u anket je po najeti mysi na zobrazeni vysledku videt kdo hlasoval...
je to videt pouze kdyz dotycny hlasoval tzn. anketa je videt v threadu uz vyplnena
iconky...
pripadalo mi to tu desne suchy, takze to trosku obarvim jeste jinejma barvickama... zatim jenom obrazky u novyho tema, odpovedi, vzkazu, emailu www ap.
hraju si taky s barvama a velikosti odkazu, neni to definitivni, takze se nelekejte pripadnych zmen...
Celý se to tu změnilo, koukal jsem jako blázen, když jsem to otevřel, je to takový prokreslenější, a výraznější, jsem zvědav čím nás ještě přeqvapíš. Zatím je to paráda.
Člověče Krizniku prsklo mě to sem po pár dnech a nestačím se difit. Takže se hned ozývám, že je to naprosto zupr. Vypadá to o 200% líp a to se mi minulej sajt už tak líbíl. Fakt :super:
Originál zaslal d.aemon [B]Člověče Krizniku prsklo mě to sem po pár dnech a nestačím se difit. Takže se hned ozývám, že je to naprosto zupr. Vypadá to o 200% líp a to se mi minulej sajt už tak líbíl. Fakt :super:
Krizniku... Je to fakt Super... Celkem si nad tim ulitavas... Takovyhle BMW forum nema nikdo v CR... Kam se hrabou vsechny Cesky weby a fora venovany BMW...
:ucta: