Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rady ke koupi aneb proč koupit E38 a né E39

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kyo

#501 Příspěvek od kyo »

KrutaSedma píše: prumernou rychlost 50km/h a spotrebu 15,8/100 jezdi jenom po meste neni to moc? 16 litru

to bych chtel to mesto, kde by clovek dosahnul prumerny rychlosti 50km/h videt. prumerna rychlost ve meste byva kolem 25km/h a tim nemyslim centrum, tam je jeste nizsi. spotreba mestu bude ale urcite odpovidat. jestli uveris nekomu, ze ve meste ctyrlitr bude zrat deset litru, splaces nad vydelkem. to je auto na cesty, ne do mesta.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#502 Příspěvek od Snejk »

10 je picovina ale 12-14 ve meste je proste tak.
mimo mesto 10 udelas vpohode..
KrutaSedma

#503 Příspěvek od KrutaSedma »

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -7/8163740 mam v tom bordel, abych nakonec nevzal tuhle, akorat majitel se jeste neozval. No do budejovic urcite jedu, kurva ale uz to auto chci mit doma abych mel po vsech starostech :cry:
KrutaSedma

#504 Příspěvek od KrutaSedma »

Ale dyt ja chci osmivalec 4.4 ne naftu kurva kurva kurva jak se jenom rozhodnout. ale nevypada to cerny nadherne??? a nezere, 150tkm 2001 DOPICI
roti

#505 Příspěvek od roti »

KrutaSedma píše:Dobry tak ta modra sedma ma lehce nabourany dvere u ridice a prehazovanou prevodovku tak mi ji da uz za 65000 myslim ze na 60 to stahnu, no a majitel ty druhy zeleny na me tlaci ze uz ma dost zajemcu ze se ji chce o vikendu zbavit ale pry ted ma na pc prumernou rychlost 50km/h a spotrebu 15,8/100 jezdi jenom po meste neni to moc? 16 litru no v nedeli jedna z nich bude moje 8) tak doufam ze to nejsou vraky
ta zelená tam je aspoň 14 dnů, takže takovej fofr to asi nebude :) Pokud je v modré měněná harmara, tak to je lepší než aby tam byla původní. Ale vzal bych si na ty auta odborníka, aby jsi se pak nemlátil do hlavy...
roti

#506 Příspěvek od roti »

jsou dvojtý skla neprůstřelná nebo alespoň odolná vůči lapkům ? :)
Rejchy Moderátor
Moderátor

#507 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Ani jedno,dvojitá skla mají pouze lepší izolační vlastnost (hluk i teplo).
A ta 730D je tipickej podvůdek"pošli zálohu" :lol:
KrutaSedma

#508 Příspěvek od KrutaSedma »

Myslis ze ta 730d je podvod jo? :D je mi to nejaky divny ze se jeste neozval a nema ani telefon. No nic modrá je dobrá ta zelena je nejspis prodana tak zejtra jedu skouknout modrou a jak se znam tak mi zejtra rika PANE. Modra neni hnusna barva pro sedmicku ne?? Nejste tady nekdo z okoli ceskejch budejovic?
KrutaSedma

#509 Příspěvek od KrutaSedma »

JanHavlicek

#510 Příspěvek od JanHavlicek »

Ty jsi totální blázen, to to auto potřebuješ do týdne?

Auto se nevyplatí kupovat narychlo, ale vybírat pečlivě, několik týdnů, nebo dýl..., z vlastní zkušenosti to vím, dvakrát už jsem to uspěchal a vždycky nahovno
roti

#511 Příspěvek od roti »

no když budeš kupovat auto několik týdnů, tak žádný nekoupíš, protože ty dobrý jsou většinou během 2 dnů pryč. Možná né starý mrtvice, který v bazaru stojí rok, ale na mobile je dobrý auto za 2 dny pryč... Prostě to sledovat a když něco dobrýho je, tak tam slítnout a popř. koupit. To asi ale nebude případ modré a zelené sedmy...
roti

#512 Příspěvek od roti »

KrutaSedma píše:Myslis ze ta 730d je podvod jo? :D je mi to nejaky divny ze se jeste neozval a nema ani telefon. No nic modrá je dobrá ta zelena je nejspis prodana tak zejtra jedu skouknout modrou a jak se znam tak mi zejtra rika PANE. Modra neni hnusna barva pro sedmicku ne?? Nejste tady nekdo z okoli ceskejch budejovic?
do 730d bych asi nešel. Je to na problémy... i když můžeš narazit na dobrej kus
KrutaSedma

