Fakt uz me tenhle system toci, chci napsat uzivateli fora SZ, nechapu proc ale odeslana zprava se zkopiruje do nedorucenych. Ok reknu si napisu mu pres Icq kliknu na ikonu icq a jediny co se mi ukaze je nejaka posrana stranka kde je napsano uzivatel nenalezen! Email tam nema, tak ze je to v hajzlu... Cookies taky jeste od zacatku nezacali fungovat, zlaty predchozi forum tam fungovalo vsechno! SHIT
ad ICQ : voe kdyz ti najede ta stranka s tim ze uzivatel nenalezen tak si z toho radu kam se zadava odresa zkopiruj ty cisla na konci.... a pak dej v ICQ search a tam to cislo zkopiruj a najde ti ho... to je chyby u ICQ...
RuDoSh píše:ad ICQ : voe kdyz ti najede ta stranka s tim ze uzivatel nenalezen tak si z toho radu kam se zadava odresa zkopiruj ty cisla na konci.... a pak dej v ICQ search a tam to cislo zkopiruj a najde ti ho... to je chyby u ICQ...
No super aspon neco, ptal jsem se na to pred par tydny Kriznika a odpoved znela asi takhle "nevim, zjisti si to sam, nemam cas..."
Docela zajimavy je ze bpytlikovi to funguje...
RuDoSh píše:ad ICQ : voe kdyz ti najede ta stranka s tim ze uzivatel nenalezen tak si z toho radu kam se zadava odresa zkopiruj ty cisla na konci.... a pak dej v ICQ search a tam to cislo zkopiruj a najde ti ho... to je chyby u ICQ...
No super aspon neco, ptal jsem se na to pred par tydny Kriznika a odpoved znela asi takhle "nevim, zjisti si to sam, nemam cas..." Docela zajimavy je ze bpytlikovi to funguje...
Jinak to ze to neodesle SZ nedela jen me...
me SZ neodesila taky. Teda nevim jestli odesle, ale urcite to nevidim v odeslanych ale v nedorucenych.
Jo, rozhodně bylo starý forum přehlednější.. však by se mohlo zachovat aby jela i stará verze ne? A člověk by si mohl vybrat... Příspěvky by se ukládaly do jednoho místa. Tady mi vadí levý menu, který neni potřebný na foru a zmenšuje tak prostor (třeba když je nějaká fotka). Taky chybí info typu "řídím:" a tak... No jo no.