no tak jsme se poplácali po ramenou, jak teda ty naše 25 let starý vrány jedou a natrhnou prdel kdečemu z nových aut. Bude se nám konečně klidně spát.
Připomíná mi to takovej ten vtip. Víte, co si myslí Pražáci o Brňácích?
mimochodem, 140kw 2.0TDI v novým SUPu/Kodiaqu je fakt mrdka
*sorry kluci, je to fakt k smíchu, tyhlety porovnání. Zájemci o novej sup a zájemci o E65, nedejbože E38 se fakt nepřekrejvají. Jsou ty jiný auta, pro jinou sortu lidí, kteří si s nima plní jiný potřeby
Porovnávat má cenu E38 a mamuta, nebo zánovní 3er a novýho Supa. To má zhruba stejnou množinu potenciálních kupců. Ale tohle?
Do firmy si starou 7er už nikdo nekoupí, služebně (=jako zaměstnance) tě s tím ani jezdit nenechají, abys zbytečně nečeřil vodu u zákazníků, tak na co to je? Jako hračka, nebo na dojíždění do práce/ježdění na dovolený.. V tom prvním je Superb absolutně mimo, takže to dojíždění do práce. A tady se možnááá, možnáááá najde jeden fotr fanda z Prahy západ, co by si mohl vzít služební káru na soukromý účely nebo zaplatit operák na Superba (aby se mu do korporátního kanclu dojíždělo líp než mastnou tyčí), ale ten řekne si NE!, ta E38 je pro mě lepší volba, takže radši budu servisovat jak dement, ležet furt pod autem, protože ten zážitek z jízdy mi to vynahradí.
Tečka. V jiným kontextu se tyhle dvě auta nepotkají. Nikdo se mezi nima nebude rozhodovat. Tak neřešte sračky