#513 Příspěvek od KrutaSedma »

roti píše:no když budeš kupovat auto několik týdnů, tak žádný nekoupíš, protože ty dobrý jsou většinou během 2 dnů pryč. Možná né starý mrtvice, který v bazaru stojí rok, ale na mobile je dobrý auto za 2 dny pryč... Prostě to sledovat a když něco dobrýho je, tak tam slítnout a popř. koupit. To asi ale nebude případ modré a zelené sedmy...
Reknu ti to takhle, napravo od klavesnice mam 120 litru ktery nemam za co utratit, jednoduse proto ze nemam z ceho vybrat. :evil: kdyz sem na BMW cumel v breznu tak tech sedmicek tam bylo jak nasrano a nadherny kusy. Jenze v breznu sem jeste nemel penize a hlavne kvuly zkurvenymu(spis milovanymu) lihu mi noty vratili pred mesicem. Tomu rikam dilema no nic rano jedu do budejic, jo mimochodem ten zmrd se zelenou sedmou mi dneska volal asi sestkrat do prace ze UPLNOU nahodou se sel rano projet a praskl mu nejakej remen a kdyz z nej konecne dostanu co teda vlastne nefunguje tak mi odpovi ze to auto je vlastne NEPOJIZDNY grrrrrrrrrrrrr :mad:
roti

#514 Příspěvek od roti »

jj v CZ jich je fakt hodně málo na prodej. Zajel bych do DE
JanHavlicek

#515 Příspěvek od JanHavlicek »

roti píše:no když budeš kupovat auto několik týdnů, tak žádný nekoupíš, protože ty dobrý jsou většinou během 2 dnů pryč. Možná né starý mrtvice, který v bazaru stojí rok, ale na mobile je dobrý auto za 2 dny pryč... Prostě to sledovat a když něco dobrýho je, tak tam slítnout a popř. koupit. To asi ale nebude případ modré a zelené sedmy...

Já nemyslel se na jeden konkrétní kus dívat 3 týdny na fotkách. Ale prostě sledovat trh a když se něco objeví, tak sednout a jet, jak ty říkáš. Ale sledovat ho trochu dýl, ne si prostě říct - dneska si už prostě něco odvezu a koupit první na potkání.

Vidíš, jak je na tom ta zelená... ona už tam taky nějakou dobu je, takže kdyby to byl slušnej kousek, už je dávno pryč (kór za ty prachy)

Na mobile.de jsem koukal asi předevčírem a ten výběr už tam taky není takovej jakej byl cca před měsícem, docela jsem koukal, že se to vykoupilo. Sezóna no...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#516 Příspěvek od JaraX »

par odpovědí
- dvojity skla sou samozřejmě odolější než klasicky, rozbít ho dá víc práce, navíc jde přes ně do auta huř vidět, tzn menší pravděpodobnost vykradení, kamošovi udělali do dvojskla jen díru, to se týče ochrany tak proti vzduchovce tě ochrani :)

- panel klimy se da prohodit, starej za novej,

- ročník 1998 je malinko mín spolehlivej a je na něj min dílů, ale zase je to dohnany větší vybavou připadně menší spotřebou.

a rozdílu je plno, od budíků, jednotky ABS-ASC-DSC, lichtmodul, facelift, apod
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#517 Příspěvek od JaraX »

jinak jsem řešil problem, kamošovi teče do E39, tak si říkam že to bude ojediněla zaležitost, ale ani hovno, ono do té potvory zatíká docela často

http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... ter-4.html
roti

#518 Příspěvek od roti »

KrutaSedma píše:Myslis ze ta 730d je podvod jo? :D je mi to nejaky divny ze se jeste neozval a nema ani telefon. No nic modrá je dobrá ta zelena je nejspis prodana tak zejtra jedu skouknout modrou a jak se znam tak mi zejtra rika PANE. Modra neni hnusna barva pro sedmicku ne?? Nejste tady nekdo z okoli ceskejch budejovic?
tak jak jsi dopadnul??
KrutaSedma

#519 Příspěvek od KrutaSedma »

V tu nedeli sem se na to normalne vysral, po par telefonatech kdy se mi ten blbecek se zelenym bavem snazil za kazdou cenu prodat ten svuj strep sel s cenou na 60 litru prej i s opravou mi to tak znechutil ze sem tam ani nejel, si myslel ze to domu dotlacim snad :lol: nevim k cemu by mi bylo nepojizdny auto, leda snad ze bych se na zahrade mohl divat na tu uzasnou televizi nebo volat znamym z palubniho telefonu. Mno a modry 65 tis. + dan ale podobny kdyz mi zacal vypravet kolik zavad to auto ma, nabourany baterka nefunguje tlumice v hajzlu... ee :roll: jeste sem ted objel dva autobazary ale tam jenom samy trojky treba e46 nafta za 170 tis 3 litr fakt pekny auto, ale jinak v cervenci a srpnu kupovat auto z cr pekna picovina pres kamose dotahnu neco z deutchlandu . No aspon sem si dneska udelal radost po praci sem si na par dni vypujcil cernou e36 320i celej den s ni jezdim proste BMW po dalnici 230, ted sem dozavodil s jednou ochcavkou tou novou asi 20 kilometru sme se porad predjizdeli, fakt prdel :D v zatackach byl rychlejsi ale ja na rovince suverene prvni, mel taky dvoulitr fsi ale ctyrvalec. !Nakonec sem vyhral :wink:
KrutaSedma

#520 Příspěvek od KrutaSedma »

Je pravda ze 2.8litr motor se sere?? videl bych ho v petce nebo e36 myslim ze vychazi z 2,5 jeden z nejlepsich motoru. Nabidnete neco za 75 000 kurva ale uz chci jezdit ve vlastnim dopici
Odpovědět