Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

cikáni Jižní Město - krádež BMW 525

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
Atilak

#21 Příspěvek od Atilak »

Petr316i píše:Všechno co tu píšete by celkem šlo ale tohle je už drzost nadevše. Asi před rokem jse, byl v Klecanech u Prahy na náměstí s kamarádem v mojí červený e30 316i ( kterou mi později ukradli :( :roll: ) kamarád si šel něco koupit do obchůdku a já zůstal v autě s natočeným motorem sojící na brzdě a s peněženkou a 2 mobily na palubce. Jak jsem čekal tak jsem se nudil a jen tak si řadil kvalty. když jsem si tam dával zpátečku tak přiběhl cikán a s nožem začal řvát at mu dám tu peněženku a mobil jelikož na to nedosáhl. Pro mě jak pro 1 letýho kluka to byl šok. pak mi docvaklo e tam mám ti zpátečku a natočenej motor tak jsem jen přidal plyn a pustil spojku, kola byli trošku vytočený doprava takže jsem ho krásně autem odhodil na zem. Pak ten čůrák utekl. Takový zmrdy by jsem střílel na potkání a kdyby tak nesmrděli tak s nima topím. cca po dvou měsících později jsem šel k autu a to nikde takže kdyby ho někdo viděl. je to červená e30 316i, plast, rv 1988, má malou prorezlinu na levém předním blatníku, orig rádio a litý kanaldeky 14´, je to sedan. icq 441150450 díky a dávejte si na všechny bacha

Dobra reakce-- Skoda ze ses nevydal za nim.. ZMRD!!
Anonymous

#22 Příspěvek od Anonymous »

Zdravim vsetkych vlastnikov BMW. Ja patrim tiez k tym stastlivcov ktori prisli o svoju "lestenku". Tentokrat ale islo o funglovku, rok a pol stary 318D, pekny cerveny, do oci bijuci a ukradli mi ho uplne v klude z mojho garazoveho statia pod bytovkou, doslova mi to auto vyfukli v noci spod zadku, pretoze moj byt mam rovno nad garazami. Doteraz som zil v tom ze nove modely BMW maju tak skvele kodovanie ze ich nieje mozne ukradnut inac nez nalozit na nakladak ktory by sa ale do podzemnej garaze nevosiel. Mate niekto informacie o tom ci sifrovacie algoritmy na nove BMW su uz v obehu medzi autickarmi a akymi sposobmi sa auto da ukradnut? Raz som to videl v nejakom hackerskom filme kde pripichli laptop k motoru a nastartovali, co bude asi aj moj pripad. Proste zabit a zakopat zmrdov..
VELMEN

#23 Příspěvek od VELMEN »

Zase se člověk přesvědčuje,že pokud něco sviňák fakt chce tak si to vezme. Jsem přesvědčenej, ty kurvy zlodějský vědí všechno tohle ještě dřív než to auto jde na trh..jedině ho zabezpečit proti puberťákům a cikánům jinak je člověk asi fakt bez šance..
mano

#24 Příspěvek od mano »

Asi tak bych to videl zabezpecit proti smazkam a vysmazenejm ciganum a co se tyce e34 e30 je klid nikdo jinej to krast nebude a frajeri co fakt vi odjedou radsi v e46 nebo e39!!!
Tod muj nazor
IRONEX

#25 Příspěvek od IRONEX »

...slušný cikán se pozná podle toho, ze má na prsou 3 kubíky hlíny :wink:
Brembo_318i

#26 Příspěvek od Brembo_318i »

Je to všechno pakáž příživnická. Člověk chodí do práce a snaží ušetřit v tomhle státě nějakou korunu pokud mu to nevezmou na daních a ještě nějakej pojebanej špinavej more, kterej viděl slovo pracovat akorád ve slovníku pravopisu pokud zrovna nechyběl ve škole mu vezme auto. Který pak stejně prodá jako čorku za 50 tis. a prachy prohraje ještě ten večer v herně. Usakat ruce, rozkrájet, utopit nebo už fakt nevim co s nima ... :cry:
mira525ix

#27 Příspěvek od mira525ix »

