ledo píše:Co přesně ti to dělá? Mám podobnej problém a auto mám teď na výměně palivového čerpadla v CarTecPraha
btw jinak od zákona máš na ojetinu od autorizáka záruku na skryté vady 6-12 měsíců, stačí se jich zeptat ne.
vladas335i píše:ledo píše:Co přesně ti to dělá? Mám podobnej problém a auto mám teď na výměně palivového čerpadla v CarTecPraha
btw jinak od zákona máš na ojetinu od autorizáka záruku na skryté vady 6-12 měsíců, stačí se jich zeptat ne.
Na volnoběh je cítit nerovnoměrný chod (vynechávání motru). Velmi zřídka pocitově pokles výkonu (netáhne). Jak jsem psal v Inveltu na diagnostice i za jízdy v pořádku, u známého na obyčéjné levné diagnostice při volnoběhu, šla křivka u dvou válců do červených čísel (mně osobně to neříká vubec nic)), můžu poslat. Znamý si myslí že by to mohl být ten Vanos. O záruce na skryté vady vím, ale když není moc jasné co to je, bojím se že bude problém něčeho dosáhnout. Každopádně jsou v Inveltu ochotni se na to podívat, v út to tam vezu a uvidíme. Dám vědet. Co to dělalo tobě? Byl problém je přesvědčit na tu výměnu? Chci co nejdřív objednat JB4 a tím se to komplikuje
. Tůnil jsi to nějak?
ledo píše:vladas335i píše:ledo píše:Co přesně ti to dělá? Mám podobnej problém a auto mám teď na výměně palivového čerpadla v CarTecPraha
Na volnoběh je cítit nerovnoměrný chod (vynechávání motru). Velmi zřídka pocitově pokles výkonu (netáhne). Jak jsem psal v Inveltu na diagnostice i za jízdy v pořádku, u známého na obyčéjné levné diagnostice při volnoběhu, šla křivka u dvou válců do červených čísel (mně osobně to neříká vubec nic)), můžu poslat. Znamý si myslí že by to mohl být ten Vanos. O záruce na skryté vady vím, ale když není moc jasné co to je, bojím se že bude problém něčeho dosáhnout. Každopádně jsou v Inveltu ochotni se na to podívat, v út to tam vezu a uvidíme. Dám vědet. Co to dělalo tobě? Byl problém je přesvědčit na tu výměnu? Chci co nejdřív objednat JB4 a tím se to komplikuje
. Tůnil jsi to nějak?
Jak to tak čtu mám podobnej trabl jako ty. Na volnoběh občas vynechává a taky např při ustálených otáčkách na 3ku cca v 2000 ot po chvíli začne lehce vynechávat/cuká. Nejvíc to je znát když se jede bez plynu na dvojku nebo jedničku to cuká celkem dost. Zatim jsem žádný tuzing nedělal ale mám v plánu performance výfuk a možná i nějaký to jblko ale to až časem
ledo píše:Konečně mám už auto kompletní a vypadá to, že i bez problémů ještě budu pár dní testovat. Jinak od koupě bylo vyměněno následující: vstřiky, svíčky, cívky a pal. čerpadlo. Nakonec mám ještě na posouzení rachtání turba (wastegate rattle) je to jeho konstrukční vada u N54. Tak u vidím jestli soudruzi z NDR uznají chybu.
ledo píše:Tak zase to začalo dělat. Dneska to vynechalo při záběru na jedničku asi na pul sec, takže to bylo znát celkem dost. Jinak kasika na 2ku/3ku kolem 2tis občas škube. Tak to vypadá. že mazel pude zase do servisujá bych se z toho pos...
ledo píše:Kruty, od koho jsi jb4 vzal? bms? Se snejkem jsem taky mluvil a když to tam neopraví asi už na po čtvrtý tak to k němu taky dovezu. Dej potom vědět na co jste prisli