Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Na displeji se rozne pulmotor zlute
Chapu ze to muze byt milion veci, ale z knihy nic nejde vycist, jen neni k dispozici plny vykon motoru, pokracujte v jizde snizenou rychlosti.
Diagnostika nic neukazuje a tahle hlaska pri dalsim nastartovani zmizne a rozne se zas nekdy na druhy den, nekdy za tri dny.
Nejvic me stve ze auto pak jede jak skoda 120
Nevite co zkontrolovat nez to dam do servisu a vyplajznu zas tisice ?
Jo je to E87 2009 najeto 41 000 km
Diagnostika nic neukazuje a tahle hlaska pri dalsim nastartovani zmizne a rozne se zas nekdy na druhy den, nekdy za tri dny.
Nejvic me stve ze auto pak jede jak skoda 120
Nevite co zkontrolovat nez to dam do servisu a vyplajznu zas tisice ?
Jo je to E87 2009 najeto 41 000 km
Prave ze nic, nekdy ten pulmotor zhasne jen kdyz uberes plyn a jedes chvili do 120 km/h. Nic jineho nesviti, jen ten pulmotor se sem tam rozne.Miguel píše:Diagnostika určitě něco ukáže když jede motor v nouzáku nebo je jiný problém při kterém už se rozsvítí kontrolka
Pripojeno na diagnostiku a no code.
Mam podezreni na ty predni zaluzie na chladici, neotviraji se ani po delsim pridani plynu. Auto zrejme dosahne kritickeho bodu vody a snizi vykon, po chvilce to zmizi a vse zas funguje v poradku.
Nevite kde jsou v tomhle modelu pojistky, zkusim projet aspon ty.
-
-
A proč z Ovy voláš do Prahy?? Tak zkus CarTec v Ostravě nebo Synot ve Zlíně, popřípadě Horimex Olomouccreck píše:Volal jsem do BMW Praha a mam prej smulu, svolavacka byla jen na urcite vozy a na me VIN se to nevztahuje. All inclusiv se vztahuje jen na bezny servis , jako je vymena oleju, kapalin atd..
Do Nemecka to mam z Ostravska dost z ruky, to opravdu radsi zaplatim ty dva litry ze sveho.

V Cartecu mi rekli ze nejsou primi zastupci a ze by to museli projednat s Prahou.FreeMaroStyle píše:A proč z Ovy voláš do Prahy?? Tak zkus CarTec v Ostravě nebo Synot ve Zlíně, popřípadě Horimex Olomouccreck píše:Volal jsem do BMW Praha a mam prej smulu, svolavacka byla jen na urcite vozy a na me VIN se to nevztahuje. All inclusiv se vztahuje jen na bezny servis , jako je vymena oleju, kapalin atd..
Do Nemecka to mam z Ostravska dost z ruky, to opravdu radsi zaplatim ty dva litry ze sveho.Třeba se zachovají někde jinak.
V Praze ze nemam narok. Docela jsem z tohodle jednani taky v soku, tahanice kvuli soucastky za litr s automobilkou jako je BMW, kdy evidentne se jedna o vadnou soucastku z vyroby.
Zlin ani Olomouc pro me taky nic neresi. Uspora by byla minimalni.