Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 e53
Re: X5 e53
Ahoj všem.
Asi před 14 dny jsem si udělal radost a koupil víkendové e53 3.0d. (mé první BMW)
Zatím jsem s autem spokojen, jen má pár mušek, které musím ještě vychytat.
1. Nefunguje mi dálkový centrál ( baterii jsem dal novou). Na youtube jsem viděl nějaké videa jak dělají na klíči různé společné zmáčknutí čudlíků a tak. Vypadalo to, jako když to párují s autem. Existuje nějaké takovéto spárování?
2. Když sklopím elektricky zrcátka, tak se po sklopení vrátí hned zase zpět. Co je tam potřeba vyměnit, nebo čím to je?
3. Nehraje mi celá levá strana reproduktorů.
Nesetkal se někdo z Vás se stejným problémem? Za každou radu budu rád.
Asi před 14 dny jsem si udělal radost a koupil víkendové e53 3.0d. (mé první BMW)
Zatím jsem s autem spokojen, jen má pár mušek, které musím ještě vychytat.
1. Nefunguje mi dálkový centrál ( baterii jsem dal novou). Na youtube jsem viděl nějaké videa jak dělají na klíči různé společné zmáčknutí čudlíků a tak. Vypadalo to, jako když to párují s autem. Existuje nějaké takovéto spárování?
2. Když sklopím elektricky zrcátka, tak se po sklopení vrátí hned zase zpět. Co je tam potřeba vyměnit, nebo čím to je?
3. Nehraje mi celá levá strana reproduktorů.
Nesetkal se někdo z Vás se stejným problémem? Za každou radu budu rád.
Vikendovku jo, ty jo, on te nekdo nutil ? Vrat ten vrak a za dalsich 14 dnu tady napis znova a kdyz to bude v8 citelny, tak ti nekdo napise. Takto jsem napsal jediny pozitivni post ja.
Arnie přitvrdil
samozřejmě máš naprostou pravdu! Ropu jako víkendovku, no nevím nevím

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
spongebob: ty ses měl registrovat min. před měsícem tzn. před koupí a počíst tady trochu 

traktůrek jako víkendovku
co tě k tomu vedlo?

však ropa je idealni víkendovka, nevím co proti tomu máte.
5 dní to stojí v servisu a pak to 2 dny jezdí. Akorát se s tím už nikam nesmí jet, ale odvahu jet s tím někam stejně nikdo nemá.
5 dní to stojí v servisu a pak to 2 dny jezdí. Akorát se s tím už nikam nesmí jet, ale odvahu jet s tím někam stejně nikdo nemá.
Arnie ty jsi poslední dobou svejma postama drsnej až na půdu, škoda, že jsi tak chytrej nebyl když si kupoval 735 v základu.Arnie_one píše:Vikendovku jo, ty jo, on te nekdo nutil ? Vrat ten vrak a za dalsich 14 dnu tady napis znova a kdyz to bude v8 citelny, tak ti nekdo napise. Takto jsem napsal jediny pozitivni post ja.
spongebob:
nic si z toho nedělej, tady se na diesel plive pořád. Já nikdy nic zásadního na BMW dieselech neřešil, najeto na nich můžu mít celkem tak 250tisíc a všechno to jsou auta který mají najeto kolem 300tis. Pokud jsem něco zásadního řešil, tak to bylo na autě, které jsem s tou danou závadou už koupil
1. http://www.bimmerboard.com/members/q/or ... 20Keys.jpg
2. nevim
3. předpokládám že máš navigaci. Pravděpodobně máš v háji rádiomodul bm54. Oprava 4000,- tuším že ten člověk co to dělá se jmenuje "Falcon", je tady na foru
nic si z toho nedělej, tady se na diesel plive pořád. Já nikdy nic zásadního na BMW dieselech neřešil, najeto na nich můžu mít celkem tak 250tisíc a všechno to jsou auta který mají najeto kolem 300tis. Pokud jsem něco zásadního řešil, tak to bylo na autě, které jsem s tou danou závadou už koupil
1. http://www.bimmerboard.com/members/q/or ... 20Keys.jpg
2. nevim
3. předpokládám že máš navigaci. Pravděpodobně máš v háji rádiomodul bm54. Oprava 4000,- tuším že ten člověk co to dělá se jmenuje "Falcon", je tady na foru
Chudák. Ted uz se tu nejspíš neukáže.
po takove smršti. Ono tj těžký když e53 fl vypadá moc hezky. Bohužel nejvíc je ropy a tak se nejspíš nechal unést. Ale třeba bude Mít štěstí a bude mu to nějakou chvíli fungovat

jazet: ne jen uprimnej az to lidi ser... ja uz podruhe chybu neudelal a e70 je tak jak ma byt !!
735 jsem napsal ze to byla blbost od kolika lidi jsi tady cetl aby priznal....to byla chyba !
Vikendovka disel ...tak si to znovu prectete nez me budete pranyrovat. Hlavne ze ja a Jarax prodavame e53 v LPG
to je pak kur.... usmevne totok moralizovani.
Kdybych se mohl vratit zpet, aby me nekdo nafackoval byl bych mu vdecnej....
735 jsem napsal ze to byla blbost od kolika lidi jsi tady cetl aby priznal....to byla chyba !
Vikendovka disel ...tak si to znovu prectete nez me budete pranyrovat. Hlavne ze ja a Jarax prodavame e53 v LPG

