Chtěl bych se zeptat, jestli někdo náhodou nezná tento vůz "osobněji" .. stav, km, historie..
Díky předem.

Spajky píše:Už podle fotek skládačka, ruce pryč...
MarcusZ24 píše:Spajky píše:Už podle fotek skládačka, ruce pryč...
Prosimtě jak jsi poznal, že je to skládačka už podle fotek? Viděl jsi to auto někdy naživo?![]()
Auto znám osobně, nebudu vám nalhávat, že nějaké mouchy nemá, ale věci jako jsou motor, převodovka, diferák apod. jsou 100%. Nikdo jí nikdy nehonil za studena. Najeté kilometry sedí, teď před pár dny na počítadle svítilo 88890, není problém si je ověřit. Auto nebylo nikdy bouraný. Že se někde najde tukanec na spodku nárazníku od obrubníku nebo semtam škrábanec nepopírám, ale to není nehoda. Sedačky jsou naprosto perfektní, člověka nepustí v zatáčce ani o milimetr, ale přitom jsou pohodlné jak série, která v kůži akorát klouže jak ďas... Jen by mě zajímalo podle čeho tu někteří usuzují, že je to skládačka nebo snad totálně provařený a olítaný auto. Hoši, je to M3, ne 318dT, snad si nikdo z vás nemyslí, že občas jí nikdo neprotáhne, od toho to auto přeci je...
Martyn píše:Co to je za ty sicny? Moc hezky..
MarcusZ24 píše:Spajky píše:Už podle fotek skládačka, ruce pryč...
Prosimtě jak jsi poznal, že je to skládačka už podle fotek? Viděl jsi to auto někdy naživo?![]()
Auto znám osobně, nebudu vám nalhávat, že nějaké mouchy nemá, ale věci jako jsou motor, převodovka, diferák apod. jsou 100%. Nikdo jí nikdy nehonil za studena. Najeté kilometry sedí, teď před pár dny na počítadle svítilo 88890, není problém si je ověřit. Auto nebylo nikdy bouraný. Že se někde najde tukanec na spodku nárazníku od obrubníku nebo semtam škrábanec nepopírám, ale to není nehoda. Sedačky jsou naprosto perfektní, člověka nepustí v zatáčce ani o milimetr, ale přitom jsou pohodlné jak série, která v kůži akorát klouže jak ďas... Jen by mě zajímalo podle čeho tu někteří usuzují, že je to skládačka nebo snad totálně provařený a olítaný auto. Hoši, je to M3, ne 318dT, snad si nikdo z vás nemyslí, že občas jí nikdo neprotáhne, od toho to auto přeci je...
Spajky píše:Auto sem naživo neviděl, viděl sem jí na aukru nebo někde, kde bylo ještě víc fotek... Stejně tak sem nechtěl nikoho urazitNetvrdim že po technický stránce auto není OK, to z fotek fakt nepoznám, ale poznám, když je pár dílů úplně jinejch, já sem na to háklivej, někomu to třeba nevadí, mně jo
![]()
Ale za ty prachy je třeba gut. Já bych jí ale nekoupil, už jen kvůli tomu křídlu, nesedícímu laku....sem puntíčkář. Stejně tak ale chápu, že to je mko a že většina z nich něco zažila. Je to o ceně, tady je víc než příznivá, rozuměj za cenu pěkný 36tky, tak to musí bejt něčim vykoupený...