Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Ja prave ani neplanuju to napojit na idrive, ale jen bych do toho zabudoval dve TV co mam prichyceny na hlavovych operkach, vypada to nehezky jak tam z toho lezou kabely... vicemene to co jsi popisoval se deje, proste sedma je hroznej magnet na to jak ji chtit posunout dal
ty tablety jsou zajimavy napad, je velky problem to napojit na zadni idrive u predface? Ja mam stredovou obrazovku a nepouzivame ji.
Se divim ze to nikdo nepoptava, podle me mit zadni entertainment s modernejsim vybavenim je pro deti skvely
ty tablety jsou zajimavy napad, je velky problem to napojit na zadni idrive u predface? Ja mam stredovou obrazovku a nepouzivame ji.
Se divim ze to nikdo nepoptava, podle me mit zadni entertainment s modernejsim vybavenim je pro deti skvely
Zdni obrzovku by urcite nekdo koupil, ale kdyz uz, tak poface.
JaraX píše:aha, to nejsou hlavové opěrky, je to samostatný díl, resp nahrazuje to díl co kryje horní zadní čast sedačky.
za rozumný prachy to moc sehnat nejde a hlavně k tomu potřebuješ ještě kvantum dalších věcí, pokud máš zadní idrive, tak asi stačí monitory + LDVS jednotka, ale to nevím přesně.
já chtěl nechat vyrobit ty nástavce neorigo ale s tím že v tom byl zabudovanej 10" tablet, jelikož zadní idrive mám a konektivita s autem by zustala v idrivu a ty nástavce by jeli na tablet s internetem. nechal bych to vyrobit z laminátu a potáhnout kůži dle každýho co kdo má. ale není o tom zájem.
Když už něco takovýho vyrábět, tak by to chtělo, aby ten tablet byl oddělávací jako v Gčku. To přední sedadlo může mít někdo nevhodně sklopený.
ty tablety by byli z boku vysouvací.
Tak to by šlo. 
Ještě se ale nabízí otázka, zda by nešel vymyslet nějakej míň nápadnej držák tabletu, kterej by se přidělal k přednímu sedadlu. Ale taky mne napadá, že zde může být riziko poranění pasažérů na zadních sedadlech při havárii.

Ještě se ale nabízí otázka, zda by nešel vymyslet nějakej míň nápadnej držák tabletu, kterej by se přidělal k přednímu sedadlu. Ale taky mne napadá, že zde může být riziko poranění pasažérů na zadních sedadlech při havárii.
No me prave vubec nejde o obrazovky, ale hlavne ty dily ktery ty obrazovky drzi. Prehravace do auta mam, ale proste je to takovy hnusny, trcavy a lezou z toho kabely. Fialovej hnus, ktery me v sedme esteticky trochu serekawaman píše:Zdni obrzovku by urcite nekdo koupil, ale kdyz uz, tak poface.

Mně se vůbec nelíběj ty individual držáky monitorů. U Fka je to lepší, ale G to má nejlepší. Přemýšlel jsem něco dodělat na podobný způsob, jako zde
https://www.autio.cz/27073-dvdsdusb-mon ... perku.html
Musel by se ten konektor implementovat dosedačky.
https://www.autio.cz/27073-dvdsdusb-mon ... perku.html
Musel by se ten konektor implementovat dosedačky.
no vidíš a mě se zase ty držáky strašně líbí, Fko to má celkem dobrý jen v předfacu, poface je hnus, a Gčko uplně hnus.
prostě u té E65 vidíš že si s tím vyhrali, krásnej kus kůže implementovanej přímo do sedačky, je vidět že to dělal i ten kdo dělal tu sedačku, všechny uhly, hrany sedí, ten design je prostě dokonalej a je krásně vidět že to je tovární dokonalá věc.
u a Fka v předfacu už prostě vzali jakejsi plastovej věc a dali to tam no a u Gčka prostě dali tablet na ramínko od šatů a nasrat.
prostě u té E65 vidíš že si s tím vyhrali, krásnej kus kůže implementovanej přímo do sedačky, je vidět že to dělal i ten kdo dělal tu sedačku, všechny uhly, hrany sedí, ten design je prostě dokonalej a je krásně vidět že to je tovární dokonalá věc.
u a Fka v předfacu už prostě vzali jakejsi plastovej věc a dali to tam no a u Gčka prostě dali tablet na ramínko od šatů a nasrat.
To jo, ale působí to staromodně - monstrozně. Dneska se vše zjednodušuje a minimalizuje.
"ojebává" ?
Optimalizuje!
opravdu se tak rozplýváš nad těmi hnusnými, zbytečně obrovskými surfovacími prkny, do kterých někdo plácnul mini displej?JaraX píše:no vidíš a mě se zase ty držáky strašně líbí, Fko to má celkem dobrý jen v předfacu, poface je hnus, a Gčko uplně hnus.

