Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

snejk opravy + elektrika

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
mefi

Re: snejk opravy + elektrika

#241 Příspěvek od mefi »

Zdravím. Mohu poprosit o telefon a adresu pana snejka do SZ?
Děkuji.
Trpaslo

#242 Příspěvek od Trpaslo »

Zdravim, mohl bych taky poprosit o kontakt na pana Snejka do SZ? Zacla mi svitit zluta kontrolka u motoru u E90ky.. a bohuzel cidlo to neni. Jinde si moc nevi rady, tak bych potreboval pomoc od profika.
MatyPraha

Kontakt na Snejka

#243 Příspěvek od MatyPraha »

Taky shanim kontakt na Snejka, prosim SZ, diky
JakoobCZ

#244 Příspěvek od JakoobCZ »

Je lepsi k nemu zajet, kdyby mel kazdemu zvedat telefon / odepisovat, tak ani nemusi jezdit do prace.
ozracing

#245 Příspěvek od ozracing »

Taky chci Snejkovi moc poděkovat za super odvedenou práci. Objevil a opravil věci, které ani autorizák ne.. Nejlepší u koho jsem kdy byl..
kubikula420
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od kubikula420 »

Muzu poprosit do sz tel cislo? A adresu diky.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#247 Příspěvek od Snejk »

Je na čase abych po 10 letech konečně aspoň trochu vystoupil s kůží na trh a alespoň trochu prezentoval
práci mě a svých kolegů, protože se neustále setkávám s tím že "Snejk to je ten s tou diagnostikou" a každý se pak diví
co že to vlastně všechno děláme a jak to funguje...
Samozřejmě že diagnostice a elektronice v bmw se věnuji přes 10 let a většinu času trávím jejím zdokonalováním,
ale k tomu nabízím i zázemí servisu, kde si poradíme prakticky se vším a ne jen s "něčím". Jsme servis vybavený zařízením a
znalostmi od diagnostiky přes běžný servis, pneuservis až po generální opravy motorů, či opravě vozidel po nehodě včetně opravy na pojišťovnu.
Nedělá nám problém ani těžká elektrikářská práce ať už dodělání výbavy,opravy elektroinstalací nebo veškerého kódování, češtin, map, odbloků atd..
Vzhledem k vytíženosti a okolnostem už se ale bohužel zaměřuji pouze na řady E6x,9x,7x,8x a řady Fxx a Gxx.
Takže krátký seznam věcí kterými se zabýváme....

Běžný servis...

-Destičky, oleje, ramena, měchy... no prostě běžný servis
-Výměny olejů v automatických převodovkách, rozvodovkách atd. za použití originálních ZF materiálů (filtry, oleje)..
-Klimatizace, plnění a její opravy
-pneuservis, vyvažování a uskladnění pneu
-zajištění STK, převodů vozidel, dovozy atd..

Těžší servis...

-opravy motorů, ať už preventivní (n62, n63...) až po ty destruktivní (potkané m57, n47/57 atd)
-výměny rozvodů (převážně diesely M57/N47 N57 a jejich povedené deriváty)
-Výměny příslušenství motorů, turba, svody, sání, vstřiky.. bla bla bla...
-Čištění DPF filtrů (už žádná wapka, profesionální čištění firmou... s následnou důslednou kontrolou a opravou že auto odjíždí a opravdu regeneruje... )

Servis pro ty, co si chtějí dopřát..

-Dodělání výbavy...
-Dodělání jakékoliv výbavy která vás vůbec jen dokáže napadnout... i ta co vás ani nedokáže napadnout...
Už jsme dodělávali snad cokoliv, kamkoliv... Dynamic drive, EDC, logic, Televize, adaptivni tempomaty, interiery, sedacky, navigace (CCC, CIC, NBT kamkoliv)
Do F řad Kamery, digitální budíky 6WB, NBT navigace, komfortní sedačky.. no co lze, to uděláme...
-repase světlometů, děláme přestavby světel a jejich opravy. Všechny druhy, od nových projektorů přes kroužky na denní svícení až po tuning lakováním, barevnými AE atd.. )