Taky bych je vystěhoval ,třeba na Sibiř at si užijou :twisted:
gas71
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od gas71 »

nechal bych jim svuj samostatnej stát a tam at se v něm,třeba požerou navzajem...Jinak mimochodem v Přerove u OL jeden cikan prodava docela často E34ky dokonce jsem se na jednu byl dívat 535i ale na kastli ma 530..hodne na to spěcha jakozto na každe prej ktere prodava,takze pozor na to,radsi pořádne prověřit jestli budete v Přerove od nejakeho chára neco kupovat..
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Pazdi »

gas71 píše:nechal bych jim svuj samostatnej stát a tam at se v něm,třeba požerou navzajem...Jinak mimochodem v Přerove u OL jeden cikan prodava docela často E34ky dokonce jsem se na jednu byl dívat 535i ale na kastli ma 530..hodne na to spěcha jakozto na každe prej ktere prodava,takze pozor na to,radsi pořádne prověřit jestli budete v Přerove od nejakeho chára neco kupovat..

zaprvý vím, jak to tam chodím...mám to kousek za městem...mám tam spoustu známejch a je fakt, že několika z nich auto zmizelo...pár nafurt...pár se našlo...polorozbitý, rozkradený...
ale osobně bych v životě od cigána auto nekuopil.... :roll: :roll: :roll:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Pazdi »

Pazdi píše:
gas71 píše:nechal bych jim svuj samostatnej stát a tam at se v něm,třeba požerou navzajem...Jinak mimochodem v Přerove u OL jeden cikan prodava docela často E34ky dokonce jsem se na jednu byl dívat 535i ale na kastli ma 530..hodne na to spěcha jakozto na každe prej ktere prodava,takze pozor na to,radsi pořádne prověřit jestli budete v Přerove od nejakeho chára neco kupovat..

zaprvý vím, jak to tam chodím...mám to kousek za městem...mám tam spoustu známejch a je fakt, že několika z nich auto zmizelo...pár nafurt...pár se našlo...polorozbitý, rozkradený...
zadruhý bych osobně v životě od cigána auto nekuopil...vlastně nikdy nic nekoupil .... :roll: :roll: :roll:
John112
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od John112 »

Legend1 píše:Taky jsem z Jižního města a E32 mi zatím chtěli ukrást jednou - domrdalí spínačku tak že jsem v ní neotočil ani originálním klíčem, ale neodjeli a nedávno mi ukradli zadní znak. Před 3 dny mi závistivej soused poškrábal klíčem Omegu, 2x levé dveře + levý zadní blatník (už je podané trestní oznámení...), ale nic jiné se mi zatím s autem nestalo. Zmrdi mají velký zájem o BMW, ale s Oplem se mi ještě nestalo nic, dokonce jsem to teď nechal 4 dny odemčené na parkovišti a nic. Celkem jsem to už nezamkl asi 8x, 2x jsem nechal úplně stažené okno a jednou jsem dokonce zapoměl přes noc otevřené páté dveře a nic nezmizelo.

Tak tomu se řika štěstí. :cool2: Buď parkuješ na místě kde jsou všichni čestní (což pochybuju) :) nebo maš važně kliku. :respect:
Viktor523i

#32 Příspěvek od Viktor523i »

Petr316i píše:...Všechno co tu píšete by celkem šlo ale tohle je už drzost nadevše. Asi před rokem jse, byl v Klecanech u Prahy na náměstí s kamarádem v mojí červený e30 316i...

Klecany jsou známá bašta zlodějů, je tan i BMW vrakoviště kde se občas najdou zajimavý kousky.ostatně celej ten kraj okolo Teplický dálnice
Gocman
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Gocman »

Viktor523i píše:
Petr316i píše:...Všechno co tu píšete by celkem šlo ale tohle je už drzost nadevše. Asi před rokem jse, byl v Klecanech u Prahy na náměstí s kamarádem v mojí červený e30 316i...

Klecany jsou známá bašta zlodějů, je tan i BMW vrakoviště kde se občas najdou zajimavý kousky.ostatně celej ten kraj okolo Teplický dálnice

Před dvěma dny jsem se přestěhoval do Zdib a todle info mne vůbec netěší.. Je tu někdo ze zdib co má bmw???
100RM

#34 Příspěvek od 100RM »

Je, ale bonzovat ho nebudem, ked tak sa ozve sam :-)
Gocman
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Gocman »

100RM píše:Je, ale bonzovat ho nebudem, ked tak sa ozve sam :-)

Dík páč už jsem tam pár bmw potkal, ale zatim tam nikoho neznám ale rád bych poznal páč bydlet někde kde nikoho neznáš je fakt na prd
Odpovědět