Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E38 problém se stěračema

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Falcon
Kontaktovat uživatele:

Re: E38 problém se stěračema

#21 Příspěvek od Falcon »

Xalere, tady už se dostáváte do roviny osobních útoků, tak laskavě uberte! Všimněte si, že pořád ještě vykám a to od doby, co jste mě v SZ žádal o pomoc s audiem. Když jste zjistil, že za služby - proboha - si kompetentní opraváři chtějí nechat zaplatit, tak jste se následně rozhodl si všechno zbastlit sám právě pomocí produktů z Ali, což jsou většinou šmejdy, které profesionál nevezme do ruky, natož aby je snad montoval zákazníkům.

A taky nelžete. Ve vlákně o "opravě" ASK jsem napsal tohle:
Falcon píše:...původně jsem na toto vlákno reagovat nechtěl, ale požádal mě jeden z letitých členů, abych zasáhl, než si lidi hromadně domrví svoje ASKy...
A Logic7, když nejde opravit a mění se celý, tak to jsem už také vysvětloval:
Falcon píše:Když už nabízím, tak faceliftové Logicy, získané ze seriozních zdrojů, navíc po komplet zvukovém repasu s dvouletou zárukou, jako když si je dnes koupíte nové u BMW a tím pádem cena nemůže být jako na vrakáči.
Mimochodem, cena nového Logic7 E65 je v BMW momentálně 43.727 korun...

A k tématu E38 - boosterem poškozený GM3 je prostě na výměnu, tam není co opravit. GM3 je poměrně plevelní jednotka v ceně řádově několika stovek. Plus naprogramování ke konkrétnímu autu a hotovo.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler píše:To Pavel528 ASK už dávno funguje, mám přehozený kanály a je mi to jedno.
TWL to není žádná prdel tohle...dej si bacha , když ti hraje levej kanál do pravýho ucha...to časem naboří mozek a pak pojedeš na křižovatce... auto ti pojede z leva a ty ho uslyšíš že jede v pravo a si v prdeli .... :smich2: :mrgreen:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Pilsner

#23 Příspěvek od Pilsner »

martin440 píše:
xaler píše:To Pavel528 ASK už dávno funguje, mám přehozený kanály a je mi to jedno.
TWL to není žádná prdel tohle...dej si bacha , když ti hraje levej kanál do pravýho ucha...to časem naboří mozek a pak pojedeš na křižovatce... auto ti pojede z leva a ty ho uslyšíš že jede v pravo a si v prdeli .... :smich2: :mrgreen:
:smich2: :smich2: :smich2:
Odpovědět