BMWKLUB Česká Republika, o.s. Logo
Header

BMW Auto klub ČR

Veřejné diskusní fórum pod záštitou BMW Auto Klubu Česká Republika
Právě je čtv 30.11.2023 08:47

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 171 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Servis Brno
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2023 17:53 
Pánové,

přišel mi nedávno papír od BMW Group, že airbag řidiče na mé E70 3.0d z roku 2007 může špatně fungovat následkem vysokého stáří vyvíječe plynu, který je součástí airbagu. Pokud dojde k aktivaci airbagu, může prasknout pouzdro a kovové součásti pouzdra můžou být vrženy do kabiny a způsobit zranění nebo smrt. Konec citace :| Po 2 velmi drastických a drahých zkušenostech s dvěma jinými autorizovanými servisy (Mazda), jsem se zapřísáhl, že do autorizáku už nikdy více.

Zkušenosti s Renocarem, co mám z doslechu, zhruba odpovídají mojím obavám. Ale neznám nikoho, kdo byl v CarTec Brno (Škrobárenská 507/12). Na tomto fóru jsem toho taky moc nenašel. Na Google recenzích ale překvapivě mají samé ódy na radost a hodnocení 4.9/5, což se mi zdá nereálné. Byl tam někdo? Mám strach, že když to "opraví", tak mě to zabije mnohem pravděpodobněji než když to nechám být. Co si o tom myslíte? Nebo mimo Brno je něco lepšího?

Mimochodem "Horisův" nový servis je zatím v nedohlednu, nemůže najít nové prostory, tak nevím kam jet ani jinak :-(

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 171 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18