Zajima me vas nazor na cenu.
Odkaz: http://lubooo.rajce.idnes.cz/BMW_e39_528i_1997_LPG/
E39 vlastnim 2.5 roku najeto je 183000. Koupil jsem ho od cloveka co snim najezdil od roku 2004 co sem bylo dovezeno 8000km. Kontroloval jsem stav i podle vypisu z magistratu. Podledni 3 roky jeho vlastnictvi bylo ulozeno v depositu.
Ja snim najezdil 35000km. Montaz Lpg magic nadrz 63l probehla u Lpg-vanek. Nechal jsem montovat ja a na Lpg mam najeto 27000km.
Z oprav za meho vlastnictvi: kompletni predni naprava, tlumice a ulozeni. Zadni naprava rameno a cep. Udelane geometrie na lejzrove.
Klimu jsem zprovoznil, novy vyparnik a naplneni. Tycky prednich svetel, vybojky philips, tesneni vyka ventilu. Zrenovovane alu BBS rc 09 4ks plus nove pneu 235/45 17 najeto 3000km letni mimochodem je 5ks i rezerva. Kupovsl jsem 4ks origo bmw hliniku na zimu 15ky. Pred 4 mesici montaz tazneho nosnost 2000kg, montoval jem ja i objehal zapsani. Osetrene dutiny a jeste par veci ted si nevybavim.
Chyby: uz v Nemecku bylo meneno zadni celo s kufrem. Nad pravim zadnim svetlem lehce kvete plech. Jinak samozrejme parkuji venku sem tam skrabanec. Predni naraznik zespod opravovany a podarilo se mi rozlomit na chalupe kus podbehu jsk je uchycen teplomer venkovni. Mimochodem shanim origo. Z kelly apod je to hroznej krumpl radsi sem ho nedaval.
Na aute funguje uplne vse. Vybava si myslim ze je bohata, jen nemec chtel latkovej interier. Plus funguje i telefon

Kdyz jsem shanel chtel jsem kombi nejleoe m52b28 koupil jsem sedan. A i to je duvod proc prodavam. Chci kombi.
Bude to pro me tezky, staram se o nej lepe nez o moji drahou polovicku, nekdy i zarly. Chci se tim padem zeptat jestli cena 90 - 95tis je ok. Bez letnich BBS kol budu chtit o 10tis min. Za min to prodat nehodlam.
Jo a vin pro kontrolu: WBADD510X0BP16584