Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Lakování - Brno Komarov

Seznam SOUKROMÝCH nabídek na opravu součástek pro vozy BMW. Komerční a jinak podobné nabídky budou okamžitě mazány!!!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zave
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Zave »

Ahoj, kdo by potreboval neco olakovat, udelat drobnou karosarinu, svarit plasty, opravit odrene narazniky atd atd, dejte vedet... Mam dilnu v Brne - Komarove, Hnevkovskeho ul. hned naproti OKEY elektrospotrebice... Ceny jsou pratelske, i pro klubaky :wink:
Klidne SZ, ICQ 219999696, mail zave@seznam.cz, tel 608771762
Akym

#2 Příspěvek od Akym »

Muzu jen doporucit Peta lakuje opravdu super hlavne rychle a levne!! :lol:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od George_D »

Doporučuji, moje zrcátka lakované Zavem, to je prostě nádhera za pěkný kačky, díky, objevime se zas :cool2: :inlove: :respect:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
pazda
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pazda »

jj Zave mi lakoval kola a max. spokojenost.. ted mam u nej cely auto na rozsahlejsi zasahy. takze muzu doporucit :-)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zave »

GD: jj, kabro uz je v poradniku :-)

Jinac i svarovani plastu a zastriky nejsou problem,
pripadne mam i znameho autoklempire na vetsi klempirske zasahy kdyby bylo potreba - rovnani na stolici atd... :-)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Zave píše:GD: jj, kabro uz je v poradniku :-)

pripadne mam i znameho autoklempire na vetsi klempirske zasahy kdyby bylo potreba - rovnani na stolici atd... :-)

Zajac-- mam tu nejaky lišty na lakovačku... :?

Jinak Zaveho pochvaluji pristupem a prací na 1***
Zave
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zave »

GeorgosAc píše:
Zave píše:GD: jj, kabro uz je v poradniku :-)

Zajac-- mam tu nejaky lišty na lakovačku... :?

pocitam s tim :-)
uda

#8 Příspěvek od uda »

kamo jak to mas s tim lakovanim splechnes my kapotu???
psena
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od psena »

Sice mam svyho dlouholetyho lakyrnika, kde mam opravdu mnozstevni slevy (jeste z dob bouraciho mladi :D ), ale rozhodne Zaveho zkusim.
Delas jeste i kola? Nechal jsem si na Cejlu udelat M5 kola, byly trosku bouchly, tak to srovnali a pak nalakovali...ale jen jakoby nejakou stribrenkou. Nezdalo se me to uz tam, ale vypadalo to pekne...pak poprve umyval kola na wapce a ten lak jsem normalne z pulky umyl? Co to tam dali? To je normalni, ze si nechas udelat kola a oni misto laku daji jen nejakej ksunt? Je fakt, ze to nebylo drahy...ale o penize me neslo, nevim jak je napadlo tam tohle dat.
Tak pokud Zave bys me to laknul, tak budu rad.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

psena píše:Sice mam svyho dlouholetyho lakyrnika, kde mam opravdu mnozstevni slevy (jeste z dob bouraciho mladi :D ), ale rozhodne Zaveho zkusim.
Delas jeste i kola? Nechal jsem si na Cejlu udelat M5 kola, byly trosku bouchly, tak to srovnali a pak nalakovali...ale jen jakoby nejakou stribrenkou. Nezdalo se me to uz tam, ale vypadalo to pekne...pak poprve umyval kola na wapce a ten lak jsem normalne z pulky umyl? Co to tam dali? To je normalni, ze si nechas udelat kola a oni misto laku daji jen nejakej ksunt? Je fakt, ze to nebylo drahy...ale o penize me neslo, nevim jak je napadlo tam tohle dat.
Tak pokud Zave bys me to laknul, tak budu rad.

to ti tak nastrikali ty limce? a to mas vylestene do zrcadla? nebo jak?
psena
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od psena »

Ne, uz kdyz jsem si to nesl tak jsem si rikal, ze je to divne... je to jakoby strikle necim stribrnym, ale uz na tom neni zadna dalsi vrstva. Asi jen nejakej zaklad... melo me to napadnout, ze se musi zadat o kompletni renovaci, bral jsem to tak, ze kdyz dam "opravit a pripadne srovnat" kola, tak me to udelaji komplet, ne ze musim vylozene rikat ze chci i lak :?
No nic, to vyresime spolu... Jen technicky, dve kola mam OK a dve udelana tim zpusobem co pisu, je mozne dodelat lak na tech dvou nebo se musi vsechny 4? Dve nejsou problem, ale pokud 4, tak bych ti musel dovezt cely auto, protoze tolik nahradnich kol nemam :D
Jinak good luck!
Zave
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Zave »

To bych musel videt :( vem to nekdy nekam :)
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od BMWPower »

Máš možnost pískování??? Nápravy,stabíky a ostatní emoblbosti??? :D :wink:
pepino5xx

#14 Příspěvek od pepino5xx »

Zave, necheš si to tady trochu aktualizovat ??
Zave
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Zave »

opla :-) sem uplne zapomel ze tu neco takoveho mam :-) jinak uz je i nova adresa - vice na http://www.zave.cz
jinak k tomu piskovani, tak moznost mam takovou, ze bych to odvezl na piskovacku do Cernovic - ma to znamy, takze klidne ti dam kontakt a muzes se s nim domluvit primo ty. Pokud chces tak dej vedet
Odpovědět