BMWKLUB Česká Republika, o.s. Logo
Header

BMW Auto klub ČR

Veřejné diskusní fórum pod záštitou BMW Auto Klubu Česká Republika
Právě je čtv 20.06.2019 10:12



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 22.05.2019 06:54 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 10.06.2005 00:00
Příspěvky: 21984
Bydliště: nejsem již na bmwklubu
- jj to ACC prostě musíš pořád hlídat, ale tak to je i nových BMW co jsem ted testoval, G11 mi jela krásně v pruzích, automatické řízení, pak se to vyplo, škublo a už jsem jel dvouma kolama po krajnici,
- ten dension je jen na audio, takže to funguje všude,
- DAB u nás ještě nehraje, max tak někde v praze nějaky radio, v Olomouci furt nic, zatím je na DAB asi čas
- pevné napájení dělám často, je to krabička kterou napojíš na 12V a z ní leze Microusb, miniUSB, apod, a to vyvedeš u zpětného zrcátka kde máš palubní kameru a další věci, abys nemusel zapojovat do zapalovače
- https://www.ebay.com/itm/Android-8-1-Ca ... Sw86BcD25N
- střešní okno nakodovat jde, ale je to k ničemu, když to nefunguje s vyplým zapalováním, naopak třeba v dešti když jedeš rychleji, tak na tebe neprší a chceš to mít třeba otevřeny.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 22.05.2019 11:52 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 18.01.2009 01:00
Příspěvky: 313
Má někdo s tím čínským monitorem praktické zkušenosti?

Nemohl byste někdo poslat foto toho pevného napájení?

U střešního okna souhlas. Pokud to nefunguje bez zapalování, tak to nemá smysl.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 22.05.2019 12:30 
Online
Registrovaný
Uživatelský avatar

Registrován: pon 14.08.2017 07:58
Příspěvky: 430
Ten cinskej monitor minimalne na 5er a 6er vypada a funguje celkem pekne. Co bych ale nesnesl, je pripojeni audia pres AUX. Ten AUX je uprimne v petkach a sestkach docela tragickej, u sedmy nevim, ale z principu to asi taky zadna hitparada nebude :-|. Takze kdyby nekdo udelal ten Androidi monitor s pripojenim na MOST (dycky MOST! 8-) ), tak ho asi pujdu hned koupit :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 22.05.2019 12:51 
Offline
Registrovaný

Registrován: úte 24.01.2017 23:04
Příspěvky: 667
Mne sa zda ze snejk mi daval na vyber bud ci chcem ten adroid ze tam aj videa viem potom prehravat ale len na predku vzadu do nejde...alebo gateway s tym ze budem mat aux usb a bt audio....kedze som skor za origo displej siel som do gateway a som max spokojny, pouzivam spotify na hudbu a super je ze nie su ziadne kable nikde nic nemusim zapojit proste si len pustim..kvalita s tym nijako neutrpela z mojho neodborneho hladiska:)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 22.05.2019 12:55 
Offline
Registrovaný

Registrován: ned 18.01.2009 01:00
Příspěvky: 313
Pokud ten čínskej monitor má na vstupu jenom aux, tak je to o ničem. Myslel jsem, že když to zmiňuje Jarax, tak je to výbava hodná dodělání.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 22.05.2019 13:08 
Offline
Registrovaný
Uživatelský avatar

Registrován: ned 23.07.2017 19:42
Příspěvky: 312
Michal595 píše:
Mne sa zda ze snejk mi daval na vyber bud ci chcem ten adroid ze tam aj videa viem potom prehravat ale len na predku vzadu do nejde...alebo gateway s tym ze budem mat aux usb a bt audio....kedze som skor za origo displej siel som do gateway a som max spokojny, pouzivam spotify na hudbu a super je ze nie su ziadne kable nikde nic nemusim zapojit proste si len pustim..kvalita s tym nijako neutrpela z mojho neodborneho hladiska:)

kolik vyjde ten gateway prosim tě?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 22.05.2019 13:20 
Offline
Registrovaný

Registrován: úte 24.01.2017 23:04
Příspěvky: 667
Vies co nechcem uplne kecat lebo robilo sa to aj s dalsimi vecami este ale zda sa mi ze nejako 400-500eur ale ber s rezervou nie som si isty veru...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 22.05.2019 14:23 
Online
Člen Klubu
Člen Klubu
Uživatelský avatar

Registrován: sob 25.03.2017 20:20
Příspěvky: 63
Bydliště: Č. Budějovice
Ten monitor se řešil tady: http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=26&t=97309

_________________
e66 750Li


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 25.05.2019 17:35 
Offline
Člen Klubu
Člen Klubu

Registrován: sob 11.08.2018 13:10
Příspěvky: 97
Bydliště: Praha / Lukavec
je možný nakódovat když zamknu auto aby se automaticky zavřely okna a já nemusel zámykání držet ?

jak to děláte s dvouzónovou klimou já pořád přenastavuju i sedadlo spolujezdce když jedu sám jelikož jednou je zima venku tak topím třeba na 23,5 pak jedu jindy je vedro dávam auto na 18 a přijde mi to lepší než aby mi to od spolujezdce topilo...., jaraxi předtím jsi psal že by jsi to musel zkusit nakódovat aby se to dalo ovládat jedním kolečkem tak jestli jsi se k tomu dostal ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 25.05.2019 19:13 
Offline
Registrovaný

Registrován: pát 10.06.2005 00:00
Příspěvky: 21984
Bydliště: nejsem již na bmwklubu
nedostal


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Corleon, horan, HyndaDan, zddan01 a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.062s | 21 Queries | GZIP : On ]
banner
banner
banner