Servis autoelektriky

-diagnostika, ne jen vyčtení chyby ale i řešení její příčiny... na jednom místě...
vybavení mám pro všechny auta, od staré dobré žluté hlavy přes OPPS až po ICOM Next.. Takže kompletní portfolio originálních diagnostik
až po vývojářské diagnostiky i těch undergroundových diagnostik z ruska co hackujou děsivý věci :)
-Programování jednotek.. od originálního programování celého auta naráz (ISTA/P) až po rychlé jednotlivé programace (KFP, E-sys)..vždy poslední SW
-Kódování jednotek.. co je technicky možné, to uděláme.. kompletní kódování až po řady F a G (odbloky TV, Start-stop, Multimedia atd..)
-Češtiny pro navigace Mk 2,3,4, CCC, CIC prvních NBT... prostě komplet velké navigace do češtiny
-Mapy pro navigace komplet, veškeré aktualizace ať už na CD/DVD až po nové navigace CIC, NBT a jejich derivátů používající FSC kódy (aktuálně podklady 2018)
-Retrofit navigací CIC a NBT do aut kde patří i tam kde nepatří (řady Exx)
-Odblokování navigací pomocí scriptu a nově pro CIC i generování sady FSC kódů přímo pro VIN vozidla kam se navigace montuje takže se tváří že v autě je už od výroby a snadno se pracuje i s aktualizací map. Zjednodušeně, není třeba žádných emulátorů...
-Odblokování multimédií (přehrávání z USB atd...), odblokování TV za jízdy atd...
- Opravy jednotek, elektroinstalací a veškerých chyb v elektronice

Klempířské a lakýrnické práce
.. tak tohle jediné děláme ještě ve spolupráci s klempířem a autolakovnou, montáž a demontáž vozidla už provádíme sami...

-Opravy vozidel po nehodě, včetně oprav hrazených pojišťovnou z povinného ručení i havarijního pojištění
- Opravy velkých nehod, k dispozici máme vše včetně stolice atd..
-Práce autolakovny za kterou si stojíme (musí to být dokonalé nebo to nepřeberu), autorizovaná lakovna a vše v Glasuritu..

Tohle je takový malý seznam věcí který mě tak napadl, děláme toho spoustu, i se spoustou lidí spolupracujeme at už v oblasti detailingu, repasu převodovek atd..
Nejhorší je asi to, že práce máme pořád dost, ale myslím si že se vyplatí si na to počkat, než vyhazovat peníze za servis kde nic nespraví.
Na telefonu mě seženete sotva (to bych celý den jen telefonoval), nejlepší je psát zprávy.. ale prostě mě je třeba uhánět... a nebo osobně dojet... kdo dojede, ten má...
602 819 380, Pramenná 3 Praha 4 Kunratice...
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#248 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Prepisu topic z e65.

Ahoj Všem,
jistě všichni znáte moji mrd.... a její duševní problémy. Jeden místní člen se k tomu psotavil čelem a udělal co bylo potřeba. Vyzvedával jsem si X5 z novýma světlama a jen prohodil, tak to tady nech a já to udělám, sem si říkal to je, ale blběj vtip.
Tak pánové 2 dny mám "super" auto, jsem naprosto nadšenej, po operaci VVT a implementaci nových, jako nové, ševelí, lítá světem, naprostá pecka !!!!
Nemůžu ani říct, jak jsem maximálně rád, že mám HOTOVO. A vůbec mě nesere, že to je 35ka, naprostá nirvána, auto, který si jen ševelí a jede, jako loď na vodě. Při tom všem mě vyřešil, ještě pár problémů a auto je konečně, jako nové.
Snejkovi slova už tomu chybí jen Logic7 to doděláme a já na to, no nevím, a Snejk ale já vím :) mě celekm uklidnila.

Je férové napsat, "Velká poklana PANE", nenechal si mě v těch sračkách a ano, zapomněl jsme tu Slivovoci, ale to se napraví.....při implementaci komfortů :)

PS: ty nový světla jsou zabijárny svítí to snad líp než X5 :)

Díky Snejku !
Popp

#249 Příspěvek od Popp »

100% spokojnost ako vždy!!!

Zavolaš, prídeš a hned vyriešene, zaplatíš (vedšinou teda nasmiech ceny) a go home s radostou.

Otvori kapotu a hned vie očo ide
Napoji diagnstiku a hned vie očo ide
Kukne z dialky a hned vie očo ide

Osobne som videl Snejkových kolegou v praci a TOP1
xm4sale

#250 Příspěvek od xm4sale »

Snejk píše: Nejhorší je asi to, že práce máme pořád dost, ale myslím si že se vyplatí si na to počkat, než vyhazovat peníze za servis kde nic nespraví.
Na telefonu mě seženete sotva (to bych celý den jen telefonoval), nejlepší je psát zprávy.. ale prostě mě je třeba uhánět... a nebo osobně dojet... kdo dojede, ten má...
602 819 380, Pramenná 3 Praha 4 Kunratice...
Popp píše:100% spokojnost ako vždy!!!
ja by som tiez rad vyskusal, nez aby som auto viezol inde a vyhadzoval peniaze za servis, kde nic nespravia. chcel by som byt ako vzdy 100% spokojny.
ale s panom Snejkom sa neda spojit. Podla jeho zelania nevolam..len pisem spravy. tak neviem, co robim zle :?
kawaman

