BMWKLUB Česká Republika, o.s. Logo
Header
Banner reklama
Banner OMV

BMW Auto klub ČR

Veřejné diskusní fórum pod záštitou BMW Auto Klubu Česká Republika
Právě je sob 14.12.2024 06:50

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: BMW servis JaraX - Olomoucko
PříspěvekNapsal: ned 22.08.2021 12:22 
Taky bych přidal zkušenost.
Díky Jaraxovi mám od dubna nabitej individual 750i z Polska v super stavu a za fajn cenu. Prověření, komunikace a nákup byl na jedničku. Následoval servis, kde se udělalo v podstatě vše (až na plyn, nechci). I přes vytížení servisu a ne úplně přívětivou situaci mi Jarax vyšel ve všem vstříc a o všem mě neustále informoval. Opravdu stojí za to nechat si u něj servisovat auto, takový přistup a nadšení do práce a aut nikde jinde nenajdete.. S autem už jsem najel přes 7 tisíc km, včetně 3+ tisíce na dovolené v Cote d’Azur, vše funguje a auto mě hrozně baví.
Takže Jaraxe můžu rozhodně doporučit ve všem, co se aut týče.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 22.10.2021 11:11 
Člen Klubu
Člen Klubu

Asi není potřeba nic extra vypisovat, řečeno je zde vše.
Děkuji za INDIVIDUAL přístup.
Hodnotím 5***** z 5ti.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 12.01.2022 08:32 
Zdravím,

S Jardou se znám opravdu dlouho přes bmwklub. A ať si o něm myslí kdo chce co chce, tak každý by ho měl nejdříve osobně poznat a mít tu osobní zkušenost. Ne jen přes písmenka v chatu. Pak by zjistil, jak je v dnešní době osvěžující jeho přístup. Snaží se najít vhodné řešení, slevy a úspory. Informuje více než dostatečné a pokud jste jeho zákazník tak vás v tom nenechá. Asi právě proto je tak vytížený a čekací termíny jsou jaké jsou. I to vypovídá o kvalitě.

Za mě doporučuji!!!! Kéž by každý, kdo něco dělá, staví, opravuje byl takový. Jak by se nám lehčeji žilo.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2022 06:50 
Ako vzdy pristup a ochota na 1*, nie je co viac dodat.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 01.10.2022 20:27 
S panem Vážanským jsem navázal kontakt cca před 2 lety, z důvodu koupě BMW E66. Bylo to celkem dlouhé vybírání toho “správného” auta. JaraX mi vždy velmi ochotně okomentoval nespočet poslaných odkazů na potencionalní auta ke koupi. Navíc jsem si, díky jeho velkorysé nabídce výletu v jeho sedmičce do DE s názvem “poznej sedmičku” a také osobní návštěvě jeho servisu, ujasnil jakou výbavu E66 musí mít.
Už tehdy mi pan Vážanský, přišel tak trochu, jako člověk z jiné planety. Samozřejmě v tom nejlepším smyslu slova… Kdo Vás, v dnešní době, jen tak pozve k sobě domů a povozí Vás ve svém autě, navíc úplně zadarmo a vše ochotně ukáže a vysvětlí? Jeho neuvěřitelně přátelský přístup je nevídaný.

Po dlouhém hledání se na mě letos v lednu usmálo štěstí a konečně se našlo to “správné” auto. Bohužel,kvůli nemoci, jsem se koupi auta nemohl osobně účastnit. Ale JaraX úplně vše zařídil….prověření auta, prohlídku a v neposlední řadě i dovoz auta k němu do servisu, za bezkonkurenční cenu. Videa z toho tripu byla též samozřejmostí a taková třesnička na dortu, když už se člověk nemohl účastnit osobně.

Uběhlo pár měsíců a moje 745Li přišla na “řadu” co se servisu týče. JaraX předtím vše nacenil do posledního detailu, ba posledního šroubku, aby člověk věděl co je třeba na autě udělat. A co víc, přišel další příjemný šok, JaraX mi nabídl, že se můžu servisu účastnit a případně si některé věci udělat sám, abych aji ušetřil nějaké peníze. Jelikož mě zajímá technika, tak to pro mě byl nezapomenutelný zážitek. No zažili jste někdy, někde něco podobného? Aby toho nebylo málo, tak mi JaraX na celý pobyt, při účasti na servisu, zapůjčil svoji E36 Cabrio za směšnou cenu 200kč/den. Čímž mi splnil další sen,svést se někdy cabriem… Nakonec se na autě udělalo mraky věcí, spolklo to hodně pěněz, ale výsledek stál opravdu za to.

