1. Nevím co tím myslíš
2. Myslím, že nejde
3. Aby se spustil alarm, musíš mít nakódovaný panic mód.
4. Nevím, co máš ve výbavě za iDrive
5. Nelze
6. Jde dokódovat digitální rychloměr
7. Bílé čárky by měli klesat se stoupající teplotou motoru (vody), chyba budíků či termostatu, ale určitě jsi před koupí dělal diagnostiku a zkouknul live data.
8. Možná, že tam fyzicky není ani DPF....
občas skoči do spodní části obrazovky lišta s navolenými favorite buttons a překryje stavovou lištu na které je čas, status telefonu atd. čekal bych že ty oblibeny tlačitka zmizej, ale zustane to tam a ja nevím jak skrýt, aby tam byl znovu stavový řádek..
kadli píše:
4. Nevím, co máš ve výbavě za iDrive
jak to zjistím? je správná odpověď Profesional? nebo chceš nejakou čiselnou verzi?
Jirke píše:2008 je facelift, takze:
DPF interval v iDrivu neni
Variabilni otackomer podle teploty vody taky neni
Podrzet tlacitko se symbolem kufru...a ony se otevrou kufrovy vrata...kdo by to cekal, ze ??
no jo kdo by to cekal.. jenze v navodu je, ze stisknuti tlacitka je otevreni "vrat" a dlouhe spusti alarm.. prvni cast funguje..
Jirke píše:Muzes si nechat zmenit (kodovanim) funkci rucicky ukazujici okamzitou spotrebu - a bude ukazovat teplotu oleje v motoru, kdy 10 znamena 100°
Ty favourite buttons tam skoci kdyz se jen dotknes nektereho z tlacitek 1-8 na radiu.
tak jsem to zkousel a neskoci to pri dotyku.. ..ale hlavně kdy to zmizí?
Nebolo by od veci cely FW upgradovat na poslednu verziu. U mna to bolo tusim 06/2017, pritom SW som mal stary od vyroby. Po upgrade sa vela veci upravilo a zlepsilo.
100RM píše:Nebolo by od veci cely FW upgradovat na poslednu verziu. U mna to bolo tusim 06/2017, pritom SW som mal stary od vyroby. Po upgrade sa vela veci upravilo a zlepsilo.
ahoj
jo diky za info.. tekze lze udelat ugrade jen iDrivu? Kdo mi to "flashne" a jak zjistim jakou verzi tam mam?
Jirke píše:Muzes si nechat zmenit (kodovanim) funkci rucicky ukazujici okamzitou spotrebu - a bude ukazovat teplotu oleje v motoru, kdy 10 znamena 100°
Ty favourite buttons tam skoci kdyz se jen dotknes nektereho z tlacitek 1-8 na radiu.
tak jsem to zkousel a neskoci to pri dotyku.. ..ale hlavně kdy to zmizí?
Tak jsem se na to dneska zaměřil a..
at delam co delam, lista s favorite buttons, tam pri dotyku cehokoliv proste neskoci.. naopak, když treba vypnu radio (zmacknutim volice hlasitosti), ak tam skoci a uz nezmizí.. bylo to tam celou jizdu, dokud jsem nevypnul motor..
v cem je chyba? jak zjistim verzi iDrive a na jakou verzi to updatovat?
1. DPF interval v iDrivu neni
2. Variabilni otackomer podle teploty vody taky neni
1) proč tam není?¨lze nejak zjistit ze probiha/bude probihat/je potreba regenerace?
2) to me stve.. prijde mi to jako super funkce.. z jakeho duvodu to tam neni? nejde nejak aktivovat?
nevím jak na FL verzi ale u me je dlouhy stisk na otevreni nebo zavreni oken.
Panic mode je nekolikanasobne stisknuti dalkoveho ovladace(nemam nakodovane ale tak je popsano v Carly)
100RM píše:Nebolo by od veci cely FW upgradovat na poslednu verziu. U mna to bolo tusim 06/2017, pritom SW som mal stary od vyroby. Po upgrade sa vela veci upravilo a zlepsilo.
ahoj
jo diky za info.. tekze lze udelat ugrade jen iDrivu? Kdo mi to "flashne" a jak zjistim jakou verzi tam mam?
U mna update celeho auta trval krasnych 9 hodin Auto musi byt na externom zdroji a sype to tam jeden fw za druhym - vsetky mozne jednotky. Chce to najst niekoho, kto fakt vie co robi. Urobia to aj v BMW, ale vzdy je to na vlastne riziko.
ahoj
U mna update celeho auta trval krasnych 9 hodin Auto musi byt na externom zdroji a sype to tam jeden fw za druhym - vsetky mozne jednotky. Chce to najst niekoho, kto fakt vie co robi. Urobia to aj v BMW, ale vzdy je to na vlastne riziko.
mozna v Cr je to na vlastni riziko,ja to dal do bmw v D a kdyz umrelo ccc,tak mi dali na jejich naklady fungl novy...komplet cely auto mne stalo asi 85 eur
toretto píše:
Tak jsem se na to dneska zaměřil a..
at delam co delam, lista s favorite buttons, tam pri dotyku cehokoliv proste neskoci.. naopak, když treba vypnu radio (zmacknutim volice hlasitosti), ak tam skoci a uz nezmizí.. bylo to tam celou jizdu, dokud jsem nevypnul motor..
v cem je chyba? jak zjistim verzi iDrive a na jakou verzi to updatovat?
Mám to stejně na 2008, nezmizí to, dokud se nevypne motor. Řešení bude asi naflashování nového FW, ale u CCC jednotky se mi do toho úplně nechce...