Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw 535ia automat kope z dvojky na jedničku

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
OndraBMW535i

#1 Příspěvek od OndraBMW535i »

Zdarec chlapi,

nechal jsem udělat v kaps průplach převodovky s filtrem a doufal jsem, že kopání se odstraní, je někdo na moravě kdo by uměl přehrát software?

Již před rokem jsem nechal zkontrolovat hladinu oleje a ejhle, v matu chybělo 0,7l oleje, po doplnění auto řadilo sametově dál. Na převodovce byl vidět menší únik oleje u filtru, tak jsem si říkal, že tady mizí.. Dnes po výměně oleje ale vše zůstalo při starém..

Automat je již dva roky zpět po repasi a krom rozvaděče bylo měněno snad vše, napadl mě ten software...

Ale rád si nechám poradit..
Jirke

#2 Příspěvek od Jirke »

Je to divny, jednou jsem si nechal vymenit olej a filtr v automatu na bejvalym Mercedesu C320CDi...prave taky kvuli kopani z 2 na 1. Nicmene to neprestalo, naopak se to pak tak zhorsilo, ze jsem pomalu zacal uvazovat o repasi automatu..
Kdyz jsem auto pak prodal kamaradovi, tak on si ten olej s filtrem skutecne vymenil a kopani prestalo !!!

Tim nechci rict, ze v takovy znamy firme jako je KAPS olej nevymenili, ale bohuzel ja dnes neverim uz vubec nikomu, pokud u celyho servisu nebudu fyzicky pritomen.
Squixx

#3 Příspěvek od Squixx »

Jestli máš cestu kolem Prostějova, tak se stav ve Smržicích u Balcaříka! Ten poradí, přehraje a vyzkouší. Jezdím jenom k němu a vždy bez problémů
OndraBMW535i

#4 Příspěvek od OndraBMW535i »

dovezl jsem borcum 15 litru na poradny proplach, pri predani auta mi sdelili, ze mam v kufru ještě 6 litru.. toz neobjednal jsem ho tolik, aby ted byl v garazi, ale řekl jsem si OK asi to bude cajk, hadam ze delali jeden proplach, naplnili, jeli projet, vypustili a doplnili, to myslim odpovida tem 9ti litrum, jenze když jsem si dnes cetl postup vymeny na netu, tak auto bylo na zvedaku, který auto zveda na kolech, takze to logicky nemohl po naplneni v manualnim razeni prokvaltovat a auto mi predali rovnou z dilny, podle me tam mam akorát ZAS malo oleje, stejne mi to cukalo, když tam chybelo 0,7l ..... tak co ted, babo rad.. jenom asi další cesta do kaps za 500kc.. a to mi to mohli vymenit tady ve zline a ja dal radej prednost kvalite a specializovane firme..
Odpovědět