Já do koše nemůžu min. 1,5 roku.Danny píše:proč je zamčený koš?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BUGLIST - seznam a hlášení chyb na bmwklub.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Killca píše:jeden z duvodu je, aby si lidi nemohli davat do podpisu, do temat a jinam odkazy na vyhozena inzertni temata
Tak tohle by mě (a myslím, že i převážnou většinou ostatních), ani ve snu nenapadlo, moc se mi nechce věřit, že by to byl jeden z důvodů

Koš jsem otevíral když jsem něco hledal a nemohl to najít. Pak jsem to našel v koši a byl po hledání, ulehčilo to práci....
-
- Kontaktovat uživatele:
Killca píše:ja si jen pamatuju, ze to bylo i kvuli tomu a minimalne jeden clovek to velmi chytre vyuzil, pak to mohl delat kazdy, kdyz to u nej videl
tjn, to se nepřu, to je možné ...že to jeden udělal. Ale podle toho snad nelze hodnotit ostatní. Mu to MOD smázne, dá mu varování a hotovo.
Ale to je už jedno, já na přístupu do koše nebazíruji, jen mi to někdy ulehčilo hledání. Na druhou stranu si myslím, že i nyní může do koše kvantum lidí, nebo ne ? I bývalý MODI ?
Ahojte, jsem tu novej, ale trosku fusuju do remesla... Nechteli by ste projet ty stranky validatorem (http://validator.w3.org/) a udelat z toho treba HTML? Tech chyb je tam fakt hodne. Na stesti to vetsina prohlizecu prechrousta, ale stejne. Treba odkazy (tagy a) jsou spatne uzavreny, takze vice odkazu hned za sebou se chova tak nejak nedefinovane. Je to videt hnedka na uvodni strance v odkazech:
Informace o BMW Klubu ČR
Vznik OS BMKLUB ČR
Informace o BMW Klubu ČR
Vznik OS BMKLUB ČR
Už jsou skoro hotové nové stránky, asi zatím také nejsou úplně validní, ale myslím na to a určitě to jednou začistím..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
snad to píšu do správné sekce, ale občas najdu odkaz na bmwklub a jako platící člen se do dané sekce nemůžu dostat...dělá mi to např. tenhle odkaz:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=99206
zobrazí se tabulka s hláškou:
"Promiňte, ale jen uživatelé se zvláštním oprávněním mohou číst témata v tomto fóru."
Je to v pořádku?
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=99206
zobrazí se tabulka s hláškou:
"Promiňte, ale jen uživatelé se zvláštním oprávněním mohou číst témata v tomto fóru."
Je to v pořádku?
Zdravím,někdy ke konci měsíce mi mělo skončit asi členství,čekal jsem na obdržení zprávy do mailu jak je tady všude psáno,nic takového se bohužel nekonalo a asi už konat nebude,teď mám díky tomu už omezen přístup,což mě dost mrzí.Prosím o vysvětlení a případné informace(č.ú. a třeba můj konst.symbol) ohledně platby pro obnovení členství.Děkuji. 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Sweden píše:Zdravím,někdy ke konci měsíce mi mělo skončit asi členství,čekal jsem na obdržení zprávy do mailu jak je tady všude psáno,nic takového se bohužel nekonalo a asi už konat nebude,teď mám díky tomu už omezen přístup,což mě dost mrzí.Prosím o vysvětlení a případné informace(č.ú. a třeba můj konst.symbol) ohledně platby pro obnovení členství.Děkuji.
Mar 1 01:51:30 postfix/smtp[19600]: BA8202A57: to=, relay=mx50.seznam.cz[77.75.73.47]:25, delay=2.1, delays=0.05/0.01/2/0.03, dsn=5.1.1,
status=bounced (host mx50.seznam.cz[77.75.73.47] said: 550 5.1.1 Sorry, no mailbox here by that name. (in reply to RCPT TO command))
Tvuj poskytovatel mailovych sluzeb hlasi, ze mail ktery tu na foru mas uveden nezna. Takze si kontaktuj sveho poskytovatele, nebot klub ti zpravu naprosto legitimne odeslal.
Tak se moc omlouvám,vůbec mi to nedošlo že jsem tenhle mail asi před měsicem rušil z důvodu přejmenování firmy,je toho na mě nějak moc.
Jak tedy postupovat nyní,dnes jsem zaplatil prodloužení členství 300Kč,nicméně jsi nejsem jistý zda už to není pozdě a není potřeba nová registrace.
Děkuji za upřesnění a ještě jednou se omlouvám za toto nedopatření.
Jak tedy postupovat nyní,dnes jsem zaplatil prodloužení členství 300Kč,nicméně jsi nejsem jistý zda už to není pozdě a není potřeba nová registrace.
Děkuji za upřesnění a ještě jednou se omlouvám za toto nedopatření.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket