Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dlouhé teplé starty po vyčištění vstřikovačů
dlouhé teplé starty po vyčištění vstřikovačů
setkal se někdo s dlouhými teplými starty po vyčištění benzínových vstřikovačů, konkrétně v jetservisu, asi další dodavatel který půjde na blacklist, dneska fakt nikdo nic neumí udělat dobře.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: dlouhé teplé starty po vyčištění vstřikovačů
A jsou to klasika vstřiky do sání a nebo přímovstřik?
Jako já jsem si jich tam nechal čistit mrak (klasika do sání) a nikdy jsem problém teda neměl ... ale jeví se to jak kdyby ti protíkal nějakej a počítám na testu těsnosti, že ti napsali OK?
Co ti na to řekli ?
Jako já jsem si jich tam nechal čistit mrak (klasika do sání) a nikdy jsem problém teda neměl ... ale jeví se to jak kdyby ti protíkal nějakej a počítám na testu těsnosti, že ti napsali OK?
Co ti na to řekli ?
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
je to klasika, jedna N62 a jedna N42, testy těsnosti OK, ale prostě ty auta za tepla blbě startujou.
kamo jetservis to musi bejt nejakej ultrapodvod, jakykoliv vstriky (hlavne n53,n54) dojebali do totalnich hoven ze ty auta skoro nebyly schopny jet. Jak tohle slysim ze to tam nekdo chce dat tak vidim rude a ty lidi posilam dopici at si to montujou sami, ze na tohle uz nemam nervy to montovat tam a zpatky jak ocas.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavně je píčovina vstřiky na n53/54 s nižší indexací než 11/12 nějak řešit a doufat že je někdo vyčištěním spasí

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
přímovstřik bych nečistil, to je stejně lepší povolit vstřiky a jak začne chcát benzín tak to celý zapálit.
ale prostě tydle vstřiky byli zanesený babišovým karamelem a dávali málo, tak se vyčistili, dávaj dost, ale za tepla to dlouho startuje.
ale prostě tydle vstřiky byli zanesený babišovým karamelem a dávali málo, tak se vyčistili, dávaj dost, ale za tepla to dlouho startuje.