GeorgosAc píše:To je cely AcS........ aspon to pisou v origos technicaku..................... Ale jak tak vidim , tak pokud clovek neni s vami dlouho v klubu tak musi neustale nekoho presvedcovat. (ale nedivim se.....). Faktem je , ze se mi to rok ne a ne podarit se zaregistrovat. ale jsem tady svami porad i kdyz jste me nevideli .........
V pohodě .Mě to jen zajímá protože se mě od AcS líbí věci.
Mam AcS kridlo zadni ve sklepe , na coupe se mi nelibi zadne. jestli chces , muzeme se dohodnout...........
Já mám křídlo ...sice ne od AcS ale mám (je to kopie Zender s třetím brzd.světlem).
Jediné co mám na autě od AcS je přední nárazník .zvažuju i zadní ale až časem .Prahy mám m-kový,protože od AcS se mi moc nelíbily.
GeorgosAc píše::D to byla jen nabidka , kdyz ses na AcS vecicky..... Ja mam ted vse odsroubovane na zimu , to bych jezdil jako pluh....
já právě jezdím do Moravan na vrakáč BMW a majitel nechavá dělat kopie kompletních spoilerů AcS na E36.Ukáže ti katalog a můžeš si vybrat.Akorat že je to vše lamino.Od něj mám ten nárazník.
Ja lamina nemusim. chci na auto origo veci , at ma budouci majitel jednou radost taj ajko ja...... Ted jsem cely m interier černý. to bude nadhera. na aute nenecham nic svetleho. vnitrek je takový béžový a to menim na jare. , takze jsem nadrzeny. No a zadni spoiler davam Mkouvej. ten je nadherny. Uz je v lakovne.
to mě to lamino navadí.mě se za ty origo věci nechce dávat tolik peněz.Interier jsem taky měnil sice ne za M-kovej,ale z šedého do černého.(palubovka,plasty,zadní plato...) ještě stropnicu a spodní koberec a bude to komplet černé.jenže ta stropnice černá se špatně zhání.. Jediné co mám M-kové věci v interiéru je volant a řadička.
OT: nevite co je s firmou http://www.excar.cz? Objednal jsem si od nich prodlouzeni strechy, slibil 5.1. ze to bude, je konec ledna a neni schopen odpovedet na e-mail. Kdyby me aspon poslal do riti, tak si to objednam jinde, kua