Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Z3..Kdo provozuje :-)

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zeta

#1 Příspěvek od Zeta »

Kolik lidí Z3 na tomhle foru provozuje?

Já .:-)..Zeta .....Z3 2.8 . ..holkám určitě sluší ne :-)?
xyron

#2 Příspěvek od xyron »

no nevim nevim... vic lidi je na http://www.bmwz3club.cz/
Zeta

#3 Příspěvek od Zeta »

Jj-jenže tam je kupa uživatelů, který praktickou-technickou stránku osobně naprosto neřeší-klíče neberou do ruky a podvozkem se rozumí sada tlumičů :-)-pardon, i s pružinama...
/natož číslo řídící jednotky, čidlo kliky nebo vačky :-) i když zase maj airbrush v podběhu a leštěnej altík /--myšleno v dobrým jako humor :-) /, a další nekonečný velký téma je samozřejmě rozměr kol, který na to kdo dokáže nacpat..a pak statečně jektat zubama po vymlácený dálnici ...asi tak..
Olej je samozřejmě to, co jim tam nalili z takový tý bandasky v servise a celkem nikoho nezajímá jestli je to ester nebo HC..když se někdo ohne pod auto a hledá výpušťák,číslo filtru a ptá se, proč tam házet právě tu nějakou konkrétní LL vodičku..a jestli někdo jezdí i na něčem jiném. je to otázka naprosto mimo mísu.. :D
Manuál, schéma je hovor v cizím jazyce a zveřejňují výhradně společenský záběry z alpský dovolený ...tak si říkám, že třeba tady je někdo, kdo tomu hoví a k tomu má shodou okolností Z3.. 8O
vidím že asi ale nejspíš skoro né.. :D
DAVe_1

#4 Příspěvek od DAVe_1 »

hmmmm :lol:
Fildik

#5 Příspěvek od Fildik »

Provozuju, vrtám se v tom a v rámci svých skromných možností tomu autu i rozumím :)
Zeta

#6 Příspěvek od Zeta »

Tak to je super--odkud jsi?
Prosím kde je relátko dobíjení baterky --?
PavelJandak
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od PavelJandak »

Ahoj,taky se v tom vrtám.Možná až moc :-).Potřebuješ znát ještě to relátko?
Zeta

#8 Příspěvek od Zeta »

Určitě jo... :D
PavelJandak
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od PavelJandak »

psal jsem Ti SZ
ZZZZ

#10 Příspěvek od ZZZZ »

Zeta píše:Kolik lidí Z3 na tomhle foru provozuje?

Já .:-)..Zeta .....Z3 2.8 . ..holkám určitě sluší ne :-)?

Ja nevim...............

Obrázek
xyron

#11 Příspěvek od xyron »

bomba... solidni airbagy :-) :D :P :wink:
Zeta

#12 Příspěvek od Zeta »

Jo takhle přesně se Z3 má provozovat .. :-)
petaz32800

#13 Příspěvek od petaz32800 »

Bylo by super, kdyby všichni co mají Z3 tady hodili fotku.....
Přílohy
z3.jpg
z3.jpg (104.63 KiB) Zobrazeno 4042 x
petaz32800

#14 Příspěvek od petaz32800 »

Moje Z3 2.8

Obrázek
RobX5

#15 Příspěvek od RobX5 »

petaz32800 píše:Moje Z3 2.8

http://kostkapetr.sweb.cz/z3s.jpg

mooc pěkná, spokojenost? Jsem taky Ova, ty jsi někde z okolí? Nevídám ji jezdit kolem komína a koukám že máš to foto v průmyslovce...
Přílohy
IMG_8481.JPG
IMG_8481.JPG (58.46 KiB) Zobrazeno 4035 x
3.jpg
3.jpg (45.19 KiB) Zobrazeno 4035 x
alesjungmann

#16 Příspěvek od alesjungmann »

Zeta píše:Jj-jenže tam je kupa uživatelů, který praktickou-technickou stránku osobně naprosto neřeší-klíče neberou do ruky a podvozkem se rozumí sada tlumičů :-)-pardon, i s pružinama...
/natož číslo řídící jednotky, čidlo kliky nebo vačky :-) i když zase maj airbrush v podběhu a leštěnej altík /--myšleno v dobrým jako humor :-) /, a další nekonečný velký téma je samozřejmě rozměr kol, který na to kdo dokáže nacpat..a pak statečně jektat zubama po vymlácený dálnici ...asi tak..
Olej je samozřejmě to, co jim tam nalili z takový tý bandasky v servise a celkem nikoho nezajímá jestli je to ester nebo HC..když se někdo ohne pod auto a hledá výpušťák,číslo filtru a ptá se, proč tam házet právě tu nějakou konkrétní LL vodičku..a jestli někdo jezdí i na něčem jiném. je to otázka naprosto mimo mísu.. :D
Manuál, schéma je hovor v cizím jazyce a zveřejňují výhradně společenský záběry z alpský dovolený ...tak si říkám, že třeba tady je někdo, kdo tomu hoví a k tomu má shodou okolností Z3.. 8O

Jj, to je přesné, právě proto jsem i na bmwz3klubu :-) klíč beru do ruky jen vyjímečně, já jsem spíš na ty fotky z alpský dovolený :oops:

http://www.wix.com/alesjungmann/bmw-z3-coupe
terei

#17 Příspěvek od terei »

hlásím se mezi štastlivce co mají z3. na autě se snažim dělat vše sám
xyron

#18 Příspěvek od xyron »

terei píše:hlásím se mezi štastlivce co mají z3. na autě se snažim dělat vše sám

Tak vítej :D

PS: ta SZ byl omyl :-)
Z3PMp884

#19 Příspěvek od Z3PMp884 »

Zeta píše:Jj-jenže tam je kupa uživatelů, který praktickou-technickou stránku osobně naprosto neřeší-klíče neberou do ruky a podvozkem se rozumí sada tlumičů :-)-pardon, i s pružinama...

Tak díky za vyčerpávající charakterizování našeho klubu. Věřím, že zde najdeš všechna potřebná čísla, velikosti klíčů a v neposlední řadě také více bratrů do boje proti té konspiraci ropného průmyslu.
Ali

#20 Příspěvek od Ali »

Ahoj hlásím se taky mezi provozovatele Z3 ( coupe '99 ). A hned přicházím s prosbou. Nevíte někdo z vás o pravém zadním ramenu na Z3? Marně scháním už déle jak 2měsíce. Případně nevíte jak je to s kompatibilitou tohodle ramena mezi Z3 a E36 compact případně E30? Podle všeho by na to mělo jít, jen je podle katalogu o cca 2kg lehčí než rameno na Z3. Myslím že na Z3 bude tim padem silnější. Nechce se mi za něj dávat v BMW 22t, tak hledám nějakou rozumnou alternativu. Budu vděčnej za každou radu/postřeh..
Odpovědět