Filozof píše:Prostě za auto nedám 300k jen proto že je to koncern.
tydle tvý kecy o koncernech a spotřebácích, kam na to chodíš?
Dám za auto 150-200k a povozím se líp pokud dobře najdu a koupím. A 530i s LPG pojede moc pěkně a pokud bude vybavená klidně do ní těch 25k ročně pustím.
Filozof píše:
I koncern chce pouštět peníze. NAvíc je ho všude moc. Mě to nebaví. Jistě je to méně nákladné a má to kdejakej obchodák a manager atd ale prostě je to běžnej spotřebák v čr drahej.
ty si docela náročnej ne? Chceš auto za nejnižší cenu, ale má být ještě k tomu unikátní jedinečný, jo? Aby jich nebylo všude moc jo? Hmmm, E61 super volba
Filozof píše:
Co mi nabídne krom toho že to jede a má velký kufr a radio co hraje. Možná se nekazí ano to snad jedinná výhoda za 300k auto.
Nebo se kazí méně.
S oktávkou do servisu 1-2x ročně s BMW dobře 3-4x ročně pokud je ok.
myslim, že čim více lidí sem napíše, že zdechlá E61 530i je nahovno, slabá, trapná a určena jen k zapálení, tím více se do toho Filozof zakousne... nekoupí to, ale jako proč si o tom nepotlachat, zatim je tu o tom jen 400 stránek tak proč ne další.
Filozofe proč ale meleš jak nejsou E61 ke koupi? Kde jako hledáš? Na nástěnce v Kauflandu? Vždyť se ty vraky válí všude, říkáš že chceš auto za 150-200? Tohle je první co na mě vypadlo:
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-5/147861152
Kdybys chtěl tak to auto 3x máš, ale ty nás radši budeš krmit jak se proto musí ó do dalekého Německá, ó.... tak určitě.
A vůbec, počkal bych na krizi, ty ceny ještě půjdou dolu.