Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problémy E38
Já měl dříve Citroen Xm V6 byl to 3.0 a spotřeba ve městě byla 15l a po dálnici jsem jezdil za 10-12l. Tet co jsem si koupil 740 tak jezdim ve městě 14-13l a na dálnici tak 10-11l. Řazení mi jde sametově takže nic necítím. Jinak na autě mam laděné výfuky z Německa takže to může klidně zvíšit spotřebu. Většinou jezdím na D ale když jedu do centra kde můžou bejt kolony tak přepnu na manual. Na S moc nejezdím nebot nemám důvod auto jede perfektně i na D.
FrANTOMAS píše:huh-to je debatka. Jak se ovladá zpětné zrcátko v kabině a kde je nádoba na ostřikovače...Myslel jsem, že jsem tu největší guma...tak nejsem!
To praha V8 ber to jako vtip, ne jako prudu....
Pohoda jen jsem nevěděl kde je nádoba na šampon. Stejně furd nemůžu přijít nato jak poznám že mi to ten šampon cáká na skla.

karlos33 píše:takže si se 740 spokojenej?Stěma náhradníma dílama si myslím že to zas neni tak hrozný v dnešní době kdž se podivam tak i na jiný auta nejsou o moc levější řekl bych i kolikrat dražší .
Ceny náhradních dílů můžeš porovnat na http://de.bmwfans.info/, ceny jsou v eurech a měly by být prý s daní, ale asi jo, páč ceny jsou hodně podobné s cenami v BMW, dle mých zkušeností, záleží, jaký je kurz euro- koruna. Projdi si sekci sedmiček a leccos ti napoví, na co si dát pozor. Např. já jsem koupil auto se spoustou závad, ale taky bylo v tý době relativně levný.
karlos33 píše:takže si se 740 spokojenej?Stěma náhradníma dílama si myslím že to zas neni tak hrozný v dnešní době kdž se podivam tak i na jiný auta nejsou o moc levější řekl bych i kolikrat dražší .
No abych řekl díly jsou kolikrát levnější než na Citroen nebo Octavii II. rozhodně jsem spokojen z 740. Jenom mi trochu vadí že trochu proniká hluk z venku do auta ale rozhodně je to lepší než Superb! Já teda jinak jezdím jako drak takže benzín za 1.000kč prolítam za 1den. A za měsic ježdění jsem najel asi 10tis/km. Jinak tankuji u Shell a vše vpohodě.
karlos33 píše:kolik tě to stálo to opravit? čtu všude možně tak ledas už něco vim ale i se radši takhle ptám.
To je různý,lecos si opravíš sám, zaplatíš jen za materiál, něco si musíš nechat spravit, já jezdím k jednomu klukovi, který to velmi dobře zná a je mnohem levnější, než v BMW. Kdybych to měl všechno nechat dělat v BMW, tak bych tato auta mít nemohl. Nejdražší položka při opravě mých aut byla ruplá hlava, se kterou jsem to koupil. Neustrojená hlava 18tis., přebroušení,ustrojení, výměna a ještě pár věcí k tomu, nevím co to přesně bylo, tak to za 5tis., celkem 23tis.