Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kompresor na 540i
-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:

Zkoumal jsi někdy někde nějakou přestavbu??? Dneska jde udělat všechno ale ke konečné cifře si připočti ještě auto se silným tažným + plaťák. S tím tě na silnici nikdo nepustí. Ale jinak s tím kompresorem jsi dobrej sebevrah...Jel jsi někdy vůbec v 540i???? Co by to dělalo v 3er ještě s kompresorem...
Lepší koupit E39 M5. Cenová relace bude podobná...Ne že bych tě odrazoval, říkám tady holá fakta :tutuk:
-
- Klubové ID: 2022
- Kontaktovat uživatele:
BMWpower:jj zkoumal jsem uz dost zastaveb. Je mi jasne ze to nebude levne. na platak mam MV6 s taznym. S 540i E39 jezdim casto. V E30 to bude podle meho gusta. M5 je pro me ucely nevhodna, chci auto na praseni. Auto bude komplet vykuchane, s ramem, skorepiny.. na to M5 nepotrebuji.. Na to je ji skoda, navis myslim si ze to urcite nevyjde draz.. Jak jsem rekl, nepotrebuji aby tobylo na tuning cup.. bude to jen pro me na vyblbnuti.
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bmwperformance.cz/index/inde ... t&Itemid=1
tohle vypada mooooc pekne....
videl jste to uz nekdo nazivo?
ma to tady nekdo?
tohle vypada mooooc pekne....
videl jste to uz nekdo nazivo?
ma to tady nekdo?
-
- Kontaktovat uživatele:
jejda, prez ten mobil sem si nevsiml ze jsem vlastne videl na tvych strankach na prodej repasovane kompresory Eaton za slusne penize..Hanz píše:jo, je to jednoduchy jako facka, proto jich tu tolik jezdinejdriv nejaky auto kup, optimalne nejakou 325i a vic to neres, je to bud o hodne cteni a vlastni prace nebo tak 100tis a vys za "tady je auto, udelej"...
vzdyt zastavba kompresoru neni slozita, ne? proste se hodi kompresor za vahu vzduchu a je to,ne?nemluvim oyoneh prez 400PS, stacilo by lehke prifouknuti, treba 50ps navrch...
Rád bych zde uvedl pár věcí na pravou míru.Biturb píše:Shop patri clenovi auto-fren maji sidlo ve Frenstate,mluvil jsem s nim a kit na 4.0 vychazi na cca120tkc..
Nema nekdo treba na aute jen komresos z mergla(eaton) daji se sehnat za 10tkc po repasi,a na lehle prifouknuti staci,montaz je jednoducha,a celkove jde o temer bezudrzbovy jednoduchy system..
1. Nejsem majitelem http://www.bmwperformance.cz, akorát s nimi spolupracuji.
2. Produkty, které nabízí http://www.bmwperformance.cz opravdu fungují.
3. Pokud bych stavěl takové brko, jaké bezesporu BMW E30, s přeplňovaným 4 litrovým motorem V8 je, nebo by bylo, nevracel bych se do doby kamenné (přifouknutí eatonem) a použil bych komponenty, které opravdu fungují.
4. Člověk si musí uvědomit, že je to opravdu pálka takové auto postavit, a že to není jen o motoru. Já sám bych si takový vůz rád dopřál a postavil... ...Ani náhodou na to nemám.
5. Dělat něco polovičatě je na prd.