Speedy píše:Na tohle já osobně mám zcela jinej názor, BMW KLUB není jen občanský sdružení, ale klub majitelů a příznivců BMW.
.
jasny , to vi kazdy kdo si precte uvodni stranku... ale klubak dela neco pro klubaka , ne pro verejnost.. ale to mas fuk , ja mam na todle svuj nazor a nikdy v zivote mi jej nikdo nevyvrati , pro me tim , ze si to muze koupit kde kdo kdo neni clenem o.s. ... to absolutne ztratilo jakoukoli hodnotu...
no, nevím jak ostatní, já na to seru, buď mi pošlete peníze na účet nebo oblečení!!!! Ale to už je moc... teď jsem objednával klukům do práce cca 250 ks oblečení s vyšíváním loga firmy a trvalo to necelé 2 měsíce..
Tuning píše:no, nevím jak ostatní, já na to seru, buď mi pošlete peníze na účet nebo oblečení!!!! Ale to už je moc... teď jsem objednával klukům do práce cca 250 ks oblečení s vyšíváním loga firmy a trvalo to necelé 2 měsíce..
Oblecenie sa uz rozosielalo. Tebe to nedoslo ? Daj vediet matalovi.
přehazujete si mě (nás) jak horký brambor, jeden tvrdí, že už se to rozeslalo, druhý "posílalo se jen kde byla komplet objednávka. komu něco chybělo-mikiny, tak to obstarává Speedy..
Kde to vázne nevím..
Matal" a třetí Speedy, radši ani nenapsal....takže v poho!!!
Speedy píše:Mikiny jsem byl dneska vyzvednout, takže to budu teď posílat. Bohužel se tu vyjadřují lidi, kteří si napamatují, co jsem už několikratá psal a říkal
Nechápu, proč se Tuning tak ptá, když jsi všechny, kterých se to týká, informoval mailem...
Speedy píše:Mikiny jsem byl dneska vyzvednout, takže to budu teď posílat. Bohužel se tu vyjadřují lidi, kteří si napamatují, co jsem už několikratá psal a říkal
Nechápu, proč se Tuning tak ptá, když jsi všechny, kterých se to týká, informoval mailem...
Nevím, je klidně možné, že mu to nedošlo.
Nedošlo mu nic proto,že jsem mu nic neposílal, kdybych mu posílal, tak bych označil v admin-eshopu odesláno a přišel by mu mail, aspoň to předpokládám..
globusman píše:[quote="Speedy"]Mikiny jsem byl dneska vyzvednout, takže to budu teď posílat. Bohužel se tu vyjadřují lidi, kteří si napamatují, co jsem už několikratá psal a říkal
Nedošlo mu nic proto,že jsem mu nic neposílal, kdybych mu posílal, tak bych označil v admin-eshopu odesláno a přišel by mu mail, aspoň to předpokládám.. [/quote]
Speedy měl na mysli, že mu nedošel ten mail, co posílal všem kvůli zdržení mikin...
Speedy píše:[quote="globusman"][quote="Speedy"]Mikiny jsem byl dneska vyzvednout, takže to budu teď posílat. Bohužel se tu vyjadřují lidi, kteří si napamatují, co jsem už několikratá psal a říkal
Nedošlo mu nic proto,že jsem mu nic neposílal, kdybych mu posílal, tak bych označil v admin-eshopu odesláno a přišel by mu mail, aspoň to předpokládám.. [/quote]
Speedy měl na mysli, že mu nedošel ten mail, co posílal všem kvůli zdržení mikin...[/quote]
trika si presvihol Par poslednych kusov mam doma ja, nejake posielam na reklamaciu. Si z P4, tak sa vecer klido zastav (Michle) a mozes si nejake vybrat.