Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....
na Praze 4 pozor!!! upozorňoval jsem mezi svátkama že se mi někdo pokusil odcizit 525iXT - E34 a od té doby to zkusil ještě 3x. Už tam neni ani jeden zámek v pohodě... Ale už se těšim až příjde po čtvrté.. mám pro něj překvapení a myslím že se i potkáme..
pak sem dám jeho fotku po našem setkání... Zmrd jeden..

-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
Klidně hned volat policii, ikdyž si nebudete jistí. Mají támhle dávat pokuty za parkování nebo mít nějakou akci? ikdby to nebylo ono, proto tu ta policie je, a můžou to zkusit prověřit.Giome píše:Kdybych ho náhodou někde potkal tak se ho nepustím,horší je,že ho znám jen z té fotky a nejsem si jistý jestli bych ho poznal pokud bych třeba jel pár metrů za ním.......nicméně v prvním příspěvku je telefoní číslo..to je přímo tvoje?
Já nechápu toho hošíka z TF co psal že auto viděl včera v 21:00 na Radlický... proč nezavolal policii když už za nim nejel. K čemu je informace že někdy před x hodinama jsem to auto viděl tam a tam... Bud nic neviděl a jen chce být "užitečný" a nebo to nechápu :-/ já už takhle pronásledoval 3 auta co mi byli podezřelý a volal i policii at to prověří... za to člověk nic nedá.
Jsem z toho taky dost špatnej, stejně jako to vzalo u srdce hodně lidí tady... udělám co bude v mých silách abych nějak pomohl...
asi před hoďkou sem viděl dooost podobný i s dost podobnou značkou /( jel v protisměru, tak sem to nestih úplně zmerčit přesne v noci, ale ¨na 2AX XXXX dam ruku do vohně a určitě tolik libovek s timhle číslem neni) prostě E34 černá A1 stav s hodně podobnýma a možna i stejnýma kolama, s foliema, takže dovnitř sem neviděl co tam sedí
bylo to kousek od galerie butovice v tom zužení jak je radar směr centrum od tý galerky
bylo to kousek od galerie butovice v tom zužení jak je radar směr centrum od tý galerky
tak dnes tam bylo zas, tak ted jen tam hledat, to auto na tech cislech porad jezdi....castro píše:Klidně hned volat policii, ikdyž si nebudete jistí. Mají támhle dávat pokuty za parkování nebo mít nějakou akci? ikdby to nebylo ono, proto tu ta policie je, a můžou to zkusit prověřit.Giome píše:Kdybych ho náhodou někde potkal tak se ho nepustím,horší je,že ho znám jen z té fotky a nejsem si jistý jestli bych ho poznal pokud bych třeba jel pár metrů za ním.......nicméně v prvním příspěvku je telefoní číslo..to je přímo tvoje?
Já nechápu toho hošíka z TF co psal že auto viděl včera v 21:00 na Radlický... proč nezavolal policii když už za nim nejel. K čemu je informace že někdy před x hodinama jsem to auto viděl tam a tam... Bud nic neviděl a jen chce být "užitečný" a nebo to nechápu :-/ já už takhle pronásledoval 3 auta co mi byli podezřelý a volal i policii at to prověří... za to člověk nic nedá.
Jsem z toho taky dost špatnej, stejně jako to vzalo u srdce hodně lidí tady... udělám co bude v mých silách abych nějak pomohl...
vyjíždělo z ulice Butovická na Radlickou směr ta galerka
http://www.mapy.cz/#x=132933568@y=135823360@z=15@mm=ZP
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
to je dobrá zpráva, že to bylo suchý, tím spíš si myslím, že je zatím zašitý v nějaký garáži v PZE. Snad nějaká náhoda pomůže tu tvojí káru najít a až se tu objeví fotka toho jelimana co to šlohnul nebo objednal, mno to bude zajímavý.....................řekl bych že je to ted hodně horký zboží.Martinéz píše:no, prave ze to bylo suchy, mozna by ani nedojeli daleko za prahu.. zkusil jsem 4 nejblizsi pumpy, u jedny jim cerny bavo ujelo, ale nakonec 39ka.. hlavne je to tam tezky, oni si nepamatujou, kamery kvuli mne projizdet nebudou a ochotny vetsinou taky neBaxon píše:Martine, kolik jsi měl v nádrži nafty? Já jen kam mohli asi tak dojet bez dalšího natankování..............udělat si kolečko od tvýho baráku a poptat se na pár benzínkách. To by bylo aby se nenašlo, když nás je tu jak mravenců a ještě z celý republiky.
hm, taky se mi tam někdo pokusil ukrást třícu...eagle píše:na Praze 4 pozor!!! upozorňoval jsem mezi svátkama že se mi někdo pokusil odcizit 525iXT - E34 a od té doby to zkusil ještě 3x. Už tam neni ani jeden zámek v pohodě... Ale už se těšim až příjde po čtvrté.. mám pro něj překvapení a myslím že se i potkáme..pak sem dám jeho fotku po našem setkání... Zmrd jeden..

-
- Klubové ID: 2536
Tohle je hrozna skoda snad se brzy najde!! jinak ja byl cely vikend v praze a najezdil tam 150km ale nic jsem nezahlidMartinéz píše:lupik.. sedi to.. folie nemam, ale mam total cernej interier a roletu vzadu, takze auto vypada jako s foliema z vetsiny uhlu..
dojim a jedu tam,. jsem uplne roztresenej..

A jezdil jsem i vecer tak snad jste nevideli me auto ale to od Martineze...