K 7er se vyjadřovat nebudu, je mi jasný že některé závady běžný smrtelník bez vybavení nemá šanci objevit, ale.některé závady jsou takříkajíc na přesdržku.
veškerý BMW je prostě kravina kupovat sám, pokud to servisuje člověk co ví kam sáhnout tak to prostě strašně rychle poznáš co tomu je, hromadu závad jsem odhalil ještě než to auto dojelo do dílny, každá sedma má nějaké závady, žádná není top poservisovaná že by neměla vůbec nic, ale ty západoněmecky mají třeba jen 10 věcí, navíc nikdo neláme plasty, nedává zahradní hadice atd.
Některé závady jsou jen detaily, ale některé úpravy jsou typické pro někoho, kdo servis řeší jen, aby to nějak jezdilo. Každopádně, jestli tohle byl fanda, tak já jsem fanatik, protože já řeším kde co.
koupil to jeden zákazník co chtěl asi ušetřit peníze prohlídku a ted řeší jak to auto vrátit.
bulda - prostě má chybu v EDC takže tlumiče přitvrdnou a nejde přepínat mezi comfort a sport. Tvoje auto bylo hoodně zadendbané ale todle je uplně jiná liga, to je prostě katastrofa.
jasný, ty lišty na to trpí, ale toto je už humus, zašlý světla vem čert, to se nechá během chvilky rozleštit, ošoupaný volant bych neřešil ( nechat nově pošít ) , prostě už to má něco najeto tak se nelze divit. Tohle jsou věci který bych překousnul když jedu na 7er za 250k Kč a která má kolik? 300k km?? Ale ten zbytek je prasečina a lecos to vypovídá o majiteli a asi i o tom jak se k autu celkově choval. Omlátil bych mu to o palici být tím kdo to koupil, i když každopádně je to jen a jen jeho blbost že kupoval sám, evidentně se kolem aut asi moc nepohybuje, a to je vždy o průser. Hawk.
Ten dreveny dekor mne taky praskl. Proste jsem sedl do auta a objevil jsem praskliny. Jestli z toho horka? Naslapne listy mam taky odrbane u spolujezdce. Vsiml jsem si, ze hodne lidi proste sedi v aute, ma otevrene dvere a nohy na prahu. Navic se to loupe uplne samo. Je to material na hovno a vubec jsem nepochopil, proc to tam davali. Umela hmota by byla vecna. Ale v peci o kuzi to snad umej obnovit. Auto se podle me nepovede jen tak vratit, nejsou to zkryte zavady a ten, co to kupoval si to mohl cele prolezt.
Už dlouho koketuji s myšlenkou podpořit soutěživost místních členů ohledně stavu auta... Arbitři by se stali Snejk a Jarax a po prohlídce by udělovali počet hvězdiček podle jasně daných kritérií. Prohlídka by byla samozřejmě uplatná ( na částce by se oba dohodli) a hned by se vidělo, co máme doma a co můžeme zlepšit. Žebříček přímo tady na netu s možností zapisu pouze od arbitrů.