určitě se daval, ale nema to vyznam, tydle věci fungujou jen když stojíš, když se budeš chtít dívat za jizdy tak se to bude sekat a vypadavat,
jeslti se chceš na něco dívat tak spíš DVD nebo MKV,
Na jizdu se to da odblokovat, jen nechapu proc by se to melo sekat. Jeste jsem se s tim nesetkal.
Ptam se proto, ze jsem nevidel inzerat kde by nekdo poznamenal, ze ve výbavě je tv modul.
Na jizdu se to da odblokovat, jen nechapu proc by se to melo sekat. Jeste jsem se s tim nesetkal.
Ptam se proto, ze jsem nevidel inzerat kde by nekdo poznamenal, ze ve výbavě je tv modul.
odblokovat není problém, problém je ten že tydle tunery nejsou drive, prostě jsou navrženy když auto stojí a neumí si přepočítávat signál, takže za jízdy je to skoro nepoužitelný. jediný auto který mělo tuner drive byla E65 se zadním idrivem a ted jsem s ní par dní jezdil a stejně kdekoliv mezi barákama to vypadne, takže nepoužitelný.
borcovi jsem do E38 montoval Asuku s diverzitníma anteénama, je to asi nejlepší aftermarket tuner a stejně to za jízdy Olomouc-Praha musel asi 10x přeladit.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic