Byl se už někdo podívat? Divný že jsi to ještě neprodal zvláště když to je 750iL a poměrně dobrá vybava.mr_nitroz píše:Stále aktuální, sleva na 175000 Kč.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
P: BMW 750Li E66
Re: P: BMW 750Li E66
Dobrá výbava??? Wtf?
Tak pokud by tu byl Jarax tak řekne že to neni vybavený ale každý má měřítka jiná. Co je podle tebe dobrá vybava u e65 nebo co je pro tebe dostačující když vlastníš e38 a chceš přestoupit na e65? Myslíš si že člověku co vlastnil e38 nebo e39 tahle výbava nebude stačit? 

Já Ti odpovím otázkou. Co je podle Tebe socka v longu?
-
- Člen Klubu
voni dělali longa hadráka místo kůže ???Pajk85 píše:Já Ti odpovím otázkou. Co je podle Tebe socka v longu?

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Já neřeším tolik výbavu jako třeba ty. Mě stačí že mám DD, L7, 4x Komforty, NV atd. Jde mi spíše abych měl dobrý základ protože můžu mít extra výbavu a auto jako xaler a moc toho nenajezdím.Pajk85 píše:Já Ti odpovím otázkou. Co je podle Tebe socka v longu?
No vidíš, tohle nemá L7 ani NV, ani ACC, ani CA, ani SC, ani to, ani tamto, ani ono… Nemá to krom podvozku, čtyř komfortů a černé hadrové stropnice nic. Proto to nikdo nechce. Velký plus za mě je, že to nemá šíbr. 

-
- Člen Klubu
tak nějak ... je to nahotina a ještě za balík ....ale každý auto má kupce .... až sleví aspon těch 75Pajk85 píše:Proto to nikdo nechce. Velký plus za mě je, že to nemá šíbr.

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

-
- Člen Klubu
a dojetý na hadry skoro..a prd platný, že mělo celou historii od autorizáku ....taky sem jedno z min dopravy měl....jediný co tam bylo super stav -byl motor -převody a zadní osa ...zbytek dát vše nový - brzdy, předek náprava - kostky chycený- světla přední.... atd sedačka řidiče...e39....ale bylo skoro za facku i když sem na něm provařil prdel, nelituju, ale už bych to neopakoval ....státní, od policajtů, vojáků a pod ...nebrat nikdy ...jsou jistě vyjímky na uřadech se to občas vidí, že ten dotyčnej to používá sám , a chová se k tomu ...aby ne, když ví, že si to za facku odkoupí a v podstatě to má i jako soukromý ...to sou jediný případy, kdy ta kára je většinou top caik, páč ze státu kreff neteče ...než to odkoupí, bejvá pravidlem, že se udělá a vymění max, co se dá a dotyčnej úřad to "unese".....cheater píše:Drtivá většina aut co byla v majetku státu je bez výbavy.Auto bylo koupené v ČR, celou dobu provozováno jako reprezentativní limuzína pro vození papalášů ve státní sféře, z tohoto důvodu je ve vynikajícím technickém stavu, pravidelně servisováno, velmi zachované.

Pokud bych přecházel z e38 tak je to pro mě luxus.
Pajk85 píše:No vidíš, tohle nemá L7 ani NV, ani ACC, ani CA, ani SC, ani to, ani tamto, ani ono… Nemá to krom podvozku, čtyř komfortů a černé hadrové stropnice nic. Proto to nikdo nechce. Velký plus za mě je, že to nemá šíbr.
Nic ve zlem ale za podobné prachy o něco málo víc jsou vybavenějsí kusy.
hodí se lpg a l7 a muže to někomu sloužit ...
hodí se lpg a l7 a muže to někomu sloužit ...

Naposledy upravil(a) Filozof dne čtv 02.09.2021 17:55, celkem upraveno 1 x.
ty nezklameš 

no vidíš... musíš slevit na kilo... a pak to možná snad prodáš!! 

- Don
Muzete nezasirat dalsi a dalsi vlakna. Staci v 7er sekci tema, ktere ma pres 1100 stran
K hovnu je kazda vybava kterou neumis pouzivat. Do mesta super vec a pekne tim vyvetras auto. Za deste mam otevreny sibr a nemusim stahovat okynka a ani poustet klimu. Jen nesmis byt linej a obcas prolit kanalky.martin440 píše:tak nějak ... je to nahotina a ještě za balík ....ale každý auto má kupce .... až sleví aspon těch 75Pajk85 píše:Proto to nikdo nechce. Velký plus za mě je, že to nemá šíbr.![]()
vetší hodnotu to nemá..a buhví jestli .... a pravdu díš předsedo ..šíbr na sedmu je fakt uchylárna k hovnu .... bohužel ho tam mám .... jediný plus na tom nevidím ...pokud nemáš malý děcka, aby vyřvávali a mávali jako z ponorky .... jinak je to k hovnu ..to byla velká frajeřina na 120 lepších za komanče
![]()
vokno ve střeše a navrtaný mlhy z DDR a byl si boss-tuning...
Ty a nezvyšuje to spotřebu? Jako jasný, když dáš tuhej podvozek, tak se to asi kompenzuje. Nebo to jen na půl otvírat? A kolik km/h musím jet, aby mi nepršelo do větraných sedaček? Celý se mi to nějak nezdá. Fakt bych ho raději neměl.
Taky přidám komentář k tématu prodeje 7er.
Já šíbr na sedmě mám a sralo by mě kdyby tam nebyl,je to naprosto skvělá věc...
Já šíbr na sedmě mám a sralo by mě kdyby tam nebyl,je to naprosto skvělá věc...

BMW E34 540iA

Prosimte nech si ty svoje prblble kecy a nehejtuj tu inzerat. Delaj to jen debilci, co se chtej zviditelnit.Pajk85 píše:Ty a nezvyšuje to spotřebu? Jako jasný, když dáš tuhej podvozek, tak se to asi kompenzuje. Nebo to jen na půl otvírat? A kolik km/h musím jet, aby mi nepršelo do větraných sedaček? Celý se mi to nějak nezdá. Fakt bych ho raději neměl.