Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

motorová brzda +diagnostika okolí zlínska

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Davsa

#1 Příspěvek od Davsa »

Čau nevíte někdo kdo by měl v okolí zlína motorovou brzdu popř. někdo kdo by udělal i diagnostiku...? díky za info
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

Motorova brzda na Zlinsku urcite bude..... myslim, ze mel nekdo v okoli Slusovic (rally), ale ty mas motor venku? O valcove brzde tady nevim..... nejbliz asi Brno..... diagnostika Synot, Buchtik..... ale to ma uz dnes asi kazdy lepsi servis....
Davsa

#3 Příspěvek od Davsa »

ne ne motor venku nemám myslel jsem normálně válce... jinak díky za info

MOD Killca: přesunuto OT do koše
NEW_MODEL

#4 Příspěvek od NEW_MODEL »

Zdravím! Nechci se nikoho dotknout,ale z vlastní zkušenosti vím co má p.Buchtík za "univerzální čtečku" s kterou se mi snažil dělat diagnostiku na zánovní 5er. Dostal se pouze do režimu OBD a tam taky skončil,protože mu to jinak nenačetlo vůbec nic a stejně si vzal 600,-Kč. Za takovou diagnostiku,která nepřinese žádný výsledek opravdu platit nehodlám! Nyní jezdím na servis jinam a jsem maximálně spokojený. Co vím od kamarádů,tak stejně p.Buchtík složitější elektronické problémy řeší tím způsobem,že je vozí do jiného servisu a pak akorát přefakturuje:-(. Jinak o žádné motorové brzdě tady v okolí nevím,pouze jsem slyšel,že údajně je nějaká v Holešově.
Odpovědět