BMWKLUB Česká Republika, o.s. Logo
Header
Banner Autorozvody.cz

BMW Auto klub ČR

Veřejné diskusní fórum pod záštitou BMW Auto Klubu Česká Republika
Právě je úte 11.12.2018 14:38



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bmw e60 CHYBA sfz 9aff Vysoký odpor
PříspěvekNapsal: ned 07.01.2018 12:34 
Offline
Registrovaný

Registrován: čtv 21.02.2013 01:00
Příspěvky: 159
Předevčírem mi začala auto hlásit chybu restraint systems, svítí kontrolka bagu.
V inpě jsem se dočetl o problému s vysokým odporem.
Smazal jsem všechny chyby přes inpu, ale zase se tam vrátily.
Dočetl jsem se, že to dělá něco na plus káblu k baterii. Mohlo by to být klidně něco jiného?
Druhá věc je, že před dvěma měsíci jsem nabil baterii a teď už je vybitá. Výroba je 10/2013 Starline.

Dokáže mi někdo ze zdejších mistrů poradit po čem mám jít?

Chyby na fotkách:
http://dave520.rajce.idnes.cz/Chyby_inpa/

Tady jsem někoho se stejnou chybou. Takže objednat v bmw, vyměnit a mělo by to být ok?
https://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/riesenie-pripadnej-chyby-airbagov-kod-9aff-t88085.html

Díky moc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 12.01.2018 21:15 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 04.06.2006 00:00
Příspěvky: 470
Bydliště: SK-PO
IBS Intelligent Battery Sensor.
Najprv sa vyser na tu INPU, daj to na poriadnu diagnostiku a potom pripadne ries problem. Po vymene baterie je potrebne ju aj zaregistrovat, pripadne prekodovat ak sa menila za iny typ alebo inu kapacitu. Inac budes s nou mat problemy stale.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 13.01.2018 10:33 
Offline
Registrovaný

Registrován: čtv 21.02.2013 01:00
Příspěvky: 159
Už je to vyřešeno, stačilo očistit svorku. Potom jsem chyby smazal a už tam nejsou. Baterii jsem nabil a zatím drží. Případně koupím novou a zaregistruji, v inpě jsem to našel tak by to neměl být problém.

Novou smc jednotku jsem taky zvládl nakódovat.

Inpa už mi ušetřila spoustu peněz, navíc mě to baví.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 15.01.2018 18:18 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 04.06.2006 00:00
Příspěvky: 470
Bydliště: SK-PO
jednotku SMC si mohol nakodovat, ale urcite nie cez INPA ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 15.01.2018 18:57 
Online
Registrovaný

Registrován: pát 10.06.2005 00:00
Příspěvky: 11170
Bydliště: JaraXov
asi INPA/P :D :D
spíš myslel NCS


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 15.01.2018 21:15 
Offline
Registrovaný

Registrován: čtv 21.02.2013 01:00
Příspěvky: 159
Melu nesmysly. Ano NCS.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Angelos, Bing [Bot] a 14 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.071s | 18 Queries | GZIP : On ]
banner
banner
banner