Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Instalace velkyho BC do e32
Caute, vcera sem se snazil vymenit u sve e32 velky BC za analog. hodiny, ale nejak se mi ho nepodarilo ozivit. Pripravu tam zrejme mam, ale je jasny, ze mi vsema dratama, kteryma ma, netece +12V. Potreboval bych poradit, jak do tech dratu dostat stavu. Zeprej jsou potreba nejaky pojistky a rele vzadu?? Diky za rady
Tak uz jsem to rozchodil, nebyla stava v pinu 17Gordon píše:Caute, vcera sem se snazil vymenit u sve e32 velky BC za analog. hodiny, ale nejak se mi ho nepodarilo ozivit. Pripravu tam zrejme mam, ale je jasny, ze mi vsema dratama, kteryma ma, netece +12V. Potreboval bych poradit, jak do tech dratu dostat stavu. Zeprej jsou potreba nejaky pojistky a rele vzadu?? Diky za rady

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
jinak ostatní funkce pez problémů?Gordon píše:ˇBaxon píše:Pouze si vycvaknul hodiny a místo nich cvaknul velký BC, přivedl štávu na pin 17 a vše makalo? Kabeláž pro čidlo venkovní teploty byla natažená nebo jsi dodělával?
teplotu to neukazovalo (-39C), páč nebyly natažený kabely a mně se to dělat nechtělo
jj jinak to všechno ukazovalo. Mam ale pocit, ze by to melo byt ze stejneho typu auta, kvuli velikosti nadrze atd.Baxon píše:jinak ostatní funkce pez problémů?Gordon píše:ˇBaxon píše:Pouze si vycvaknul hodiny a místo nich cvaknul velký BC, přivedl štávu na pin 17 a vše makalo? Kabeláž pro čidlo venkovní teploty byla natažená nebo jsi dodělával?
teplotu to neukazovalo (-39C), páč nebyly natažený kabely a mně se to dělat nechtělo
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda, dočetl jsem se o tom na netuGordon píše:jj jinak to všechno ukazovalo. Mam ale pocit, ze by to melo byt ze stejneho typu auta, kvuli velikosti nadrze atd.Baxon píše:jinak ostatní funkce pez problémů?Gordon píše:ˇ