Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Projekt na dlouhe predzimni vecery.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Projekt na dlouhe predzimni vecery.
Tak to je teda vystavni fujtajbl -)))) Prirovnani naprosto sedi. Toto je hnus nejvetsiho kalibru, snad maji lidi nejaky pud sebezachovy -)
-
- Člen Klubu
TWL to je hnus .....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

sakra proc neudelaj infotaiment, kterej bude bliz, ale sedne presne do te kaplicky...to uz bych akceptoval. Vsak to nemusi byt obri obrazovka
- Don
vypadalo by to stejne hovadsky... tohle je ala F01
-
- Kontaktovat uživatele:
Podzim pryc, jaro taky, traktor porad v nedohlednu. Posledni fotku mam 14.1. 2023, ale delat na tom kdyz to proste nejde odmitam... Je treba s tim ale pohnout, potrebuju aby vypadl ven at tam muzu dat dily co mi chybi nalakovat.
Auto mam ted zase v nejakem polo stavu, rucne je temer vsude prebrousene, zbyva komplet strecha a lehce zadni viko, na strechu jsem nesahl a viko mam na 80% rucne hotove. Na prvni fotce je prebrousene i strojne, takto to vypada tesne pred zacatkem lesteni. No a abych se uplne nenudil tak mam skoro pul auta rozlestene prvnim krokem, zbyvaji mi jeste dalsi dva. Pokud se zitra zadari tak ten bok asi dostrelim do finalniho stavu. Na to ze je to teprve prvni krok to nevypada uplne zle, ale nema to jeste ty spravne koule. Je to takove jalove oproti tomu co z toho vyleze. Podarilo se mi to nikde vyrazne neposrat a mam z toho teda zase celkem radost protoze to vypada fakt docela dost dobre. Ale popravde na takove urovni delat cele auto je vrazda. Velmi by to usnadnilo kdybych to nebrousil rucne ale vzal to hned bruskou. Ale to riziko ze se to nekde projede je proste extremni. Rucne je v tom mnohem vetsi jistota, ale i cas.
Tak co, slusi to babicce?

Auto mam ted zase v nejakem polo stavu, rucne je temer vsude prebrousene, zbyva komplet strecha a lehce zadni viko, na strechu jsem nesahl a viko mam na 80% rucne hotove. Na prvni fotce je prebrousene i strojne, takto to vypada tesne pred zacatkem lesteni. No a abych se uplne nenudil tak mam skoro pul auta rozlestene prvnim krokem, zbyvaji mi jeste dalsi dva. Pokud se zitra zadari tak ten bok asi dostrelim do finalniho stavu. Na to ze je to teprve prvni krok to nevypada uplne zle, ale nema to jeste ty spravne koule. Je to takove jalove oproti tomu co z toho vyleze. Podarilo se mi to nikde vyrazne neposrat a mam z toho teda zase celkem radost protoze to vypada fakt docela dost dobre. Ale popravde na takove urovni delat cele auto je vrazda. Velmi by to usnadnilo kdybych to nebrousil rucne ale vzal to hned bruskou. Ale to riziko ze se to nekde projede je proste extremni. Rucne je v tom mnohem vetsi jistota, ale i cas.
Tak co, slusi to babicce?

Pokazdy kdyz vlezu do garaze, premejslim, jestli by uz nestalo za to nechat hadraka polejt, at je to pekny.. Pak si ale predstavim, jak by me sralo chodit kolem toho v ty docela maly garazu plny bordelu po spickach, abych to nahodou nekde trosku neskrablo.. Nebo jak Sreten v poslednim videu s Alpinou rikal, ze musel babu naucit otevirat dvere tak, aby mu to nahodou neosmatlala, jak s tim nechce nikde jezdit, aby ten lak nedosel k uhone.. A to je firt varianta, ze nekomu vyklopis kilo nebo kolik penez, ale nechat na tom ruce a sest pulek casu a pak mit lufta, aby se to neskrablo, na to bych fakt nemel 