Kdybych se mohl vratit zpet, aby me nekdo nafackoval byl bych mu vdecnej....
Skoro mám pocit jako by mi půlka z Vás na to auto přispělo.
Vedlo mě k tomu to, že jsem chtěl SUV/offroad.
Nejprve byl ve hře Jeep GCH 4.7 V8, ale když jsem se byl jedním projet, tak ta jízda nebyla nic moc a ještě měl jeden defekt.
No a pak jsem si řekl, že za stejné peníze můžu mít X5, Touareg v10 tdi.
Touarega jsem následně opustil ze známích důvodů a zůstala x5
Nicméně to mám jako 3. auto s tím, že když se něco zásadní pokazí. Tak to prostě vezmu a vyhodim.
Ten návod s tím klíčem zkusím, ale moc dobře jsem to z překladu nepochopil, ale uvidim.
Ano mám rádio s navigací. (135kW, r.v. 2002 před FL)

Vedlo mě k tomu to, že jsem chtěl SUV/offroad.
Nejprve byl ve hře Jeep GCH 4.7 V8, ale když jsem se byl jedním projet, tak ta jízda nebyla nic moc a ještě měl jeden defekt.
No a pak jsem si řekl, že za stejné peníze můžu mít X5, Touareg v10 tdi.
Touarega jsem následně opustil ze známích důvodů a zůstala x5

Nicméně to mám jako 3. auto s tím, že když se něco zásadní pokazí. Tak to prostě vezmu a vyhodim.
Ten návod s tím klíčem zkusím, ale moc dobře jsem to z překladu nepochopil, ale uvidim.
Ano mám rádio s navigací. (135kW, r.v. 2002 před FL)
to je pak kur.... usmevne totok moralizovani.
17let stará hirošima za 200?
, děkuji pěkně

17let stará hirošima za 200?

Spangbobe. Tady se jedna o to, že kdybys to počet před koupi. Věděl bys ze e53 má sice sve mouchy ale kupovat ji s jinym motorem než 4.4i v lpg je nesmysl. 4.4 s lpg je spotrobeve levnější a hlavně servisne a spolehlivosti. A jako třešnička nadhernej v8 zvuk. Když presednu z mojí 750i k taťkovi do e53 4.4i tak ten zvuk si prostě uzivam. A i ta dynamika (někdo ti řekne že to v x5 nejede ) je uplne jinde než 3.0d. Mam strach aby si z te koupi mel radost i po tom , az ti o padnou růžové brýle a počáteční nadseni. A jestli nechceš byt nasranej tak už nikdy nesedej do jiné e53 s v8. Ale je zajimave ze u toho jeepu si nezkoušel nějaký diesel ale zrovna v8. A jeep a bmw nemuzes srovnavat. E53 je oproti tomu ultrasportovec
Rachotina za 200. No jsem zvědav kolik ted necháš v te sve . Jaraxova je bez investic. Az na lak. Jinak vse vyresene. Včetně lpg v hodnotě 40k. Světlá ze svitlip za 20k atd..
No a takovych se zastavate........ale jen houst, jen dal 

V Jeepu jsem chtěl jedině v8 už z principu.
Samozřejmě vím, že 4,4 je nejlepší motor do x5, ale jejich nabídka je malá.
Určitě jsem si ji nekoupil na závodění, ale přijde mi, že i tento základní motor jede pěkně. (v8 to samozřejmě není)
Mám to na max. 5tis. km/rok, když se bude sypat, tak ji prostě třeba i s velkou ztrátou prodám, ale to mi nevadí.
Samozřejmě vím, že 4,4 je nejlepší motor do x5, ale jejich nabídka je malá.
Určitě jsem si ji nekoupil na závodění, ale přijde mi, že i tento základní motor jede pěkně. (v8 to samozřejmě není)
Mám to na max. 5tis. km/rok, když se bude sypat, tak ji prostě třeba i s velkou ztrátou prodám, ale to mi nevadí.
- vlastnemec
Problém se zrcátkem je způsoben mikrospínači co dají info že je zrcátko sklopené, buď jsou KO, nebo prostě upadl. Rozdělej a mrkni, na youtube je nějakej návod, ale já to prostě vzdal.
Snad máš aspoň facenaftu jinak už začni šetřit na repas převodovky.
Jojo první bmw taky byla e53 3.0d, jelikož na netu jsem se dočetl že to je nej motor, dnes se už aspoň dočteš, že to není tak růžové, ale pravej opak.
Snad máš aspoň facenaftu jinak už začni šetřit na repas převodovky.
Jojo první bmw taky byla e53 3.0d, jelikož na netu jsem se dočetl že to je nej motor, dnes se už aspoň dočteš, že to není tak růžové, ale pravej opak.
Zkusím ty zrcátka pohledat.
O těch převodovkách jsem četl, ale tak 2-3roky, do 15tis km snad vydrží. A když ne tak se uvidí co s tím.
Děkuji za všechny rady na opravy.
O těch převodovkách jsem četl, ale tak 2-3roky, do 15tis km snad vydrží. A když ne tak se uvidí co s tím.
Děkuji za všechny rady na opravy.
no dyť píše 2002 předface
spongebob: já třeba proti naftě nic nemám, ale nepasuje mi to k té víkendovce
Jako 3. auto, to už je lepší.
spongebob: já třeba proti naftě nic nemám, ale nepasuje mi to k té víkendovce

No tiez nechapem ked vikendovka takze s tym moc km nenabehas tak preco diesel???a este s takymi chybami ako pises sak to musi polazit radost z kazdeho noveho auta...alebo aka super cenatam bola?