Vůbec nechápu co řešíte a proč to potřebujete párovat s tim předpotopnim iDrive. Lepit tablet někam na sedačku je na hlavu, když to má dotykovej displej. To je takový problém mít na autě nezávislý ipad a držet si ho v ruce nebo ho mít položenej? Navíc děti nechtějí ipad ne nějaký filmy, chtějí to na hry tak na co jim to lepit k sedačce kam nedošáhnou?
- Don
Pridelany to je nejlepsi kvuli nehode, protoze to pak muze nadelat peknou paseku. Do ruky urcite ne a uz vubec ne hry.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Přesně jak píše Don, možná bys kurevtore koukal, co dokáže obyčejný mobil. Dokáže ti rozbýt i hlavu, pokud tě trefí blbě, natož několikanásobně větší tablet. Kdysi jsem viděl video, kde na trenažéru zkoušeli, jestli ho člověk při nárazu udrží v ruce. Nikdo ho neudržel.
Lepit na sedačku určitě ne, myslel jsem profi ho tam přidělat, ale otázka je, jestli by se při nárazu neurval.
Lepit na sedačku určitě ne, myslel jsem profi ho tam přidělat, ale otázka je, jestli by se při nárazu neurval.
Kurevtore když Ti někdo napíše, ze Ti mobil dokáže rozbÝt hlavu, tak bys to měl brát opravdu jako vážné varování 
jinak si myslím, že z těch "kdyby" už jsou všichni vážně trochu připosraní.
jo a když zakopneš na schodech tak se můžeš i zabít
je to vědecky dokázáno
jinak s Tvým nazorem na design a funkčnost naprosto souhlasím

jinak si myslím, že z těch "kdyby" už jsou všichni vážně trochu připosraní.

jo a když zakopneš na schodech tak se můžeš i zabít

jinak s Tvým nazorem na design a funkčnost naprosto souhlasím

Chudák kurevtor to vyžral.... 

Kdybyste měli kamaráda u hasičů a na záchrance, tak byste si ty příběhy mohli vyslechnout, a až se něco stane, tak bude na slovo kdyby pozdě. Na schodech zakopnout můžeš hned, ale to neovlivníš, za to zbytečné předměty v autě ano. Srandu si z toho klidně dělejte dál, pak nemá cenu tu něco řešit.
Bratr na střední zažil nehodu, kdy dostali smyk a kamion je trefil z boku do zadní části. Šli několikrát přes boudu a říkal, že v tom autě si připadali, jak ve ždímačce, telefony, pit a já nevím, co vše tam litalo. Zavazadla rozmetaný v okolí 20 metrů od auta. Kufry roztrhaný na kaši. Když přijeli hasiči na místo, tak prý, kde jsou oběti a borec z kamionu říká, sedí tamhle na poli. Divili se, že všichni odešli po svejch, protože to auto bylo úplně na kaši. Byli jen pomlácený a otřesy mozku. Jinak mobily úplně, až na jeden, který byl v loketce na kaši.
Bratr na střední zažil nehodu, kdy dostali smyk a kamion je trefil z boku do zadní části. Šli několikrát přes boudu a říkal, že v tom autě si připadali, jak ve ždímačce, telefony, pit a já nevím, co vše tam litalo. Zavazadla rozmetaný v okolí 20 metrů od auta. Kufry roztrhaný na kaši. Když přijeli hasiči na místo, tak prý, kde jsou oběti a borec z kamionu říká, sedí tamhle na poli. Divili se, že všichni odešli po svejch, protože to auto bylo úplně na kaši. Byli jen pomlácený a otřesy mozku. Jinak mobily úplně, až na jeden, který byl v loketce na kaši.
Tak a je to tady, zadny telefony do auta, nedejboze klice nebo neco jeste nebezpecnejsiho:)
No nic, klíče od bytu a auta už do nápojáku dávat nebudu