-
- Kontaktovat uživatele:
To mas tezke -)))) Ale schvalne, kdy jsi naposled poskrabal auto? Tak ze to neslo jednoduse opravit? Mne se to teda parkrat stalo, ale vzdy to bylo nejakou lehkou havarii. To auto co jsem koupil bylo ve stavu ze by tim jezdili mozna tak zednici do prace, bylo proste hnusne jak prdel. Auto kteremu doprejes v dnesni dobe celolak zpravidla nemas na denni jezdeni nebo jako otloukanka do mesta k supermarketu. Ja se toho nebojim. Kdyz se skrabne nebo zbori vim ze pokud to nebude fatalni vzdycky se da nalakovat jakykoliv jiny dil a bude to vyborne. Ja ho teda na denni jezdeni mit budu a tak jak ty nad tim nepremyslim. Kdyz se neco dojebe tak ze to bude hodne zle, spravi se to a nalakuju to znova, zadny stres. Navic to lakovani mam za cenu ktera se daceptovat, v podstate jen za emergie a material. Ale jo, hodin na to stravenych je po kokot, nepocitam to nijak presne, ale to lakovani bude uz dost pres sto hodin prace. Kdyby mne nechytly ty zasrane zada tak uz je to davno hotove. Bohuzel nikdy predtim mne to neskriplo tak moc. No nic, jdu na tom makat -)
No ja jsem v tomhle ultra pripad, na E66 mi dcerka pred tydnem kreslila po prednim a zadnim blatniku kridou, ve 3 letech co bys cekal..
to co stoji v garazi, to dojde k uhone dost casto, kdyz jdes okolo s necim neobratnym. Naposledy jsme potrebovali prebalit mladsiho clena, co jezdi ve vajicku. Na prebaleni je kufr sedmicky v pohode, ani se pri tomhle moc neposkrabe, ale kdyz na pani svihne vajicko, tak to tomu laku neudela moc dobre, zejo.. ani jsem to nekomentoval, rozlesteny to nemam a ani mit nebudu, i kdyz by to ten pitomej blacksapphire setsakramentsky potreboval, ale jednou v tom jedes v desti a je to zasrany jak jetel..
Takze jo, daily ani nahodou, u garazovky to celolakovani budu asi odkladat jeste dlouho
ale fandim ti 

Takze jo, daily ani nahodou, u garazovky to celolakovani budu asi odkladat jeste dlouho

-
- Kontaktovat uživatele:
4 hodiny lesteni a mam temer cely bok hotovy. Zbyva mne ten horni sloupek, uz jsem ale dost na sracky a jelikoz to fakt nemusim mit dneska cele tak to kaslu, zitra je snad taky den. Jinak toto uz je finalni final, nekdy az to vyjede to jeste napatlam voskem, ale to uz je takova tresnicka na dosrtu, to asi koupim flasku, pozvu kamose, vychlastame ji a navoskujem vraky -) Lepsi uz to nebude, ale mne toto tak nejak staci. Do kolbenky a ke kauflandu to bude luxus -)
Nazivo je to hezci nez na tech fotkach, bohuzel lepsi fotak nemam. A koule uz to ma, jak do toho posvitilo slunko bylo to paradni.
Kazdopadne ja bych na viko kufru nepostavil nic, ja se k tomu chovam aby to tak nejak vydrzelo, chapu nutnost zakroku prebalovani, taky to u nas nejspis nastane, az se vnucka sveze nekam na vylet, ale proste na viko kufru se nic nestavi. Alespon v takovem aute. Coz mi pripomnelo ze musim koupit isofix... Nebo mne baba zabije, uz ho kupuju tak mesic.

Delal jsem trochu poradek ve fotkach protoze strejda google uz dlouho prudil ze brzo dosahnu limit a narazil jsem na tady toto. Nejakym nedopatrenim cestou z lakovny se tam udelala ryha. Byla to hodne hnusna ryha, hodne hluboka, proste masakr. Mel jsem tam vsechno kdyby to nedopadlo dobre tak ze bych to tam prelakoval. Ale podarilo se mi to opravit bez lakovani. Tak ze to nikdo nepoznate kde ta ryha byla... Moc jsem tomu neveril ze to pujde takhle bezbolestne ale podarilo se. Kdyby to bylo na laku z fabriky tak se to nespravi ani omylem.

Nazivo je to hezci nez na tech fotkach, bohuzel lepsi fotak nemam. A koule uz to ma, jak do toho posvitilo slunko bylo to paradni.
Kazdopadne ja bych na viko kufru nepostavil nic, ja se k tomu chovam aby to tak nejak vydrzelo, chapu nutnost zakroku prebalovani, taky to u nas nejspis nastane, az se vnucka sveze nekam na vylet, ale proste na viko kufru se nic nestavi. Alespon v takovem aute. Coz mi pripomnelo ze musim koupit isofix... Nebo mne baba zabije, uz ho kupuju tak mesic.

