Pánové, tak jako je špatný tesař, zedník, automechanik, gynekolog, najde se i špatný policajt ..... Tyto lidi se ale snažíme eliminovat, né vždy propadne vstupními síty to pravé ořechové.
Jen bych netvrdil, že na kriminálce jsou lepší lidé, než v řadách uniformované policie. Kriminálka nedává pokuty na ulici, proto je ve Vašich očích ta lepší. Věř te mi, i já byl kdysi na kriminálce, není tam o co stát, vím co mluvím ...
Někdo má prostě s četníkem lepší zkušenosti, někdo horší .... Je to individuální, záleží na koho venku či na službně narazíš...
Mě prostě do běla rozpálí kec, "vzali mi auto, policie ho nenašla, jsou tam na hovno, na co si je platím" ... atd

Tak ať nám to jde dotyčný ukázat ! Může se předvést, když ho vemou .... Najít odc. auto, je velmi, velmi těžké. Sám jsem jich za ty roky pár vrátil, kolikrát člověk neslyší ani to blbé děkuji ty čůráku, že si mi několik měsíců hledal auto (ano, je to v popisu práce, taky jsem to mohl hodit k ledu, za 2 měs. napsat Usnesení o odložení a ty si jezdi mastnou tyčí)...
Je to vše o jednotlivci, proto nás prosím rozlišujte. Sorry, nechal jsem se trochu unést...