T613 píše:ale ale chce to klid

pises tu zmatky ... pokud si otevres kapotu i u E32 tak pak se dostanes "pres diagnostiku" do auta taky
a rozhodne je rychlejsi rozbit trojuhel zalepit ho izolepou (mam zkusenoti) nez rozbijet sklo treba kvuli tomu pocasi a neojebat si listy gumu a ja nevim co jak jsi to udelal ty

tak proc nenapises zrovna jaraxovi SZ? pak se tu nemusis rozcilovat sam na sebe

Ještě tohle: Zmatky tady děláš jedině ty, na nic jsem se tě neptal, takže pokud chceš dělat z lidí hlupáky, což ty rád děláváš, jaxem si už tady dávno všiml, zajeď si na váš regionální zlínskej sraz a tam si vyprávěj svoje historky o kufrech se speciálním nářadí, o tom, jak radši rozbíjíš okna, než bys vyháčkoval čudl u dveří, já si o tom samozřejmně myslím svý. Pokud bych se měl tady nad někým rozčilovat, tak v tomhle případě ne nad sebou, ale nad takovými exempláři, jako jsi ty, zbytečně tu reješ do lidí a pokud už někomu přeci poradíš, tak mnohdy takovým arogantním způsobem, myslím, že je to zbytečný, zamysli se nad tím. Ale já se nerozčiluju, na těchhle forech určitě ne, páč sem leze každej a tak se musí počítat úplně se vším. Zajímavý, že jsi o výkendu nepřijel do Hoškovic, mohl jsi si se mnou takhle promluvit osobně,vsadím se, že by se rozhovor vyvíjel úplně jinak a ne takhle na dálku přes net. To je pak chytrej i každej 15tiletej harant. Asi mi začíná svítat, proč na srazy nejezdíš.
To že se dá odemknout i e32 diagnostikou jsem nevěděl

Ale nestydím se za to, nejsem vševědoucí.