Delal jsem trochu poradek ve fotkach protoze strejda google uz dlouho prudil ze brzo dosahnu limit a narazil jsem na tady toto. Nejakym nedopatrenim cestou z lakovny se tam udelala ryha. Byla to hodne hnusna ryha, hodne hluboka, proste masakr. Mel jsem tam vsechno kdyby to nedopadlo dobre tak ze bych to tam prelakoval. Ale podarilo se mi to opravit bez lakovani. Tak ze to nikdo nepoznate kde ta ryha byla... Moc jsem tomu neveril ze to pujde takhle bezbolestne ale podarilo se. Kdyby to bylo na laku z fabriky tak se to nespravi ani omylem.

Naposledy upravil(a) matiz dne pon 22.05.2023 19:32, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen Klubu
Parádička blau, jako neue ze salonu ! Ty záda si za tohle zaslouží medailu & lázně ..
Hodila by se na výstavku (i když tam rovnou nějaká V8/V12)
https://legendy.cz/registrace-exponatu/
Hodila by se na výstavku (i když tam rovnou nějaká V8/V12)

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to hezci nez kdyz to bylo nove, takove laky se bezne nedelaji, nikdo by to nezaplatil. No, tretina je hotova. Ale lehkym tempem to do konce tydne bude komplet doufam i s tim sklem a leti ven jak spinave pradlo. Venku tady mame extremni pyly, tak za dva tri dny bude spinava na sracku...
no teda, jak ja se tesim az to bude hotovy...fakt jsem zvedavej na vysledek.
Btw, sundavals drivi okolo ASK? Podari se mi to nejak bez prasknuti? Mas pripadne nejakou radu nebo figl....trochu se toho bojim
Btw, sundavals drivi okolo ASK? Podari se mi to nejak bez prasknuti? Mas pripadne nejakou radu nebo figl....trochu se toho bojim
-
- Kontaktovat uživatele:
Budu na to delat pripravek, ohnuty plech ve tvaru L ale po cele delce aby to tlacilo celou plochou a ne bodove. Nikdy uz to nevracim na puvodni zacvaky, to se moc nepovedlo. Jde to brutalne a aut s odstipnutym drevem jsem videl moooc...
tak to ses nejlepsi!
Kdy to budes mit hotovy? Potreboval bych zrepasovat ASK a bojim se to drevo sundavat.
Mohl bych se zastavit? Za tenhle epickej skill samozrejme rad zaplatim
Kdy to budes mit hotovy? Potreboval bych zrepasovat ASK a bojim se to drevo sundavat.
Mohl bych se zastavit? Za tenhle epickej skill samozrejme rad zaplatim
-
- Kontaktovat uživatele:
To zvladnes -))) Mne se to stipne a budu za debila... Kdyz jsem pacil drevo z anglana tak se stiplo, proto na drahe limitky ten pripravek musi byt. Je to naprosto jednoduche, jen musim najit nekoho kdo mi to vypali laserem a ohne na ohybacce. Planuju to udelat z 0,8mm nerezi 60x120mm a na jednu stranu vypalit otvory pro prsty at se tam daji protahnout. No a druhy konec ohnout o 90° a ten vrazit kam patri pod to drevo a tahat. Tim ze to bude tahat celou plochou by to melo prezit bez uhony. Doufam v to. Nejdriv to zkusim na necisto na levnem dreve ktereho je vsude plno. Ale sundal jsem jak maritime tak pappel a bez uhony i s pacidlama co mam. Ale prdel jsem mel sevrenou fest. Levne drevo jsem stipnul, asi jsem se s nim tolik nemazlil -)) Kdyz tak si to muzes nacvicit na necisto na anglanovi, porad ho tu mam. Muzes trenovat do bezvedomi -)
ty jo, tak to se rozhodne stavim! Takova zkusenost se rozhodne hodi...
I Jarax mi rikal, ze je v ETK napsano, ze to praska a ma se to pri sundavani rovnou menit...to ma clovek hned lepa
I Jarax mi rikal, ze je v ETK napsano, ze to praska a ma se to pri sundavani rovnou menit...to ma clovek hned lepa
-
- Kontaktovat uživatele:
Ma to vubec cenu??? 20. ledna vyjela z boxu kde se lakoval zadni blatnik a oboje dvere. Dneska jsem ten sporak po zime umyl, byl tada zapraseny statecne a na tom nalakovanem blatniku jsem nasel prekvapko... Ano, dira jak do prdele od nejakeho sutru... Jestli jsem najel 500 kilaku tak to je moc... Jak ja jsem nasrany...

To musí být strašný peklo
Vím, jak to sere, když to jenom platíš a teď když jsi na tom ještě nechal svojí práci 

to nasere...a ještě na takovym debilním místě :/
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
- Don
njn vezme si tempery a bude malovat
a nebo kladivo a vzteky to rozmlati