Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě BMW Z4, co říkáte na tenhle kousek?
takže je pro mě rozhodnuto, na kabrio s pevnou střechou nemám, to je už mimo můj rozpočet, takže budu vyhlížet nějaké pěkné coupé. To co jsem dával v prvním postu se mi z venku hrozně líbí, ale když jsem si dnes sedl dovnitř, tak ten interiér působil vůči zbytku vozu tak nějak chudě (měli jste pravdu). Vůbec se mi nelíbil ten volant, ten se k takovýmu „brku“ vůbec nehodí 

- pavproch
Etien píše: rozdil mezi e85e86 a e89... to jsou dve naprosto odlisna auta...
já mám teda osobní zkušenost pouze s e89, ale....
ten němec, co sem m4Zlika od něj koupil, měl doma v garáži jak e89, tak i e85... a musel jednu z nich prodat kvůli nějakým rodinným záležitostem... rozhodl se prodat e89.... že prý e85 je mnohem syrovější, purističtější a proto si ji nechá....
MOD: cituj pořádně, nebo vůbec... opraveno
to je, myslim, receno jasne... uprimne, kdyby to bylo mozne, jezdil bych v e89 kazdodenne do prace a e85 mel na viken pro radost
pavproch píše:ten němec, co sem m4Zlika od něj koupil, měl doma v garáži jak e89, tak i e85... a musel jednu z nich prodat kvůli nějakým rodinným záležitostem... rozhodl se prodat e89.... že prý e85 je mnohem syrovější, purističtější a proto si ji nechá....
to je, myslim, receno jasne... uprimne, kdyby to bylo mozne, jezdil bych v e89 kazdodenne do prace a e85 mel na viken pro radost