Francis píše:č.1 lehce vyrobíš
Tak toho jsem se bál.

Strosek píše:Chlapi, jak to nakonec dopadlo ?
Já jsem se po tom pídil a mnou zjištěný teoretický závěr je ( po tom všem), že se dá dát zátka přímo na servopumpu - závit M10x1 a je. Že se nemusí nic vyrábět - ucpávky, nic pospojovávat, vytvářet nějaký speciální okruhy, aby se něco někde nežádoucím způsoběm nehromadilo, neničilo - neúměrný tlak kapaliny ( pentosin, ATF,... )
Opravdu si nejsem jist.Co člověk to názor. Bylo by super, kdyby to někdo rozsekl.
Možná že to budu já, až se mi posere pumpa po krátkém čase provozu se zaslepeným vývodem na nivo. Zjistím, že takhle teda ne.![]()
bob píše:rendis ,vzdyt jsem ti to rikal uz asi 3x...co porad resis..ja to mam udelany takje pod dolivaci nadobkou jsem prestrihl trubicku,ktera vede dozadu a spojil s hadickou vraceckou..tudis mam zhruba variantu c2,jak tu nekdo rikal ,ale neni potreba nechat kapalinu kolovat az dozadu...naco!...staci okruh 30cm dlouhej...nikde mi nic nechcije a nic se nepretlakovava...zbytek niva proste vytrhej...pozor v koulich je napustena nejaka zelena sracka, tak at te nepostrika , jäko mne
hodne zdaru
KAMIL740 píše:Rendis píše:KAMIL740 píše:[quote="Rendis"]Jinak koupil jsem celý podvozek origo nový a hotovo.![]()
![]()
![]()
sak kazdej ma doma pade na novy ne ?![]()
![]()
![]()
ale drzim palec az vyjede tak ji koupim za 20 az budes bez prace
Nechám ji za 250 tis.