Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Cardomain

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
OndraZ

#1 Příspěvek od OndraZ »

Touto cestou jeste jednou dekuji za obsiti volantu!

Moc pekne provedena prace. Muzu vsem doporucit - kvalita, rychlost, pohodicka.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patriot »

Píšu to samé :wink:

Tento týden se mi vrátil obšitý volant, rychlost, dobrá cena, sem moc spokojenej ... mohu jen a jen doporučit :palec: :cool2:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patriot »

Píšu to samé :wink:

Tento týden se mi vrátil obšitý volant, rychlost, dobrá cena, sem moc spokojene ... mohu jen a jen doporučit :palec: :cool2:
Cardomain

#4 Příspěvek od Cardomain »

Všem velice děkuji hoši.. :)
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ROBi »

Tak když tu tedy tento topic je, tak se přidávám také - děkuji za pěkné obšití volantu za pěknou cenu ;)
Cromoly

#6 Příspěvek od Cromoly »

Taky se pridavam k rade spokojenejch zakazniku! Proste dokonala prace!
ironpipi

#7 Příspěvek od ironpipi »

Tak dnes jsem si domů přivezl nově obšitej volant od člena Cardomain a musím říct, že super prácička, švy k nerozeznání od origo, jednání a cena taky na výbornou, takže není co řešit...
Keks

#8 Příspěvek od Keks »

Volant mi dnes přišel a je na něm fakt pěkná práce. Pánové, pokud máte jakkoli poškozenou kůži na svém volantu, za ty peníze není co řešit :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Cardomain - kdy muzu volat ? uz me nebavi volat porad dokola a nikdo to nebere , nemel jsem stesti se dovolat , napis mi kdy ordinuješ prosím tě :-) treba budu mit stesti jako ostatní :P
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od ROBi »

Domlouvej přes SZ :P:D aspoň u mě byla komunikace 100% ;)
Cardomain

#11 Příspěvek od Cardomain »

ordinační hodiny zde: http://www.firmy.cz/detail/2575947-deni ... mesti.html

pokud voláš správné číslo a náhodou nestíhám zvedat jelikož mám jen dvě ruce volám obratem zpět.. :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Cardomain píše:ordinační hodiny zde: http://www.firmy.cz/detail/2575947-deni ... mesti.html

pokud voláš správné číslo a náhodou nestíhám zvedat jelikož mám jen dvě ruce volám obratem zpět.. :wink:

volam na cisla ktere tady na BMWKLUBU mas uvedene.. jednou jsi mi to i vytipal , ale nikdy jsi zpet nevolal , to ani nevyzaduji :-) bergos mi rikal ze jsi na dovolene.. tak ja to zase nekdy zkusim :-)

joo , ruce mame vsichni jen dve , proto se ptam kdy muzu volat kdy mas ruce volne :D
Cardomain

#13 Příspěvek od Cardomain »

608 66 22 77
volat a zkoušet když se nedovolat :lol:
Risa525

#14 Příspěvek od Risa525 »

Chci Cardomainovi poděkovat za skvělou práci a totální ochotu při řešení jakéhokoliv problému!!!vše za 1 :cool2:

opět se ozvu hned jak bude třeba tvých služeb!!!díky

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Achilles_Warrior
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Achilles_Warrior »

Tak, dnes jsem si splnil jeden ze svych "upravovacich snu" do moji e39, respektive dnes jsem konecne po skoro 14 dnech videl onu realizaci snu :-)

Rad bych popsal prubeh, at se ostatni mohou vyvarovat chybicek co jsem udelal a protahl si tak dobu cekani na realizaci :-)

Tedy predne, pokud posilate balik se zakazkou opravdu doporucuji pouzit Obchodni balik (ktery Cardomain primo na strankach doporucuje) a ne Ceny balik jako jsem udelal ja... Jen pro srovnani, muj ceny balik byl odeslan ve stredu kolem 17hod a byl dorucen v patek kolem 14hod, oproti tomu Obchodni balik co odeslal Cardomain ve ctvrtek kolem 17hod byl durucen v patek dopoledne...
Dale rozhodne pouzijte v adrese Poste Restante (jak ma opet Cardomain na strankach uvedeno) a nesnazte se zaslat balik na presnou adresu firmy jak provedl muj aktivni otec co zakazku posilal, jelikoz pokud poslechnete Cardomaina, bude Vase zakazka ve vyrobe od rana, kdezto pri zaslani na presnou adresu riskujete zbytecne den zdrzeni...

Takze toliko k technickym chybkam, co jsem udelal a ted k samotne realizaci - NAPROSTO SUPER !!!
Nechal jsem si udelat nove potazeni volantu vcetne zesileni vence, nove pytle na rucni brzdu a na radicku, novou hlavici rucky a cast hlavice radicky a loketni operku komplet do kuze (nebyla) a jeji lehke vypolstrovani. Cena 3326,- plus postovne (takze s postou tam i zpet to stalo 3549,-). Podle me, naprosto luxusni cena na to co vsechno jsem si nechal udelat a o kvalite ani nemluvim.
Jedine negativum je takova mala prasklinka/odreninka nahore hlavice radicky, ale to nechci davat nikomu za vinu, mohlo se to stat pri preprave, proste to je detail, ale chci to sem uvest at je tady vsechno.

Ve shrnuti, moc dekuji Cardomainovi za odvedenou praci a at pocita s tim, ze ho budu nasledne doporucovat :-)

No a verim, ze pochopite me nadseni a odpustite mi fotky :-) (ta kuze je opravdu cerna :-) bohuzel blesk na fotaku to zkreslil a vypada sede, ale je cerna :-) )

VOLANT
Obrázek

VOLANT DETAIL
Obrázek

RADICKA
Obrázek

RUCKA
Obrázek

LOKETNI OPERKA
Obrázek

ODRENINA - dole pod 4
Obrázek