Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 V8, V12 nebo turbo ?
speedy: preco by mal ist 300ps 5L motor horsie ako 286ps 4.4L motor? to nedava ziadnu logiku - M70 je linej mozno v osme alebo sedme kde musi tahat 2 tony vahy a poriadne mu ubera aj automat s menicom, super dlhe kvalty atd... Z principu by mal byt V12 tocivejsi ako crossplane V8 (co je M60)... A vyvoj M70 pokracoval dalej (M73, neskor M73TU s vanosom)...
-
LOL nebo FAKE ?
http://cgi.ebay.de/Turbokit-Turbo-Kit-B ... dZViewItem
Pete píše:LOL nebo FAKE ?
Vypadá to na realitu, za podobnou cenu jich tam na e36 je! a jak na to koukám, jdu do toho! přez zimu to tam narvu a uvidim co to udělá!
jsem docela zvedavej!
Na jaře se uvidíme už s turbem.
do tohodle jdu. psal jsem si s jednim polákem co to má v 320. Něvěřil jsem, nad tim, jak mi to popisoval. Mám příbuzné kousek od hranic s polskem, tak jsem se s nim domluvil na předvedení! opravdu to stálo za to!je to tak rok zpět. Nepřemýšlel jsem nad tím. myslel jsem si že to stojí hodně peněz a na mou 316 to nepůjde.(chtěl jsem jako každej z toho vymačkat, to co tam neni!VÝKON!
) pak jsem koupil 325 teda 323 Už tam nějaké malé upravy mám, ale tohle by za ty peníze opravdu stálo za tu práci! přez zimuto tam narvu a bude!
ps:
Ohledně toho co si psal na to přeplnování, dám to tam a nechám si u kamaráda známého udělat individual mapu řj.
už tam totiž nejaké změny o proti sérii mám. tak to vyřešim až vše na jednou

ps:
Ohledně toho co si psal na to přeplnování, dám to tam a nechám si u kamaráda známého udělat individual mapu řj.
už tam totiž nejaké změny o proti sérii mám. tak to vyřešim až vše na jednou
-
- Kontaktovat uživatele:
- Storm
Joke320 píše:Ja osobně dávam přednost turbu do 6ti válce,co se týče driftu!Motor je lehčí a turbe ti krásně kope otáčky tak jak chceš!Asi uvažuješ o sportovní jízdě a pokud ano nejlepší volba je 6ti válec!
Tohle je dobré řešení, nejlepší by byl M30B35 s turbem 300 - 600 HP, vydrží vše, ideální auto.

all píše:no mám už postavené bmw 325 turbo. max tlak na ten upravenej motor je 2 atm. ale ladim to na 1bar. jede to neskutečně ale mám toho na tom rozdělaného moc najednou. už to stálo ranec a docházejí mi síly, ale s každou projíždkou se mi to vrací...![]()
ještě někdo?
cau, docela me zajima tvoje zastavba da se nekde pobavit o detailech na co jsi v prubehu prisel atd... pouzivas seriovou jednotku nebo programovatelnou bo jiny typ rizeni?....
používal jsem apexi, ale nebylo to zase tak skvělé. Teď tam mám AEM piginu. řídí předstih a vstřiky, mám tam zavedeny sig. váhy vzduchu, škrtící klapky,tepl. vody, lambdy, vačku, kliku, tlak sání a WB lambdu.
Dle toho upravuju vstřiky a předstih. mám tam nekolik map podle kterých se dá jezdit. plus nastavuju max tlak turba.

Dle toho upravuju vstřiky a předstih. mám tam nekolik map podle kterých se dá jezdit. plus nastavuju max tlak turba.