Zdravím, chtěl jsem se touto cestou zeptat zda by se nedalo objednat lišty palubovky a dveří v autorizáku na někoho kdo by měl nějakou slušnou slevu alespoň třeba 20 procent, jsou dosti drahé a toužím po jinak barevných...
Děkuji
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
objednavka dilu v autorizaku nemá někdo slevu ?
- pavproch
Re: objednavka dilu v autorizaku nemá někdo slevu ?
Já mám v ostravském CarTecu 10% (bo 2 auta - m4Zlik a brambor2), ale obávám se, že dybych objednal něco na jiné VIN (než jsou ty dvě moje auta), tak tu slevu nedostanu?!?! (Nevím.)
Ty slevy takto nefungují ale. Jde o to, co kupuješ.jofrey píše:Zdravím, chtěl jsem se touto cestou zeptat zda by se nedalo objednat lišty palubovky a dveří v autorizáku na někoho kdo by měl nějakou slušnou slevu alespoň třeba 20 procent, jsou dosti drahé a toužím po jinak barevných...
Děkuji
Plácnu… kupuješ kotouče, máš slevu 30%, kupuješ nějaký šroubky, máš 8% slevu, kupuješ Tvoje lišty, máš jen 5%.
- pavproch
Ty jo, je to opravdu tak, sem fčíl hledal a našel mail z 2013, dyž sem objenával interiérové lišty (Alu Carbon) pro m4Zlika a byla tam opravdu jen nicotná sleva.
Taketo veci je lespie zohnat starsie, najst zachovale z dakeho vraku, nove origo stoja strasne sumy..
A zkoušel jsi Auto Base? Tam jako klubaci máme privetivejsi ceny.