#251 Příspěvek od kawaman »

Třeba to, že za ním nedojedeš osobně?
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
xm4sale

#252 Příspěvek od xm4sale »

Preco nie? ;-) (vyzera to ako super rada pre ludi, ktori to maju cez celu Prahu alebo republiku)

Ako sa tam dostat? Na Pramennej 3 to vyzera ako nejaky priemyselny areal a vyzera to tak, ze tam je viacero servisov.
klabos

#253 Příspěvek od klabos »

Dílnu pana Snejka poznáš podle bavoráků před ní.. neboj, to nepřehlédneš 8-)

Vjedeš do areálu, druhá odbočka doleva a po panelce rovně až před dílnu :lol:

Jinak já mu sem musím také poděkovat, nikdy mě s žádnou herkou ( co jsem mu tam v noci na podvalu dopravil ) nevyhodil :lol:
xm4sale

#254 Příspěvek od xm4sale »

Nakoniec to dopadlo dobre a snejka odporucam. Vravel mi, ze sa snazi odpovedat. Nieco mu unikne, tak to treba skusit znova. :-)
Pred dielnou mu stoji aj Zigulik...
Aby to bolo vyvazene hodnotenie, chcem spomenut, ze by sa snejkovi zisla lepsia organizacia.
Ale inak klobuk dole...ze vybera cele motory, to musi zabrat hodne casu. A to som si myslel, ze BMW su kvalitne auta ;-)
Spomeniem aj priatelnu cakaciu dobu na servis.

Vdaka, snejk!

:respect:
dogeatdog

#255 Příspěvek od dogeatdog »

Ten zigul je snejkuv, jen aby nedoslo k mylce ze rozsiruje nabidku :D
Julesteam
Kontaktovat uživatele:

#256 Příspěvek od Julesteam »

tak jsem byl u Snejka na odblok videa za jizdy a asi tam brzy necham dalsi love za opravu svetel. ty moje bludicky uz skoro nesvitej :D ale je videt ze vi co dela ;) jsem rad ze jeste nekdo dela praci poctive ;)
e61 535d 200kw 8-) :twisted:
Obrázek
M4we

#257 Příspěvek od M4we »

Rád bych touto cestou napsal zkušenost se Snejkem. Vzhledem k tomu, co všechno pro mě již udělal to považuju za vhodné.
Dobrých pár let se mi stará o auto. Nikomu jinému bych ho nesvěřil. Je vidět obrovská zkušenost a vše vždy vyřešil a spravil.
Je horší se k němu dostat na řadu a člověk musí déle čekat, ale za to čekání to rozhodně stojí.
Vždy mi pomohl a vyřešil vše včetně kompletní "repase" motoru (N62) a umí i dobře poradit.
Rozhodně doporučuju
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#258 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Výměna oleje v almaře, výměna TV tuneru DVB-T2, výměna a kódování akumulátoru. Skvěle odvedená práce. Ještě jednou díky, pane
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ettore

#259 Příspěvek od ettore »

Rád se podělím o svoji první zkušenost s týmem Snejka. Tento pátek proběhly v jeho dílně dvě premiéry :D . Byla to první oprava na mém autě :D - preventivní výměna sacího potrubí s ovládáním vířivých klapek, žhavicích svíček, řídící jednotky žhavení a obou termostatů. A také jsem se dozvěděl, že jsem byl vůbec první, kdo sací potrubí vyměnil za nový díl :D . Moc děkuji kolegovi Snejka za skvěle odvedenou kvalitní práci a jeho úžasnou trpělivost :D Motor mi ted svým chodem připomíná švýcarské hodinky :D V brzké době opět moc rád využiji Snejkovu dílnu.
Popp

#260 Příspěvek od Popp »

Čo návšteva to 100% úspešnost aspon umna.

Občas ho teda obtažujem aj s debilinami po iMessage ale ochotne poradí aj tak.

Ceny mi prídu docela dobré jak za ND tak za prácu.

Dokonca sme od Snejka kupili aj e650Ci Cabrio a tak jak povedal tak bolo a je.

Doporučujem a dakujem.
e46 M3 CSL “Mrcha”
e60 M5 "DailyCar"
e61 M5 "Pracant"
e64 650Ci "BySnejk"
e31 850Ci "Žít život"
e70 4.8i "BeastX"
Ram Sport 2020
CLA SB AMG "WifeCar"
AC Cobra s M62B44 s 6q
Odpovědět