Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e39 528i Lpg 1997 prodejni cena

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
lubooos
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od lubooos »

Z jara se se chystam prodat muj vuz.
Zajima me vas nazor na cenu.
Odkaz: http://lubooo.rajce.idnes.cz/BMW_e39_528i_1997_LPG/
E39 vlastnim 2.5 roku najeto je 183000. Koupil jsem ho od cloveka co snim najezdil od roku 2004 co sem bylo dovezeno 8000km. Kontroloval jsem stav i podle vypisu z magistratu. Podledni 3 roky jeho vlastnictvi bylo ulozeno v depositu.
Ja snim najezdil 35000km. Montaz Lpg magic nadrz 63l probehla u Lpg-vanek. Nechal jsem montovat ja a na Lpg mam najeto 27000km.
Z oprav za meho vlastnictvi: kompletni predni naprava, tlumice a ulozeni. Zadni naprava rameno a cep. Udelane geometrie na lejzrove.
Klimu jsem zprovoznil, novy vyparnik a naplneni. Tycky prednich svetel, vybojky philips, tesneni vyka ventilu. Zrenovovane alu BBS rc 09 4ks plus nove pneu 235/45 17 najeto 3000km letni mimochodem je 5ks i rezerva. Kupovsl jsem 4ks origo bmw hliniku na zimu 15ky. Pred 4 mesici montaz tazneho nosnost 2000kg, montoval jem ja i objehal zapsani. Osetrene dutiny a jeste par veci ted si nevybavim.
Chyby: uz v Nemecku bylo meneno zadni celo s kufrem. Nad pravim zadnim svetlem lehce kvete plech. Jinak samozrejme parkuji venku sem tam skrabanec. Predni naraznik zespod opravovany a podarilo se mi rozlomit na chalupe kus podbehu jsk je uchycen teplomer venkovni. Mimochodem shanim origo. Z kelly apod je to hroznej krumpl radsi sem ho nedaval.
Na aute funguje uplne vse. Vybava si myslim ze je bohata, jen nemec chtel latkovej interier. Plus funguje i telefon :D.
Kdyz jsem shanel chtel jsem kombi nejleoe m52b28 koupil jsem sedan. A i to je duvod proc prodavam. Chci kombi.
Bude to pro me tezky, staram se o nej lepe nez o moji drahou polovicku, nekdy i zarly. Chci se tim padem zeptat jestli cena 90 - 95tis je ok. Bez letnich BBS kol budu chtit o 10tis min. Za min to prodat nehodlam.
Jo a vin pro kontrolu: WBADD510X0BP16584
e155

#2 Příspěvek od e155 »

No, nechci Tě sklamat, ale za tuto cenu se už prodávají facelifty. Jistě, je krásné a zachovalé, výbava je proti průměru výborná, ale přiznejme si to, předface E39 bez M paketu až tak atraktivní není. Plus počínající koroze taky pár lidí odradí. Takže asi jo, i za tuto cenu si kupce možná najde, ale rozhodně se neprodá rychle.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Hodně by pomohlo doladit ten nárazník a korozi, jinak je to kára za +/- pade,-

Info a výbava z VIN

WBADD510X0BP16584 Type DD51
Model 528i - EUR Chassis LIM Steering LL Engine M52
Displacement 2.80 Power 142 Drivetrain HECK Transmission MECH
Arktissilber Metallic - 309 Stoff Flock Streifen/grau - D3TT
Production Plant DINGOLFING Production Date 1997-04-01

305 Remote Control For Central Locking
403 Glas Roof, Electric Glasdach, Elektrisch
416 Sunblinds Sonnenschutzrollos
431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d
469 Child Seats In Rear, Integrated Kindersitze Im Fond, Integriert
488 Lumbar Support Driver/front Passenger
494 Seat Heating F Driver/front Passenger
500 Headlight Washer Sys/intensive Cleaning
522 Xenon Light Xenon-licht
534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik
609 Navigation System Professional Navigationssystem Professional
628 Communication Package Kommunikationspaket
629 Car Telephone (gsm) W Card Reader Front
676 Hifi Loudspeaker System Hifi Lautsprechersystem
690 Cassette Holder Cassettenhalterung
710 M Leather Steering Wheel M Lederlenkrad
415 Sunblind For Rear Window Sonnenschutzrollo Fuer Heckscheibe
439 Zierleisten Aluminium Hochglaenzend
473 Armrest, Front Armauflage Vorn
540 Cruise Control Geschwindigkeitsregelung
555 On-board Computer Bordcomputer
602 On-board Monitor With Tv Bordmonitor Mit Tv
“Ability is what you're capable of doing.”
Quido

