Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kam do servisu v Brně
-
- Kontaktovat uživatele:
Koukal sem na http://www.e30 .cz a našel sem Autoservis Brilant Brno ale po přečtení diskuze o pár řádků níž tam asi nepojedu . Poraďte mě Brňáci kam jezdíte přece ste vsichni nezkoncili v renocaru . Potřeboval bych udělat pár úprav (vule v řízení,vyměnit oleje v difecu a v převodovce , geometrie atd...) a nevím kam stím mám zajet, Bmw mám 14 dní díky za rady. Chtěl bych něaký servis kam bych mohl jezdit na stálo jako s míma Subaru . díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Na pana Siegmunda jsem měl kontakt taky od Matala (díky
) a teď jsem s ním udělal první, menší zkušenost. Jednal jsem s ním teda po telefonu a s autem tam byla moja holčina. Oba jsme se shodli na dobrém pocitu ohledně jednání z jeho strany a spokojenost byla i po práci. Co udělal, udělal určitě dobře, ale co je podle mě důležité, neignoroval věci, kterých si sám všiml a které jsem po něm nechtěl, něco pořešil, něco doporučil, prostě na nás udělal dobrý dojem!! Takže zkušenost zatím jedna a menší, ale doporučit můžu 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja přidám svouji velmi dobrou zkušenost.... řešil sem montáž audio a přichycení zesilovače do mého coupe ....a jelikož mám jednu firmu asi 30m od baraku kde bydlim zkusil sem to tam . Je to firma Incar (http://www.autoradia.cz) . Nejprve jsem chtěl komplet natahání kabelu pro 4kanal včetně napájení (material jsem měl už koupenej) vzali si za to 800kč a bylo to za 4 hodiny potom jsem chtěl dozadu předělat původni repro na 16cm repráky a chytit zesilovač na strop kufru (pod plato ) a za to vše si vzal 1000kč i s těsněním a trochou tlumicího materialu takže za 1800 plus kabely, repra a zesilovač mám komplet namontovany audio i s natahanou kabeláží . Nikde zádný rušení a hraje to super že ani neni potřeba subwoofer (podotýkám že vím jaky to je se subwooferem -mám doma repra logitech z5500 který maj 25,4 subwoofer)Byly velice ochotní a i poradily s nakupem repro .Dokonce mě daly smevu na zadní repra prý to byl loňský model .
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak přidám svoji zkušenost s Lunackem .....přijel sem za ním že chci vyměnit axialní táhla,silentbloky,brzdovku, a pretesnit vystup prevodovky a komplet difec. vse jsem mel koupené ....ale nejprve nesedelo gufero na prevodovku tak jsem sehnal jiný a po celým dnu shánění mě řekl že nemusim spěchat že si naučtoval ty hodiny co na tom aute nic nedelal ....potom me rekl ze nevymeni axialni tahla pokud mu nedodam cepy rizeni ...ty sem teda koupil ...rekl jsem si kdyz uz tak uz ...kdyz sem je dovezl rekl ze zkurvil tesneni od vyfuku opet cely den jsem ho shanel ....a on si uctoval hodiny i kdyz na aute nic nedelal po dodání tesneni me dal do ruky stabilizator a rekl tenhle se me urval a druhej je v pr.... takže sem objednal jeste stabilizatory ....a kdyz sem se ptat kolik bude priblizna cena za praci tak me rekl 5000+oleje do difecu a prevodovky tak su zvedavej kolik to doopravdy bude až v 5 pojedu pro auto
matal píše:Moravany moc nedoporučuji, pan Pařízek je dost na prachy a je s ním horší domluva ohledně peněz..
Naopak p.Siegmund,elekrikář v Moravanech, dělá dobře a dá se s ním domluvit.
Pokud je p. Siegmund ten elektrikar od Parizka... tak souhlasim s tvým nazorem... jinak na oba muzu zatim potvrdit reference dobre...
///M3
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Becx píše:matal píše:Moravany moc nedoporučuji, pan Pařízek je dost na prachy a je s ním horší domluva ohledně peněz..
Pokud je p. Siegmund ten elektrikar od Parizka... tak souhlasim s tvým nazorem... jinak na oba muzu zatim potvrdit reference dobre...
Ano,je..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
matal píše:atimen píše:matal píše:Moravany moc nedoporučuji, pan Pařízek je dost na prachy a je s ním horší domluva ohledně peněz..
nebyl by kontakt na pana p.Siegmunda prosííím ??
602 542 303
Ahoj, chtel jsem se zeptat, kdyz máš zkušenosti s p. Siegmundem. Nevis, jestli je schopnej se podívat na důvod, proč mi neustále fouka ventilator uvnitr auta a poradil by si s tim? Rozdelal jsem regulator otacek, je v poradku, zkusil vsechny pojistky, konektory, zapojeni, taky se to zda v poradku. Ale k nekterym dilum jsem se pod palubkou nedostal a nechci to moc pokouset, abych neco nepo-ral. Nebo nevedel bys o nekom jinem, kdo je schopen se na to podivat? Dekuji
-
- Kontaktovat uživatele:
tak kdyz tady vlastne uz na vsecky mechose v brne nadavate, tak ja pridam pozitivni zkusenost, autoservis Klika na Krenove 49, dela tam mistni clen s nickem "kosa". Domluva vyborna, zkouknul auto, probrali jsme co me tizi, navrhl reseni a sam mi navrhl, at si nektere dily, ktere on ma holt drahe, dovezu sam. Za skoro hodinovou prohlidku s tim ze mi prolezl skoro cele auto, odhalil zavadu, rekl mi co si mam sehnat a nakonec vycislil pravdepodobnou cenu a postup si rekl o neco na kafe
jinak servisny ukony za rekl bych standardni az nizsi ceny nez je v brne zvykem...ale hlavne, v klidu a bez nervu