Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E90 320i 110kw - podivné chovaní

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
dabold9

BMW E90 320i 110kw - podivné chovaní

#1 Příspěvek od dabold9 »

Zdravím, dnes jsem vyjel do města, asi po 2 minutách jízdy začlo nad cca 2,500 otáčkách motor divně "vrčet" měl zkratka hlasitější projev, jak kdyby se něco dřelo. Začlo hůř řadit, tak jsem zajel ke krajici, vypnul motor. Pod kapotou ani autem jsem si ničeho neobvyklého nevšiml.. Tak jsem nastartoval, rozsvítila se kontrolka motoru, a na první křižovatce se mi zablokoval volant a auto samo chcíplo.
Naštěstí šlo hned nastartovat, a jelikož jsem byl na cestě k lékaři a bylo to po cestě k mému servisákovi, zajel jsem ještě tam.. když jsem se od lékaře vrátil a znovu nastartoval, tak motor chytnul, ale jakoby se mu nechtělo, a otáčky se zvedly pomaleji, takový celkově zpomalený, líný náběh motoru. Při volnoběhu se auto nepatrně kývalo ze strany na stranu.
Při cestě od lékaře k servisákovi opět nad 2,500-3,000 otačkami hlasitý zvuk, jak kdyby byl prasklý výfuk a něco se dřelo a do kopce vůbec nechtělo jet..v kabině začal být i smrad po spáleném, a při řazení bylo slyšet cvakání ze spod auta.
Servisák se na to bude moci podívat až příští týden, proto píši sem, jestli víte oč by mohlo jít na co se případně připravit nebo jestli máte někdo podobnou zkušenost.. díky moc.
Odpovědět