#4 Příspěvek od Quido »

Kamarád, který přišel o papíry, prodává servisovanou 1999 528i doublevan, FL světla, LPG za 85k (ochoten ještě slevit nebo i variantu bez LPG) a třetí týden už mu nikdo nezavolal, tak to převezeme do garáže, značky do depositu a dojezdí si ji, až je zase bude mít.
Ono je to těžký, když je vidět tyto auta za ceny po 50. Rozhodující je stav a to kupující levnějšího auta zjistí až se stane jeho majitelem, že...

Ta tvá z fotek vypadá hezky a nová musela stát ranec. Kola krásný! ;-)
lubooos
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od lubooos »

Me prave strasne mrzi ji vubec prodat. Kdyby to byla kombajnovka tak ji nedam. Uplne budu besnej az ji nabidnu a budou volat ze ji za 40 nekdo vezme.
Spatny je ze uz je proste stara a nikdo nebo jen malokdo oceni stav. Koupej si vrazdu za tech 50 a pak nadavaj. Ja kdyz ji kupoval tak sem hnet delal cidlo na klice. Tak jak asi vypadaj ty za 40-50.
Vlastne ja vim, znamej takovou ma. Predni nabastlenej mpaket, kastle orezla, svetla depo, cela v dipu matnym olezlim, podvozek uplne v haji, snizenej, vnitrek kuze vybydlena a za rok nebyl schopnej zprovoznit lpg a ted mu keksla AT prevodovka.
Vazim si vasich komentaru, davam vam za pravdu jen za 50 ji neprodam ani nahodou.
Jo skorozy kolem svetla chci neco vymyslet, zatim je tam jen puchejr. Jinak je zdrava jak zamlada.
TO Quido: Videl sem ji v inzerci a prave ze me dostalo jak dlouho tam lezi.
Zdenda530d

#6 Příspěvek od Zdenda530d »

Být tebou tak s prodejem chvilku počkám a pod cenu nejdu. Mám tušení, že auta podobného ražení budou brzy hodně v kurzu... počkej až se rozjede naplno STK a všechno to buzerování kolem.
lubooos
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od lubooos »

Samozrejme ze jeste musim pockat. A taky prodat motorku.
A uvidi se jak to dopadne. Mozna tyhle vozy budou mit vetsi hodnotu nez si kdo mysli.
Kazdopadne jeste jsem si vzpomel, nechaval jsem dodelavat klic diamant u FX. Takze to stalo taky nejakej peniz.
Teddy

#8 Příspěvek od Teddy »

Nečekal bych, že tohle auto vyleze s cenou nahoru jen kvůli novým pravidlům na stk. :) Tohle je jen krátkodobá hysterie. Navíc asi nebudou zrovna zástupy kupců, kteří váhají mezi E39 a E60.

Výhoda je, že tyhle starý paštiky už tak rychle neklesají na ceně. Na druhou stranu jak se do toho jednou dá koroze.... každý puchýřek se za rok minimálně zdvojnásobí. Starý a ještě rezavý.... to je blbá kombinace.
Nabídni to i v německu. Auta s výbavou a v dobrym stavu se tam nabízeji hodně přes kilo.
e155

#9 Příspěvek od e155 »

Ještě možná zkusit přímo nabídnout výměnu za kombi. Nevím, kombi jsem nikdy neměl, tak nevím, jestli vůbec existuje skupina kombikářů, kteří by chtěli i sedan.
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#10 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Pánové nechci vám kazit iluze,ale otec koupil 523i sedan,najeto možná 350 tis za 26 tis. Mělo pár kosmetických vad,jinak nové brzdy všude,nová přední náprava,něco málo na zadku taky nové,nový chladič,visko spojka atd,interier jako novej... Jediná vada na kráse byla že hučela obě zadní ložiska,ale to je pár korun.... Na STK byl ještě pochválen...
Tudíž kupovat E39 do roku 2000 za více než 50tis je blbost,proinvestované peníze za údržu vám v čr zaplatí jen pár bláznů,takže se ty auta nevyplatí prodávat :roll:
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
e155

#11 Příspěvek od e155 »

V podstatě souhlas.
Odpovědět