Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
text pod nickem/nad obrazkem ;)
- TURBO_KrteK
-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:Fil píše:To by mě taky zajímalo, jak to mám smáznout nebo změnit.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kolonka na to neni a v minulym systému tam byla, teda myslím, ale nějak sem to tam napsat musel, takže byla....jak s tím šachovat? diq
momentalne jinak, ti to muzu zmenit, ale zatim nemam cas s tim neco delat
no nebudu tě s tim otravovat, ono to tak nehoří, jen sem chtěl potvrdit že nejsem uplnej magor, že to nemužu najít..a ono to tam fakt neni, ..jen kdybys pak nějak veřejně řek (nebo aspoň mě) že už to de. Diq za odpověď Fil

Fil píše:skautik píše:Fil píše:To by mě taky zajímalo, jak to mám smáznout nebo změnit.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kolonka na to neni a v minulym systému tam byla, teda myslím, ale nějak sem to tam napsat musel, takže byla....jak s tím šachovat? diq
momentalne jinak, ti to muzu zmenit, ale zatim nemam cas s tim neco delat
no nebudu tě s tim otravovat, ono to tak nehoří, jen sem chtěl potvrdit že nejsem uplnej magor, že to nemužu najít..a ono to tam fakt neni, ..jen kdybys pak nějak veřejně řek (nebo aspoň mě) že už to de. Diq za odpověď Fil
jasny

- TURBO_KrteK