BMWKLUB Česká Republika, o.s. Logo
Header
Banner Autorozvody.cz

BMW Auto klub ČR

Veřejné diskusní fórum pod záštitou BMW Auto Klubu Česká Republika
Právě je pon 20.08.2018 14:58



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Navigace mk3/mk4
PříspěvekNapsal: pát 10.08.2018 13:00 
Offline
Registrovaný

Registrován: čtv 28.06.2018 14:22
Příspěvky: 2
Čaute,
Chtěl bych vyměnit display navigace u e53. Zkouším hledat, jak to vlastně u BMW obecně funguje. Jelikož mám celkem dost vadných pixelů, chtěl bych ho vyměnit za funkční. Rad bych se tedy zeptat:

je možné zaměnit display s ovládáním mezi navigacemi MK3 a mk4? Myslím tím, že mám navigaci mk4 a do palubovky strčím "modul" z MK3. Nemůžu dohledat, jestli měly tyto verze stejný software a je rozdíl jen mezi čtením navigace, nebo musí být stejný modul vzadu a podle toho i modul v palubovce s displayem.

Díky za jakoukoli pripominku


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Navigace mk3/mk4
PříspěvekNapsal: sob 11.08.2018 12:11 
Offline
Registrovaný
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 16.10.2008 00:00
Příspěvky: 137
Bydliště: diag.sk - Diagnostické káble, profiracing.sk - Chiptuning
Monitor je nezavisly od navigacnej jednotky, MK3 a MK4 mechaniky su zamenitelne ale na tvojom mieste necham MK4, monitor 16:9 a podla radiomodulu ci kazetovy, minidiskovy alebo cd


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Navigace mk3/mk4
PříspěvekNapsal: sob 11.08.2018 15:31 
Offline
Registrovaný

Registrován: stř 26.10.2011 00:00
Příspěvky: 75
Bydliště: Žďár nad Sázavou
pozor na rozdil mezi monitory z e53 / e39+e38, maji jine pozorovaci uhly. v x5 je monitor vic "nalezato"


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Navigace mk3/mk4
PříspěvekNapsal: pon 13.08.2018 20:28 
Offline
Registrovaný

Registrován: čtv 28.06.2018 14:22
Příspěvky: 2
O to mi taky jde. Sehnal jsem , ale je z E39 a z navigace MK3. Pan mi napsal že to do e53 pasuje a display je zamenitelny. Software je prý na modulech. Není to vyuhlavone díky rámečku a palubovce? Popř. Je možné display opravit?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Navigace mk3/mk4
PříspěvekNapsal: pon 13.08.2018 20:43 
Offline
Registrovaný

Registrován: stř 26.10.2011 00:00
Příspěvky: 75
Bydliště: Žďár nad Sázavou
ano nekecal, opravdu zamenit jde a do x5 pasuje, ale bude to vypadat podobne, jako kdyz se divas na lcd monitor z velkeho bocniho uhlu. Ale dost zalezi jak tam sedis, jestli jako na hrnci a nalepeny na volantu, tak ok, ale jestli sedis daleko a nizko, tak to bude naprd. ale pokud uz jsi ten monitor koupil, zkus a uvidis.

Oprava se nevyplati, kdyz pekny monitor koupis kolem 3000


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.150s | 19 Queries | GZIP : On ]
banner
banner
banner