darmon píše:hlavne to cerveny, jako zase mi leze na prsty neco o splasklejch curacich. O cem ty pripominky maj bejt ? Tohle je klubovej web, hotovo, za clenstvi v klubu se plati. Vo cem ma bejt ta diskuze ? proc tu kazdou chvili nekdo beka ze by byl pro klub strasnym prinosem, ale zaroven do toho klubu nechce ?
uint, co se ti nezdá na mém krásně velikém červeném fontu?
ale nic, urizlo mi to nak zacatek, naka chyba pri praci s mysi nebo co, bylo tam neco vo tom ze mas pravdu, hlavne to cerveny,
darmon píše:hlavne to cerveny, jako zase mi leze na prsty neco o splasklejch curacich. O cem ty pripominky maj bejt ? Tohle je klubovej web, hotovo, za clenstvi v klubu se plati. Vo cem ma bejt ta diskuze ? proc tu kazdou chvili nekdo beka ze by byl pro klub strasnym prinosem, ale zaroven do toho klubu nechce ?
ale nic, urizlo mi to nak zacatek, naka chyba pri praci s mysi nebo co, bylo tam neco vo tom ze mas pravdu, hlavne to cerveny,
já jsem si to hned myslel že to bude něco mezi Billem a Intelem
patras píše:[quote="3nge"]prispevek 500 za provoz fora je silne offtopic ....... (pokud se nepocita s tim , ze se zaregistruje jenom 10 clenu). Forum vymre (vlastne uz se to ani neda nazvat forum). Je videt nezajem nalakat nove cleny (informace). A pokud jde o to ze 500 korun jsou smesny penize, kdyz jezdite v bmw ...nenechte se vysmat...znam lidi kteri nevedi co s prachama a v restauraci premysli jestli si dat nudlovou polivku nebo kureci kdyz tam je rozdil 4 korun.
to snad nemyslis ani vazne co .. ses tu 14 dnu mas 2 prispevky a uz vis jak to tady chodi ??? ... jinak je zajem nalakat nove cleny do klubu a ne na forum to je fakt
.... ze to nemyslim vazne ? myslis si ze ty mas 3k prispevku a ostatni maj maslo na hlave ? ...ale ja se o tom nechci dohadovat, stejne to nema smysl, jak se to dostane na rovinu hadky , kazdej si haji svoje. Za vyjadrenej nazor clovek sklidi jenom agresivni reakce stylu: tahni atd , halt na internetu dokaze bejt kazdej silak.
jdi si zkusit "vyjádřit názor" k sousedům. Vlez jim do bytu a řekni jim jak to u nich vypadá na píču a že jsou to vlastně kokoti... Nechápu proč si každej myslí že má právo VŠUDE kam vleze vyjadřovat svůj názor... ...tohle je klubovej web a forum...[/quote]
JFK píše:[quote="darmon"]hlavne to cerveny, jako zase mi leze na prsty neco o splasklejch curacich. O cem ty pripominky maj bejt ? Tohle je klubovej web, hotovo, za clenstvi v klubu se plati. Vo cem ma bejt ta diskuze ? proc tu kazdou chvili nekdo beka ze by byl pro klub strasnym prinosem, ale zaroven do toho klubu nechce ?
já jsem si to hned myslel že to bude něco mezi Billem a Intelem [/quote]ne, ja bych rek ze to bylo neco mezi klavesnici a zidli
Slavisimo píše:chlpaci kde ja jako 14 lety chlapec mam sebrat 500kc??? a na sraz bych asi tezko prijel tekze je mi to lito no
to je jednoduché, stačí si nekoupit ve škole 2 géčka skaňoura
nekupuju
Pěstuješ???
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Slavisimo píše:[quote="stealth"][quote="Slavisimo"]chlpaci kde ja jako 14 lety chlapec mam sebrat 500kc??? a na sraz bych asi tezko prijel tekze je mi to lito no
Vlasta píše:[quote="Slavisimo"][quote="stealth"][quote="Slavisimo"]chlpaci kde ja jako 14 lety chlapec mam sebrat 500kc??? a na sraz bych asi tezko prijel tekze je mi to lito no
nekupuju
Pěstuješ???[/quote]heheh NE [/quote]
nekecej, minule si mi to porad nabizel... [/quote]ty si hovado a proc to sem pises, ale si nechtel tak tvoje minus
Slavisimo píše:[quote="Vlasta"][quote="Slavisimo"][quote="stealth"][quote="Slavisimo"]chlpaci kde ja jako 14 lety chlapec mam sebrat 500kc??? a na sraz bych asi tezko prijel tekze je mi to lito no
nekupuju
Pěstuješ???[/quote]heheh NE [/quote]
nekecej, minule si mi to porad nabizel... [/quote]ty si hovado a proc to sem pises, ale si nechtel tak tvoje minus [/quote]
vocode ? tady mladej mi prodava pravidelne.
tak tady máme nějakou nadřazenou skupinu lidí...woooow, proč to po mě nechce rovnou číslo kreditky. Moc tady nepíšu, ale chlapi dejte se dohromady.....jsme snad příznivci BMW.............co na to víc říct?????????
Centr píše:tak tady máme nějakou nadřazenou skupinu lidí...woooow, proč to po mě nechce rovnou číslo kreditky. Moc tady nepíšu, ale chlapi dejte se dohromady.....jsme snad příznivci BMW.............co na to víc říct?????????
Jo, platba přes kartu by byla příjemným komfortem. Právě proto, že se dáváme dohromady.