Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 M3 3.0 coupé libovka na prodej

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
papyk

#41 Příspěvek od papyk »

Je to spíš smutný takhle vyjebávat s lidma, kdo to nezná a nic si o tom autě dopředu nezjistí tak asi zabečí, no ještě že máme bmwklub bo jsem o ní vážně přemýšlel, ale ted prchám co nejdál pryč 8)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Lion »

Tak Mattyx měl teda nakonec pravdu? Holt jak se říká: Důvěřuj, ale prověřuj. Ono za takový peníze se to holt čekat trochu dalo. I když naděje tu byla. 8)
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Lion píše:Tak Mattyx měl teda nakonec pravdu?

vyjimecne 8) :lol:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
tukan

#44 Příspěvek od tukan »

mattyx taky jsem si naběhl :D všechno co šlo přes MáriaM3 od toho ruce pryč kdyby jste viděli moji "lehce bouranou" M3 po té co jsem sundal koberec v interieru tak se vám bude chít taky zvracet i když já bych ji koupil i kdyby mi řekl pravdu protože cena byla super a ty drahý věci v pořádku jen nechápu proč ten člověk tak strašně lže a neumí říct co a jak. Jo a jestli tu bude někdo psát že kecám tak mam dost lidí tady z klubu který věděj co nám tvrdil při prodeji a jaká je skutečnost nedávno mi MárioM3 volal a když jsem se ho ptal proč mi lhal a neřekl jak hodně to bylo zbořený že bych to koupil i tak tak mi řekl že všechno co řikal byla pravda že každej má na malou ránu jine měřítko atd. a že o ničem neveděl a podobný sračky obrázek o tom jak ty auta po opravě vypadaj si udělějte sami... Nechci ti kazit prodej ale tohle si nechat pro sebe by byla svinárna na všechny ostatní
Hyena
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Hyena »

Tukan: Jenom takovej dotaz.Neni ta o ktere mluvis z Nakla?D2 brzdy, 19" BBS, Estoril...
KEHO rennsport
tukan

#46 Příspěvek od tukan »

ne tady na tý bylo všechno kromě kol a volantu origo
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od MattyX Moderátor »

tukane nebyla ta tvoje modry coupe s SMG a stala na takovejch tech tuzingovejch DOTZ hanzo nebo jak se jim rika ?!
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

tukan

#48 Příspěvek od tukan »

já už jsem to koupil na jinejch ale asi jo MárioM3 by měl bejt spisovatel protože vymejšlet si umí skvěle
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od MattyX Moderátor »

tukan píše:já už jsem to koupil na jinejch ale asi jo MárioM3 by měl bejt spisovatel protože vymejšlet si umí skvěle

jj tak už vím která to je , ta tam stalá když sem si tam jel pro svoje , no vypravěl taky o ni pekne , kazdopadne cena byla hodne pekna az podezrele... :lol:
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

Deathbox

#50 Příspěvek od Deathbox »

MattyX píše:
tukan píše:já už jsem to koupil na jinejch ale asi jo MárioM3 by měl bejt spisovatel protože vymejšlet si umí skvěle

jj tak už vím která to je , ta tam stalá když sem si tam jel pro svoje , no vypravěl taky o ni pekne , kazdopadne cena byla hodne pekna az podezrele... :lol:

Jj, měl jsem ji tenkrát měnit za mou 2.8
tukan

#51 Příspěvek od tukan »

já jsem věděl že v tom bude zakopanej nějakej pes ale ty duležitý věci byli Ok a zbytek jsem dával do kupy pak mi to rostřelili a ted to rozprodávám na díly (nebojte to co máriom3 "OPRAVIL" vyhazuju :D) každopádně všechny varuju před tim že je to sedmilhář....
Trhyy

#52 Příspěvek od Trhyy »

Co tak nějak sleduju v poslední době emka tak celkem dost jich je koukám pěkný šméčko a majitel o ní navykládá hory doly, to bude asi běh na dlouhou trat až budu shánět emko já, dobrej kup byla nedávno černá 3.2 na ATS DTM od Patiska ( ex nonamovo auto ) auto bylo v oka stavu a docela dost pěnez v ní skončilo v údržbě a šla nakonec za hodně slušnejch 250
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od MattyX Moderátor »

tak preci jenom uz to sou starsi stroje kde uz ty kilometry nalitany maji no , vetsina uz chce zasah nejakyho vetsiho servisu no , alespon kdyz uz tak prodejce by mohl byt ferovej ze :)
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

Hyena
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Hyena »

Trhyy píše:Co tak nějak sleduju v poslední době emka tak celkem dost jich je koukám pěkný šméčko a majitel o ní navykládá hory doly, to bude asi běh na dlouhou trat až budu shánět emko já, dobrej kup byla nedávno černá 3.2 na ATS DTM od Patiska ( ex nonamovo auto ) auto bylo v oka stavu a docela dost pěnez v ní skončilo v údržbě a šla nakonec za hodně slušnejch 250

To sem hodne cumel 8O
KEHO rennsport
Trhyy

#55 Příspěvek od Trhyy »

Hyena píše:
Trhyy píše:Co tak nějak sleduju v poslední době emka tak celkem dost jich je koukám pěkný šméčko a majitel o ní navykládá hory doly, to bude asi běh na dlouhou trat až budu shánět emko já, dobrej kup byla nedávno černá 3.2 na ATS DTM od Patiska ( ex nonamovo auto ) auto bylo v oka stavu a docela dost pěnez v ní skončilo v údržbě a šla nakonec za hodně slušnejch 250

To sem hodne cumel 8O

Tak ono ve stavu jakym jí prodával noname před cca rokem a půl to byl eště lepší kup, to na tom byl drift podvozek od Teinu, karbonový sedačky D2, volant Sparco a pár dalších kravin co tam už nejsou...a šla myslim za 280
Hyena
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Hyena »

No vsak to sem cumel jeste vic :)
KEHO rennsport
Wertheim

#57 Příspěvek od Wertheim »

Mohu potvrdit, černá jede jako z praku a je v pořádku. Podvozek je teď tragickej, škoda TEINu.. to se ale dodělá 8)
Hyena
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Hyena »

Na drift ok, ale jinak to prej bylo hrozne tvrdy
KEHO rennsport
miramax
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od miramax »

tukan píše:já jsem věděl že v tom bude zakopanej nějakej pes ale ty duležitý věci byli Ok a zbytek jsem dával do kupy pak mi to rostřelili a ted to rozprodávám na díly (nebojte to co máriom3 "OPRAVIL" vyhazuju :D) každopádně všechny varuju před tim že je to sedmilhář....

a to já říkám od chvíle co jsem od něj koupil svoje první auto :lol: už jsem kdysi dávno navrhoval jeho definitivní vyřazení z inzerce, ale nepovedlo se...
tukan

#60 Příspěvek od tukan »

já jsem taky pro zakázání přístupu ve svý podstatě využívá fora jen k ojebávání lidí
Odpovědět