Samostatnou kapitolou pak bylo finální vyúčtování a předání auta. To byl zážitek jak z říše snů. Auto umyté, vyleštěné,navoskované, interiér vyčištěný, vysátý… Auto krásně navoněné… Až se člověku nechtělo věřit, že je to opravdu to jeho auta. Stav auta po servisu u pana Vážanského byl asi tak o 1000% lepší než na začátku. JaraX prostě umí s auty zázraky. A jako největší šok, nakonec bylo finální vyúčtování… ikdyz se udělalo hodně věcí navíc, než jsem původně chtěl, tak můj rozpočet na servis byl sice překročen, ale vzhledem k množství servisních úkonů, jen opravdu nepatrně. Nechápal jsem, nevěřil vlastním očím, když jsme to s JaraXem procházeli. A když mi sdělil výši slevy za dlouhé čekání, a jako další pozornost, dárek v podobě dálkového startu (Standklimy) tak jsem ztratil řeč úplně…

Když to shrnu… v servisu pana Vážanského vaše auto bude jako v bavlnce, lepší péči jen těžko dostane někde jinde…videa ze servisních úkonů jsou samozřejmostí. Při předání auta s vámi projde vše co se na autě dělalo.

Na JaraXovi nejvíce oceňuji jeho ojedinělý, přátelský a férový přístup k zákazníkům, jeho neuvěřitelné znalosti nejen o BMW ale o autech všeobecně, je radost vidět jak ho ta práce baví a dělá jí srdcem. V dnešní době ojedinělý úkaz.

Nesmím zapomenout zmínit také dva jeho kolegy z dílny Káju a Kubu, všichni 3 tvoří sehraný tým. Tímto pánům děkuji za nemalý podíl na servisu mého auto.

Největší poděkování však patří panu Vážanskému. Díky němu jsem si splnil několik přání. Ukázal mi “cestu” ,že i obyčejný smrtelník si může koupit neobyčejné auto. To, o čem jsem několik let jen četl, si teď užívám naživo a slovy to lze jen těžko popsat, to se musí prostě zažít!!! A já si to teď, díky panu Vážanskému, naplno užívám!!! Děkuji hrozně moc za všechno. Jsem mu nesmírně vděčný!!! Prostě nemůžu jinak než na 100% doporučit, stojí to fakt za to !!!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 03.04.2023 22:30 
Měl jsem tu čest nechat si provést kompletní servis na mojí 645Ci u JaraXe, jednalo se o kompletní servis motoru (motor z auta), převodovky, brzd a většiny komponentů na podvozku, plus mnoho dalších věcí kolem vozu. O své zkušenosti mohu říci jediné, kdo jednou okusí služby takové kvality, už nikdy nebude chtít nic jiného. Vzhledem k preciznosti práce bych to spíše nazval renovací než servisem. Celý proces je dokumentovaný jak fotodokumentací tak videi, vše je možné prokonzultovat, pan Vážanský je vzdělaný a hlavně upřímný člověk s aktivním přístupem, mistr ve svém oboru, zkrátka perfektní. Provedený servis mojí 6er zcela změnil, emoce a dojmy z jízdy jsou nyní úplně na jiné úrovni. Auto mi bylo předáno navoskované, vyčištěné a voňavé. Málem jsem ho nepoznal :)

JaraXův servis zároveň nikým nepohrdá, jak se lze dočíst různě po internetu, pouze ze zkušenosti dobře ví, do čeho se vyplatí ještě investovat peníze a do čeho už bohužel ne.

Děkuji, a už teď se těším na svou další návštěvu u Vás.

Všem co mají svůj vůz OPRAVDU rádi a chtějí servis špičkové kvality plně doporučuji, hodnotím 11/10!!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 21.07.2023 09:39 
Máte několik oblíbených míst, které se na naší planetě nacházejí a kam se rádi vracíte ? Rodinné restaurace v zahraničí u moře, kde majitelé každé ráno kupují od místních rybářů čerstvé ryby. Podniky, které v dovolenkových destinacích navštěvují především místní lidé, které pro turistu představují určitou specifickou formou zážitku, vysoké kvality, a výhodné ceny. Několik takových míst na světě existuje, míst, kde kvalita stále převažuje kvantitu, míst s přátelským přístupem a skvělou službou. A přesně takovým místem se pro mě stal JaraXův servis.

Koupil jsem si pro víkendovou radost BMW 325i E90 z roku 2005. JaraX je mým spolužákem z vysoké školy, dodnes vzpomínám na jeho hlášky týkající se zápalu pro svou práci a pro vozidla BMW vyráběná v dobách, kdy ještě bývaly určeny pro řidiče. Ozvláště úsměvné pro mě vždy bylo srovnání těchto skutečným vozidlem s mainstreamem značky Škoda 8-) Nebyl jsem si jistý jestli jsem s nákupem tak starého vozidla udělal dobrý krok a děsil jsem se technického stavu, v jakém jsem vozidlo převzal, protože z hlediska renovací rád dotahuji věci až k dokonalosti. S Jaraxem jsme naplánovali prohlídku, již z komunikace vycítil mou nervozitu a velmi mi vyšel vstříc s termínem. Příjezd k servisu byl pro mě malým zážitkem, 4x nádherné BMW 7 na parkovišti mi okamžitě vyrazily dech. Kdybych neměl firemní auto, okamžitě si jednu 750 chci přivézt taky, je to můj dávný sen :D Jarax se mi začal ihned po pčíjezdu přátelsky věnovat, pokecali jsme, provedli základní diagnostiku a projeli mé auto. Přijeli jsme k dílně a následovalo něco co jsem si nedovedl představit že je v dnešní době vůbec možné.

