BMWKLUB Česká Republika, o.s. Logo
Header
Banner Autorozvody.cz

BMW Auto klub ČR

Veřejné diskusní fórum pod záštitou BMW Auto Klubu Česká Republika
Právě je pát 16.11.2018 19:03



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ruční brzda F10?
PříspěvekNapsal: úte 16.10.2018 19:07 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 05.02.2010 01:00
Příspěvky: 248
Caute. Řešil někdo manuální odemknuti ruční brzdy u f10 523i rok 2010? Díval jsem se na google a ve výbavě nemám ten přípravek ale hlavně ani přístup k tomu odpojovaci. Je možné že první modely to ještě neměly? Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda F10?
PříspěvekNapsal: úte 16.10.2018 19:22 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 10.06.2005 00:00
Příspěvky: 10932
Bydliště: JaraXov
ja myslím že pleteš dvě věci dohromady.
bavíš se o roztažení ručky nebo vyřazení převodovky do N?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda F10?
PříspěvekNapsal: úte 16.10.2018 20:03 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 05.02.2010 01:00
Příspěvky: 248
Mám manuální převodovku. A píšu o ruční brzde když se zasekne. V kufru nad zadním kolem by mělo být něco kde se zahakne ten přípravek který se používá i pro odemceni převodovky.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda F10?
PříspěvekNapsal: úte 16.10.2018 21:11 
Offline
Registrovaný
Uživatelský avatar

Registrován: pát 06.04.2012 00:00
Příspěvky: 796
Bydliště: Kunvald
Co ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda F10?
PříspěvekNapsal: úte 16.10.2018 21:17 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 10.06.2005 00:00
Příspěvky: 10932
Bydliště: JaraXov
ale asi si pleteš F10 a F01,
F10 má ruční brzdu přímo na třmenech a pokud vím tak se to prostě jinak než přes diag odblokovat nedá.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda F10?
PříspěvekNapsal: úte 16.10.2018 21:36 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 05.02.2010 01:00
Příspěvky: 248
Aha no takže když se sekne tak stojím jo. Video na YouTube je z x5 ale myslel jsem že i u F10 jde manuálně odblokovat a ne přes diagnostiku.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda F10?
PříspěvekNapsal: stř 17.10.2018 08:48 
Offline
Registrovaný

Registrován: sob 17.06.2006 00:00
Příspěvky: 2375
No u f10 zapomen na nejaky tahlo, tam jsou motorky primo na brzdici... kdyz se to podela tak musis ty motorky odsroubovat a pak to imbusakem zatocit rucne.. samozrejme pokud to neni mechanicky v pici, to pak muzes sundat flexou :lol:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda F10?
PříspěvekNapsal: stř 17.10.2018 08:53 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 10.06.2005 00:00
Příspěvky: 10932
Bydliště: JaraXov
to auto vydřží stejně míň jak ty brzdiče, resp skoro i míň jak destičky :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda F10?
PříspěvekNapsal: stř 17.10.2018 09:39 
Offline
Registrovaný

Registrován: pon 07.09.2009 00:00
Příspěvky: 148
Bydliště: Hradec Králové
Ale noták :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ruční brzda F10?
PříspěvekNapsal: stř 17.10.2018 12:24 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 10.06.2005 00:00
Příspěvky: 10932
Bydliště: JaraXov
né snad? kdyby ses tim dnes a denně musel zabývat, jak se to prostě cely rozpadá, né to že se to opotřebí, ale že to je prostě všecko totálně ošizený


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.067s | 18 Queries | GZIP : On ]
banner
banner
banner