Ahoj, snad už se pomalu blíží chvíle, kdy budu moci vysypat prasátko a koupím M3 E92. Možná si svůj záměr zase rozmyslím, až zjistím, že najít pěkné a zachovalé auto je nemožné, ale i přesto bych se rád zeptal.
Chci koupit auto v německu, mám s tím dost zkušeností. Ale rozhodně nemám zkušenost s koupí M3 E92. Jestli bylo bouraný věřím poznám jak okem, tak měřákem laku.
Ale může mi někdo poradit, na co se zaměřit, abych poznal, jestli je něco zásadního v prdeli? Motor, diferenciál, převodovka (manuál)? apod?
Bohužel nemám nikoho, kdo by tomu tolik rozuměl a ještě byl ochoten se mnou vyrazit do D. Jakékoli informace, které by mně mohly pomoci ocením.
Díky moc, Honza, 608445446
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M3 E92 manuál - prosím, o radu
Taky jsem kupoval z Německa a vzali jsem to tam přímo do BMW servisu, kde jsme si předem domluvili schůzku. Za zevrubnou prohlídku dáš sice třeba 50-100 EUR, ale pokud bys toho litoval, kupuješ si asi špatné auto
Starší šéfmechanik co tam evidentně dělá už dost dlouho to projel, podíval se i ze spoda, upozornil co auto bude potřebovat za výměny v brzké době a doporučil mi to koupit. Lepší postup je snad jen znát někoho, kdo se v M modelech hrabe od dětství a bude tam ochotný s tebou jet. Takže za mě originál BMW pro klid duše