K autu se seběhli 4 mechanici, otevřeli motorový prostor a začali čistit a diagnostikovat vše, co bylo možné. Byl to koncert, nelze to popsat, tohle musíte zažít, opravdu všem doporučuji. Mechanici rozebírali vše co se v motorovém prostoru nacházelo, posuzovali stav (např. u vymontované DISA klapky probíhalo přepínání poloh a všichni mechanici hodnotily stav a životnost), Jarax pečlivě zapisoval všechny závady. Šlo se až na úroveň jednotlivých šroubků. Dostal jsem přednášku o motoru a dalších věcech s podrobným popisem funkčnosti a kladů a záporů, Jaraxova odbornost je neuvěřitelná. Celý tým se věnoval každé drobnosti, vše bylo zapsáno aby následná oprava umožnila dotáhnout vozidlo z hlediska ne servisu, ale spíše renovace až ke 100% stavu. Následovala projížďka v BMW 745i na ECCE Homo. Z tohoto zážitku budu žít ještě dlouho.

Přibližně 60 nalezených závad na vozidle mi přišlo hodně. Opak je však pravdou. Vozidlo jsem koupil v nadstandardně dobrém stavu. Všechny závady mi byly zaslány, naceněny, důležité věci zvýrazněny a já se teď rozhoduji jak s vozidlem naložím. V servisu jsem se zmínil, že bych chtěl občas vozidlo zkusit projet na okruhu. Jarax během týdne sesbíral zkušenosti od lidí kteří se věnují stavbám BMW na okruh a dal mi cenné rady, zda u mého auta dává smysl nebo ne a doporučil jak postupovat dále. Do servisu jsem přijel jen na prohlídku, ale cestou domů mi už přišlo, že odjíždím v jiném autě. Při prohlídce rovnou mechanici opravili několik závad a dotáhli co bylo povolené. Neskutečná práce.

Děkuji za profesionální nadstandardní služby které jsem při prohlídce dostal. Pokud vlastníte starší benzinové BMW, rozhodně doporučuji Jaraxe navštívit. A pokud ne, tohle místo a služby jsou na tolik úžasné, že dává smysl ho pořídit.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 04.10.2023 20:19 
Člen Klubu
Člen Klubu

Dlouho očekávané setkáni se stalo skutečností! Mít možnost být celý den s někým, pro koho práce není práce, ale koníček. Z koho září nadšení pro věc, kdo tomu, co dělá, rozumí na špičkové úrovni a od koho se máte možnost naučit a dozvědět neskutečné množství zajímavých informací nejen o legendární platformě E65 - to je pán Ing. Vážanský. V digitálním světě na jeho osobu koluje mnoho názorů, ale jen ten, kdo má osobní zkušenost pochopí, že je to odborník a člověk (s obří trpělivostí), který Vám moc rád poradí a pomůže.

Abych nezapomněl, není to jenom o něm, ale taky o lidech v jeho týmu - ten je sehraný a zkušený natolik, že si poradí v každé situaci. Co se týče profilování, tak jak již bylo zmíněno, úvodem se projede auto, následuje rozborka do šroubků a výsledkem je seznam závad a doporučení.

Budu se těšit na naší další spolupráci, děkuji!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 13.10.2023 10:06 
JaraXův servis je světlým bodem v mořích temnoty tuzemských autoservisů, kde se člověka pokoušejí všemožně oškubat a natáhnout (autorizované servisy nevyjímaje). Byl jsem v šoku z jejich úžasného proklientského, transparentního a komplexního přístupu k autu i zákazníkovi. Auto je kompletně prohlídnuto odshora dolů a zvenku dovnitř, a žádný nedostatek není přehlídnut. Opravám můžete přihlížet, vše je ochotně ukázáno a vysvětleno a když má člověk zájem, ještě se něčemu přiučí. Měli svatou trpělivost s mými neustálými dotazy a v České republice jsou jedněmi z mála lidí, kteří ví, o čem mluví. Kéž by přístup všech byl takový, opravdu nemám co vytknout a děkuji!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 23.10.2024 14:56 
Servis Jarax mohu vřele doporučit. Pan Vážanský je skutečný odborník a nadšenec, pokud jde o BMW. Už samotné převzetí auta (Z4) do servisu bylo zážitkem: detailní a kompletní prohlídka auta, při které se zaznamenává každá, i sebemenší chyba. Samotný servis proběhl ve výjimečné kvalitě, s průběžnými konzultacemi k jednotlivým servisním úkonům. Výsledkem bylo auto v perfektním stavu, vše bylo uděláno přesně podle domluvy. Takto by měl vypadat každý servis. Díky a těším se na další spolupráci.

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21